Eigen hardloopshirt ontwerpen

Een eigen hardloopshirt ontwerpen gaat heel gemakkelijk bij TBT Sportwear! Wat is er nu leuker dan het sporten in zelfontworpen kleding? Het is een ideale manier om logo’s van jouw bedrijf of sponsoren een plek te bieden voor zichtbaarheid. Daarnaast is het natuurlijk dé manier om in unieke kleding mee te kunnen doen aan sportevenementen of op te vallen tijdens trainingen.

Het ontwerpproces

Met een eigen ontwerp op een hardloopshirt maak je van jouw outfit een kunstwerk. Dit kun jij volledig zelf bedenken, wij zullen al jouw wensen verwerken in het hardloopshirt. Heb je er echter wat meer moeite mee maar weet je wel welke kleuren je zou willen toepassen en welke stijl je interessant vindt, dat kan ook! Door in gesprek te gaan met onze ontwerpen zullen wij suggesties doen voor het ontwerp en aanpassen waar nodig. Pas als jij 100% tevreden bent gaan wij over tot productie. Het gehele proces staat hier in detail uitgelegd.

Waarom een eigen hardloopshirt ontwerpen?

Een zelfontworpen hardloopshirt is perfect voor sportgroepen, vriendenteams en bedrijven. Het is natuurlijk fantastisch om unieke sportevenementen extra aan te kleden met een speciaal hiervoor ontworpen hardloopshirt. Of om tijdens een wedstrijd met jouw bedrijf mee te doen en iedereen in hetzelfde shirt te laten sporten. In het ontwerp kun je vervolgens logo’s van bedrijven, sponsoren of een naam van jullie vriendengroep laten terugkomen. Dit zal jullie volgende sportiviteiten nog onvergetelijker maken!