TBT Aero fietskleding set heren

Aero fietsbroek

De Aero fietsbroek van TBT Sportwear in combinatie met ons Aero fietsshirt is een uitermate goede keuze voor de fanatieke fietser. Deze bibshort gaat jou niet teleurstellen! De fietsbroek heeft een stoer design zoals je van TBT Sportwear gewend bent. De broekspijpen zijn opgemaakt uit lycra met een hoge garendichtheid. Hierdoor zorgt deze stof ervoor dat de fietsbroek een UV-werende kwaliteit heeft zodat jij niet snel zult verbranden door de sportkleding heen. Daarnaast is de Aero fietsbroek opgebouwd uit dichtgewoven zwarte stof waarin de zeem is verwerkt. De brede powerbands op de broekspijpen zorgen dat de Aero fietsbroek de gehele rit op dezelfde plek blijft zitten en het geometrische design maakt deze fietsbroek in combinatie met het fietsshirt een gesoigneerd geheel.

Het zeem van de fietsbroek

De zeem die verwerkt is in de bibshort is door ons eerst veelvuldig getest. Pas nadat wij tevreden waren hebben vele wielrenners met deze zeem gefietst waarna wij positieve reacties hebben ontvangen over het comfort onderweg. Het schuim vormt zich naar de botstructuur en ondersteunt jou bij al jouw avonturen op de fiets. Zo kun jij op het puntje van jouw zadel kruipen en in een aerodynamische houding hoge snelheden behalen en comfortabel voor een langere tijd vasthouden. klik hier voor meer info over ons zeem.

Pluspunten van de Aero fietsbroek

Onze bretels zijn breed en deze zijn tot hoog op de rug verbonden met een ademende mesh-stof. Hierdoor voel jij de bretels niet snijden in jouw schouders en zakken ze niet af tijdens het fietsen. De luchtdoorlatende stof tussen de bretels drijft zweet af en houdt de warmteregulatie op pijl. Nadat je de Aero fietsbroek hebt aangetrokken hoef jij je dus alleen maar te focussen op het winnen van de koers of het neerzetten van een snelle tijd op één van jouw favoriete wegen.