TBT Custom pre-order

Als viering van het succes van het afgelopen seizoen, onze compleet vernieuwde website en onze nieuwe en verbeterde producten gaan we dit jaar weer een custom kleding pre-order doen! Dit houd in dat jullie nu custom kleding kunnen laten maken door TBT Sportwear. Bovenop onze standaard scherpe prijzen krijg jij dan nog eens 10% extra korting! Neem contact met ons op via ons contactformulier om de pre-order te bestellen. Zo ontvang jij de producten tegen het afgeprijsde tarief. Via onderstaande knop kun je de oorspronkelijke prijzen zien van onze custom fietskleding. Hier kun je dus nog 10% vanaf rekenen als jij nu meedoet met onze pre-order.

Het productieproces van de pre-order

Bekijk op de pagina van het custom kledingstuk dat jij graag zou willen voor de verschillende productieprocessen en de specifieke details. Dit geldt voor alle custom kleding zoals de custom fietskleding, custom sportshirts, custom wieler- en sportsokken en onze custom jackets. Voor elk product begint het bestellen met contact opnemen via het contactformulier. Vervolgens gaan onze designers samen met jou een design maken, uiteraard die volledig naar jouw wensen. Daarna geef jij de maten van de kleding door. Die kun jij voor jezelf en anderen gemakkelijk kiezen door een paskleding-pakket aan te vragen of door op onze maattabellen te kijken. Als dat allemaal afgerond is zullen wij jou een factuur sturen en wordt de custom sportkleding gemaakt.

De levertijden van deze pre-order
(het addertje onder het gras)

Het bovengenoemde productieproces moet voor vrijdag 3 maart worden afgerond zodat de kleding voor eind april geleverd kan worden. Precies op tijd om het nieuwe (wieler)seizoen af te trappen in jouw unieke sportkleding! Wees er dus op tijd bij om vervelende situaties te voorkomen. Wij gaan er voor zorgen dat jullie met compleet custom gemaakte kleding de zomer in duiken!

Neem vrijblijvend contact met ons op: