TBT Custom sportshirt productieproces
TBT Custom sportshirt stap 1

Stap 1: Vraag een prijsopgave aan

Het is zover! We gaan beginnen met het maken van jullie eigen custom sportshirts. Dit willen jullie natuurlijk voor de beste prijs en de hoogste kwaliteit. Dat is precies waarom je bij TBT Sportwear moet zijn. De eerste stap is dan ook het bepalen van de all-in prijs van jullie custom sportshirts. Stuur ons een mail via het contactformulier met het aantal en wij komen met de scherpste prijs! Benieuwd naar een prijsindicatie? Bekijk dan alvast onze prijzentabel hieronder.

TBT Custom sportshirt stap 2

Stap 2: Design van de custom sportshirts maken

Als de besproken prijs helemaal naar wens is wordt het tijd om jouw unieke sportshirt te gaan ontwerpen. Bij het ontwerpen van jullie custom sportshirts is de ‘sky the limit’. Daarmee bedoelen we dat we alles kunnen laten bedrukken. Verschillende kleuren, full color, logo’s of een andere print of decoratie. 

Jouw shirt kan gemaakt worden met korte mouwen, lange mouwen, een kraag of v-neck. Het kan voorzien zijn van een design die past bij jouw team, vereniging of bedrijf. Of juist speciaal passen bij jou. Wij maken zowel kledingstukken voor mannen, vrouwen en kinderen. 

Als je het kan bedenken, dan kunnen wij het voor je maken in prima kwaliteit. Onze designers gaan samen met jou aan de slag om het ontwerp geheel naar wens te maken. Wij zijn pas tevreden met het design als jij dat ook bent! 

 • regenboog kleur hardloopshirt custom design
 • Hollenberg familiewapen custom hardloopshirt design
 • patroon blauw hardloopshirt custom hardloopshirt design
 • pruim kleur hardloopshirt custom hardloopshirt design
 • black gestreept Custom hardloopshirt design
TBT Custom sportshirt stap 3

Stap 3: De maten van je eigen sportshirts bepalen

Nu de prijs is bepaald en het design helemaal naar wens is, is het tijd om de juiste kledingmaten te kiezen. Dat kan op drie manieren. Bij de eerste optie sturen wij gratis paskleding (enkel de verzendkosten voor eigen rekening) op. Zo kun jij het shirt passen en weet je zeker dat je de juiste maat kiest. De tweede optie is om via onze maattabel de geschikte kledingmaten vast te stellen. Kijk daarvoor goed naar te lichaamsmaten in de tabel. Bij vragen of twijfel kunnen wij jou natuurlijk altijd gratis adviseren! Ook is het mogelijk om langs te komen in Uitgeest (Noord-Holland) om bij ons te komen passen, deze derde optie is ook geheel gratis. Neem contact met ons op voor jouw gewenste optie.

TBT Custom sportshirt stap 4

Stap 4: Finale! Produceren en verzenden maar!

Nu al het zware werk er voor jou op zit wordt het tijd om te betalen. Na de betaling gaan wij nog harder aan de slag om tenue compleet volgens de afspraken te gaan maken. Jullie unieke sport shirts zullen wij vervolgens al tussen de 4 tot 6 weken leveren. Wacht dus niet lang en vraag nu nog een prijsopgave aan om je project met TBT Sportwear te starten!

Productdetails

 • TBT Custom sportshirt detail foto
 • TBT Custom sportshirt detail foto
 • TBT Custom sportshirt detail foto
 • TBT Custom sportshirt detail foto
 • TBT Custom sportshirt detail foto
 • TBT Custom sportshirt detail foto

Neem gelijk contact met ons op!

Laat ons jouw interesse weten, dan sturen wij een vrijblijvende offerte op. Wie weet loop jij dan al binnen 6 weken rond in jouw zelfontworpen kleding!