Eigen ontwerp sportshirt

Heb jij een geweldig ontwerp in gedachten om toe te passen op een sportshirt? Of zou je graag hulp willen bij het maken van een eigen ontwerp op een sportshirt? Laat ons, TBT Sportwear, jou hierbij ondersteunen! Wij kunnen sportshirts voor heren en dames binnen zes weken leveren waarbij jij volledige controle hebt over het ontwerp. Hoe meer shirts je besteld, hoe voordeliger dit wordt voor jou. Benieuwd naar de prijzen? Klik dan hier voor een overzicht.

Hoe gaan we te werk?

Het bestellen van een sportshirt in eigen ontwerp gaat heel gemakkelijk. Wij hebben een duidelijk overzicht gemaakt van alle stappen die wij samen doorlopen om jouw sportshirts te realiseren. Klik hier om alle stappen te zien.

In het kort: jij geeft aan hoeveel shirts je zou willen bestellen. Wij sturen jou vervolgens een vrijblijvende prijsopgave die overeenkomt met onze prijzentabel. Daarna gaan wij aan de slag met het leukste deel van het proces: het maken van een eigen ontwerp van het sportshirt. Dit mag jij helemaal af aanleveren of je kunt, als je wel een idee hebt maar nog niet helemaal zeker bent, samen met onze ontwerper een design maken. Wij zijn pas klaar met het aanpassen van jouw ontwerp als jij 100% tevreden bent.

Volledige controle over eigen ontwerp sportshirt

Bij TBT Sportwear is niets te gek als het gaat om jouw eigen ontwerp van het sportshirt. Onze hoge kwaliteit printers kunnen haarfijn verschillende kleuren op het shirt bedrukken. Zo zijn patronen, teksten en logo’s geen probleem voor ons en kun jij dus jouw sportshirt in eigen ontwerp volledig personaliseren. Vind je het lastig om zelf een gaaf ontwerp te bedenken? Dan kunnen wij altijd samen in gesprek gaan en zullen wij met ideeen en voorbeelden komen. Wil je hierover met ons in contact komen? Ga dan hier naar onze contactpagina en stuur ons een bericht.

TBT Custom sportshirt detail 5

Kwaliteit van ons sportshirt

Kwaliteit staat bovenaan bij TBT Sportwear. Daarom hebben wij veel aandacht gestopt in het kiezen van de juiste stof voor het sportshirt. Het shirt is gemaakt van een volledig bedrukbare ademende stof. In de detailfoto hieronder is de gewoven stof van dichtbij te zien. Meer informatie en details zijn te vinden op deze pagina. Daarnaast hebben wij een dames- en herenpasvorm. Zo zit het shirt voor iedereen perfect en kun jij voor al jouw vrienden of collega’s een sportshirt met eigen ontwerp maken!

TBT Custom sportshirt detail 7