sportjack stap 1 vraag jou scherpe offerte aan

Stap 1: Prijsopgave custom sportjack

Als eerste stap zullen wij een offerte maken voor de aanvraag van jouw custom sportjacks. Dat doen we aan de hand van het aantal kledingstukken met hetzelfde design dat jij wilt bestellen. Omdat wij het heel gaaf vinden dat jij ons uitkiest en omdat ons merk nog groeiende is, zullen wij een scherpe prijs aanbieden! Is de offerte naar wens? Dan gaan we beginnen! Een overzicht van de prijzen vind je onderaan deze pagina. De kledingstukken worden per design geteld. Het maakt dus niet uit welke maten jij kiest.

sportjack stap 3 samen een design maken

Stap 2: Samen jouw unieke design maken

Het design is natuurlijk waar het allemaal om te doen is! Wij zullen samen met jou een design maken, graag horen wij dus jullie wensen. Al een idee hoe het er uit moet gaan zien? Dat is top! Dan gaan wij de kleding maken zoals jij die gedachten hebt. Als je nog geen idee hebt willen wij graag zoveel mogelijk informatie van jou zodat wij een design (samen met jou) kunnen creëren! Je kunt het zo gek niet bedenken, door de hoge kwaliteit kleurprinters wordt de kleding helemaal custom geprint. Als er logo’s op de kleding moeten komen, stuur deze dan naar ons in een AI/PDF/EPS bestand en ze komen er scherp op!  Als het design geslaagd is gaat onze tekenaar het design in een professioneel bestand omzetten en volgt de laatste check. Ook dan kan het ontwerp nog veranderd worden natuurlijk. Tot deze 100% naar wens is.

sportjack stap 4 maatbepalen

Stap 3: Bepaal jullie kledingmaten

Om onze sportjack zo goed mogelijk te laten passen is de maat erg belangrijk. Onze zelfontwikkelde pasvorm waarbij wij hebben gefocust op warmte en comfort hoeven jullie alleen nog maar te kiezen welke maat jullie nodig hebben! Hiervoor zijn drie opties.

Optie 1: wij sturen jullie paskleding op ( je betaald alleen de verzendkosten) .

Optie 2: wij gaan jullie helpen met maatadvies. Dat beteken dat jullie zelf de benodigde lichaamsmaten opmeten en wij jullie vervolgens helpen met het kiezen van de juiste maat.

Optie 3: jullie bepalen aan de hand van onze maattabellen zelf de maat die jullie nodig hebben. Zelf adviseren wij eigenlijk altijd de eerste optie aangezien het zonde is als je uiteindelijk toch niet de juiste maat hebt.

Stap 4: Produceren en sporten maar!

Dan is het zover! Alle stappen naar een super product zijn doorlopen. Nu gaan wij het laten maken waarna het normaal gesproken al geleverd wordt in 4 tot 6 weken na het afronden van de laatste stap! Tot die tijd blijven jullie natuurlijk lekker door trainen zodat jullie in topvorm in jullie nieuwe sportjacket kunnen verschijnen! Want zoals wij altijd zeggen: #TrainingBeatsTalent.

Product details sportjack

Neem vrijblijvend contact met ons op.