TBT Custom snelpak

Eigen wielerkleding ontwerpen

Bij ons nieuwe fietskledingmerk genaamd TBT Sportwear zijn wij gespecialiseerd in het maken van jouw eigen wielrenkleding in een eigen ontwerp. Je kunt daarom ook van ons verwachten dat wij samen met jouw een professioneel design gaan maken van het eigen ontwerp. Daarnaast zullen wij de juiste materialen samenstellen zodat de wielrenkleding in de juiste omstandigheden perfect te gebruiken is.

Waarom TBT Custom sportkleding 4

Waarom eigen wielrenkleding ontwerpen?

Zelfontworpen wielrenkleding is, naast dat het comfortabel zit en er goed uitziet, een unieke manier van het uitdragen van jouw club, vriendenteam, bedrijfsteam of wielrenploeg. Het maken van eigen wielrenkleding kan bij TBT Sportwear al vanaf 1 stuk. En omdat wij streven naar de beste prijs-kwaliteit verhouding is het ook nog eens erg betaalbaar geworden. Tip: onze Custom wielerkleding sets zijn extra voordelig!

Waarom TBT Custom sportkleding 3

Materiaal kiezen tijdens het ontwerpen van een wielrenshirt

Het is ook mogelijk om alleen een eigen wielrenshirt te ontwerpen. Daarbij kun je kiezen uit verschillende materialen. Denk daarbij aan een iets warmer wielrenshirt of juist een speciaal wielrenshirt om te klimmen waarbij we gebruik zullen maken van materialen die grotere meshstructuur hebben waardoor de warmteregulatie nog beter op pijl kan blijven! Handig tijdens warme klimmen in de Alpen of gewoon een warme zomerdag in Nederland. Ook hebben wij de optie om een geheel Aero shirt te maken waarbij wij gebruik maken van het welbekende materiaal lycra.

Waarom TBT Custom sportkleding 5

TBT Sportwear staat voor transparantie

Bij TBT Sportwear staan we voor goede producten voor een goede prijs. Wij benaderen ons bedrijf net als onze sport: eerlijk en direct. Bij het fietsen van een grote klim kan je je immers ook niet meer verschuilen. Daarom doen we dat ook niet bij het maken van jullie zelfontworpen wielrenkleding! Vandaar dat onze prijzen duidelijk op de Custom prijzen pagina vermeld staan. Daarbij zijn er ook geen extra kosten voor de verschillende materiaalkeuzes of het door ons laten maken van het ontwerp van de wielrenkleding. Wel zo duidelijk, en dat is precies waar TBT Sportwear voor staat! Bekijk de prijzen op de custom prijzen pagina.