TBT classic fietskleding set donkerblauw

Comfortabele fietskleding

TBT Sportwear is de nieuwe aanbieder van fietskleding voor alle liefhebbers van deze mooie sport. Naast stoere designs en een eerlijke prijs staat comfort ook hoog op ons lijstje. Je geniet namelijk alleen van het fietsen als jij je één voelt met jouw kleding en fiets. Fietstochten boven de 200 kilometer zijn voor ons bekend terrein. Wij zijn er dus zeker van dat onze comfortabele fietskleding jou niet teleur gaat stellen wanneer jij de fiets op stapt en pas uren later weer thuiskomt.

Slimme materiaalkeuzen

Comfort kun je creëren. Dat hebben wij gedaan door slimme keuzes te maken wat het stofgebruik betreft. Zo plaatsen wij luchtdoorlatende stoffen op plekken waar de wind niet direct op inslaat. Zo koel jij niet te veel af, maar zal jij wel beschermd zijn tegen oververhitting tijdens de warmere dagen. Ook speelt de pasvorm een grote rol om comfortabele fietskleding te produceren. Afknellende of juist te losse mouwen hebben wij door middel van elastisch materiaal en een duidelijke maatvoering weten te verhelpen. Ook hebben wij de voorzijde van het shirt kort gehouden zodat er geen ophopende stof ontstaat wanneer je voorover hangt op de fiets.

De TBT Sportwear zeem

Een groot onderdeel van comfortabele fietskleding is de zeem. De zeem van TBT Sportwear is gemaakt van schuim met een hoge dichtheid. Door het dikteverschil in de zeem op de plekken waar de meeste druk van de heupbotten ontstaat vormt ons zeem zich naar jouw zitoppervlak. Voor dames en heren gebruiken wij een andere vorm voor de zeem. Hierdoor valt deze perfect in de fietsbroek en zul jij vele kilometers op de fiets weg kunnen trappen zonder problemen. Al onze fietsbroeken zijn voorzien van dezelfde zeem, zo weten wij zeker dat jij tevreden zult zijn met onze comfortabele fietskleding.