TBT Aero fietskleding set klimmend in Zwitserland

TBT fietsbroek

Bij TBT Sportwear hebben we verschillende fietsbroeken in ons assortiment. Deze broeken hebben allemaal dezelfde basismaterialen. Het materiaal waaruit de fietsbroeken zijn gemaakt is het welbekende lycra. De zijpanelen van broek zijn gemaakt van een wat dikker en stevigere 340 grams lycra. Dit zorgt er voor dat het een stevige en duurzame fietsbroek is. Ook zijn er twee brede siliconen antislip banden onder aan de broekspijpen en heeft het stevige bretels om de broek goed op zijn plek te houden. Uiteraard zit er wel verschil tussen onze heren en dames fietsbroeken. Benieuwd naar al onze TBT fietsbroeken? Klik op de link hieronder om naar de webshop te gaan.

Het TBT zeem

Het TBT zeem is een van de belangrijkste onderdelen van onze fietsbroek. Het zeem zorgt er namelijk voor dat je uren lang kan genieten van pijnvrij fietsen. Het zeem is dan ook uitgebreid getest en bestaat uit een schuimlaag met een hoge dichtheid. Ook is de vorm van het zeem erg belangrijk. Dat is dan ook het grote verschil tussen de dames en heren zeem. Het dames zeem heeft een speciaal ontwikkelde vorm zodat deze perfect is voor een dameslichaam. Zo ook hebben we voor het herenzeem een speciale vorm uitgekozen. Voor meer informatie over ons zeem verwijzen wij je graag naar ons zeem pagina.

De kwaliteit van TBT

TBT Sportwear hebben wij opgericht met de missie van het opzetten van een nieuwe standaard in prijs-kwaliteitverhouding. Dit willen wij doen op het gebied van custom fietskleding, maar ook onze standaard lijn heeft een erg goede prijs-kwaliteit verhouding. Onze fietsbroeken zijn daarin geen uitzondering. Door het gebruik van een hoogwaardig zeem in combinatie met een stevige lycra soort aan de zijkanten van de fietsbroek is deze erg duurzaam. Dankzij de stevige bretels en de brede silicone powerbands op de broekspijpen blijft de broek altijd goed op zijn plek zitten. Vandaar dat onze TBT fietsbroeken garant staan voor vele uren fietsplezier. Benieuwd naar al onze fietsbroeken? Bekijk ze hieronder.

  • high performance fietsbroek zeem algemeen
  • high performance fietsbroek zeem bovenkant
  • high performance fietsbroek zeem onderdelen
  • high performance fietsbroek zeem onderkant

Voor meer info over het zeem (klik hier)