TBT Aero fietskleding set

Aero fietsshirt

Het Aero fietsshirt van TBT Sportwear is één van de lievelingsitems van onze klanten. In dit fietsshirt komen aerodynamica en comfort samen in een heerlijk fietsshirt. De aerodynamische materialen, sportieve pasvorm en het stoere design maken dit Aero fietsshirt een uitstekende keuze voor de fanatieke fietser. Ook hebben wij drie achterzakken inclusief een ritszak in het shirt verwerkt waardoor jij belangrijke spullen zoals een bankpas veilig op kunt bergen. Bij dit fietsshirt kan de bijpassende fietsbroek natuurlijk niet ontbreken. De bijpassende Aero bibshort bevat ons uitgebreid geteste zeem waar vele wielrenners al kilometers lang heerlijk op hebben gezeten.

Aerodynamica als focuspunt

De voor- en achterkant van het Aero fietsshirt zijn volledig opgebouwd uit lycra. Deze elastische kwaliteit van deze stof kunnen wij in ons voordeel gebruiken bij het maken van een Aero fietsshirt. Deze rekbare stof zal de contouren van jouw lichaam volgen en mee rekken voor de minste luchtweerstand. De mouwen bevatten een reliëf waardoor het shirt nog beter door de lucht snijdt. Om toch ademende kwaliteit van het fietsshirt te behouden is de zijkant van een mesh-stof gemaakt waardoor warmte kan ontsnappen tijdens flinke inspanningen en warme dagen op de fiets.

Zelfontwikkelde pasvorm

Naast de aerodynamische materialen is ook de pasvorm van groot belang om een Aero fietsshirt te creëren. Vele uren zijn besteed aan het creëren van een sportieve pasvorm waar overbodig materiaal is weggelaten om een aerodynamisch fietsshirt te ontwikkelen. Deze pasvorm is gericht op het wegnemen van loszittende stof bij de mouwen of middel. Er is namelijk niets zo vervelend als te wapperende mouwen of het ophopen van het shirt wanneer je voorover buigt op de fiets. Wij zijn trots op het resultaat en weten zeker dat dit fietsshirt precies biedt wat de fanatieke fietser zoekt in fietskleding.