Custom fietskleding

Custom sportshirt

Custom sportjack

Custom sokken

De voordelen als je kiest voor TBT Custom sportkleding

Op deze pagina vind jij een overzicht van alle custom sportproducten die wij aanbieden. Via dit overzicht kun jij vervolgens de specifieke informatie per custom sportkledingartikel bekijken. Kijk lekker rond en kies de sportkleding die jij zou willen personaliseren!

Gratis paskleding

Voor het bepalen van de juiste kledingmaten van jouw custom sportkleding bieden wij bij TBT Sportwear drie mogelijkheden. De meest gekozen optie, waardoor wij 100% zeker garant kunnen staan voor perfecte maatkeuze, is door gebruik te maken van onze gratis paskleding. Op deze manier kunnen jullie binnen twee werkdagen een pakket van ons in huis hebben met de gewenste paskleding. Bij het gebruik van paskleding komen de verzendkosten van het pakket wel nog bovenop de offerte van de custom sportkleding.

Snelle levering van custom sportkleding

De levertijden bij TBT Sportwear zijn tussen de 4 tot 6 weken. Over het algemeen streven wij ernaar om binnen de 4 weken te leveren. Dit geldt voor al onze custom producten zoals onze custom fietskleding, custom sportjacks, custom sportshirts en custom sokken.

Hoge kwaliteit custom sportkleding

Wij van TBT Sportwear hebben als doel een nieuwe standaard in prijs-kwaliteitverhouding op de markt zetten. Doordat wij zelf fanatieke sporters zijn weten we wat goede kleding inhoudt. Met deze ervaring op zak hebben wij kleding gemaakt die geheel aan onze wensen voldoet. Daardoor zijn wij overtuigd van de kwaliteit van onze producten en weten wij zeker dat jij tevreden zult zijn met onze kleding.

Gratis design

Het maken van een design naar wens is erg belangrijk voor ons. Dit is natuurlijk ook de reden dat jullie voor custom sportkleding hebben gekozen. Een voordeel van TBT Sportwear is dat wij een eigen designer in huis hebben die direct voor jullie aan de slag kan gaan met het maken van jouw droomdesign. Normaal gesproken is het ontwerp binnen 1 à 2 dagen klaar. Daarnaast zijn wij pas tevreden als jij dat ook bent. Dat houdt in dat wij het design zo vaak als nodig aanpassen totdat jij 100% tevreden bent!

Scherpe prijzen

TBT Sportwear is een nieuwe aanbieder van custom sportkleding. Wij zijn gespecialiseerd in fietskleding, sportshirts en sportsokken. Met onze hoge kwaliteit en lage prijzen strijden wij voor een verbeterde prijs-kwaliteitverhouding op de markt. Wij kunnen de prijzen laag houden omdat je direct bij de fabrikant koopt zonder tussenkomst van een externe winkel. Dat betekent voordeel voor jou en een plus voor TBT Sportwear. Bekijk al onze transparante prijzen op de website!