Custom wielrensokken

TBT custom sokken stap 1

Stap 1 zit erop!

Je hebt gekozen voor de Custom wielrensokken, bekijk hier de volgende stappen of neem direct contact met ons op over jouw wensen.

TBT custom sokken stap 2

Stap 2: Prijs bepalen

Nu je weet wat voor soort sokken je wilt is het belangrijk dat je weet hoeveel sokken jij wilt en wat de prijs daarvan gaat zijn. Bij TBT Sportwear zijn wij graag duidelijk en overzichtelijk. Daarom hebben we hieronder een tabel met de totaalprijzen van het bijbehorende aantal. Ben jij er uit hoeveel je er wilt en vind je onze prijzen oké? Neem dan contact met ons op om te beginnen met het maken van jullie custom sokken! Heb jij echter nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via deze link!

TBT custom sokken stap 3

Stap 3: Design maken

Bij de Aero wielrensokken is de ontwerpvrijheid enorm groot. Omdat de bovenkant uit één stuk lycra bestaat is deze volledig in jouw gewenste design te bedrukken. Zo kun je jouw outfit van top tot teen afstemmen op logo’s van bedrijven of verenigingen. Dit geeft een professionele look die ook nog eens razendsnel is. De onderkant van de sok kan van zwarte of witte gewoven stof gemaakt worden, kies hiervoor dus wat het beste past bij de rest van het ontwerp.  

  • TBT Custom wielrensokken design blauw wit verloop
TBT custom sokken stap 4

Stap 4: Produceren en verzenden

Het kiezen van de maatvoering bij onze Aero wielrensokken is simpel. Het onderste gedeelte van de sok is verkrijgbaar in het zwart of wit en is een heeft een bereik voor schoenmaat 36 t/m 45. Wel kan je kiezen voor een 15cm of 17.5cm hoogte voor het lycra gedeelte van de sok. Deze hoogte wordt vaak bepaald aan de hand van de lengte van je been.

Bestel je naast custom Aero wielrensokken ook custom fietskleding bij ons? Dan ontvang je 10% korting op jouw custom sokken! Klik hier voor informatie over onze custom fietskleding.

Neem vrijblijvend contact met ons op.