TBT Dames fietskleding set classic

Comfortabele dames fietskleding 

Wij weten het als geen ander: zonder comfortabele fietskleding kom je niet ver. Daarom zijn wij bij TBT Sportwear op zoek gegaan naar een perfect samenspel van een kleurrijk ontwerp met hoogwaardige materialen. Zelf trappen wij ieder jaar honderden uren weg op de fiets en weten dus wat jij zoekt. Wij zijn er dus zeker van dat onze comfortabele fietskleding jou niet teleur gaat stellen wanneer jij voor een lange fietstocht van huis gaat. Voor dames is het aanbod aan fietskleding gelukkig groeiende en wij helpen met onze collectie daar graag aan mee!

Slimme materiaalkeuzes in onze comfortabele dames fietskleding

Door goed na te denken over de eigenschappen van verschillende materialen en daar slimme keuzes mee te maken konden wij fietskleding ontwikkelen die heerlijk zit. Elastische materialen zoals lycra gebruiken wij op plekken waar je het shirt strak langs het lichaam wilt hebben zonder dat dit gaat knellen. Luchtdoorlatende stoffen hebben wij vervolgens weer toegepast op de zijpanelen waardoor jij ook op de warmere dagen kunt genieten van onze comfortabele dames fietskleding. Ook hebben wij drie achterzakken waarin jij jouw sportvoeding of accessoires gemakkelijk in kunt opbergen.

De TBT Sportwear zeem

Een groot onderdeel van comfortabele fietskleding is de zeem. De zeem van TBT Sportwear is gemaakt van schuim met een hoge dichtheid. Door het dikteverschil in de zeem op de plekken waar de meeste druk van de heupbotten ontstaat vormt ons zeem zich naar jouw zitoppervlak. Voor onze comfortabele dames fietskleding gebruiken wij een andere vorm van de zeem. Deze is beter geschikt voor de botstructuur die bij dames net wat afwijkt van heren. Hierdoor valt de zeemperfect in de fietsbroek en zul jij vele kilometers op de fiets weg kunnen trappen zonder last te ervaren. Al onze fietsbroeken zijn voorzien van dezelfde zeem, zo weten wij zeker dat jij tevreden zult zijn met onze comfortabele fietskleding.

TBT Dames fietskleding fietsshirt