TBT classic fietskleding set donkerblauw

Donkerblauw wielershirt

TBT Sportwear heeft ook een donkerblauw wielershirt in de collectie. Het wielrenshirt in de klassieke donkerblauwe kleur heeft drie witte strepen op de mouwen en een wit TBT logo op de borst. Dankzij dit strakke design is het shirt op veel fietsenbroeken prima te combineren. Ook hebben we een pure zwarte fietsbroek in de collectie. Deze fietsbroek is samen met het donkerblauwe wielershirt verkrijgbaar is een set waarmee je gegarandeerd gesoigneerd op de fiets zit! Bekijk de wielrenkledingset in donkerblauwe uitvoering of het losse donkerblauwe wielrenshirt via de link hieronder.

Pasvorm van ons donkerblauw wielershirt

Eén van de belangrijkste onderdelen van ons donkerblauwe wielershirt is de pasvorm. De pasvorm zorgt er namelijk voor dat het wielershirt lekker en comfortabel zit. Ook vinden wij het belangrijk dat het shirt niet te los zit, want als het wielershirt te los zit gaat deze wapperen en dat vinden wij maar niks. Om dit te voorkomen hebben wij uitgebreid getest op zoek naar de juiste pasvorm en wij vinden dat dat is gelukt! Bekijk wel goed de maattabellen zodat je de juist maat in huis zult halen.

Wat maakt TBT wielrenkleding nou zo goed?

Uitspreken dat wij een goed prijs-kwaliteitverhouding hebben is natuurlijk makkelijk, daarom zal ik jullie nu precies vertellen wat onze donkerblauwe wielershirt nu zo speciaal maakt. Naast dat het design erg strak is en het een mooie pasvorm heeft is het materiaalgebruik ook erg belangrijk. Bij het donkerblauwe wielershirt hebben we gekozen voor een allround materiaal die voor de juiste warmteregulatie zorgt. In combinatie met de lycra mouwen die mooi om de bovenarm aansluiten is het een echt allround fietsshirt. De onderkant van het shirt is voorzien van een siliconen antislip-band zodat je wielershirt goed op zijn plek blijft zitten. Uiteraard heeft het shirt ook drie achterzakken met daarbij een extra zakje afgesloten door een rits voor uw waardevolle spullen. Al met al dus een wielrenshirt voor urenlang fietsplezier! Benieuwd naar het product? Check de link hieronder en ervaar het zelf.