TBT Zwart fietsshirt

TBT fietskleding voor heren

Ons nieuwe fietskledingmerk genaamd TBT Sportwear is op de markt gebracht om een nieuwe standaard in prijs-kwaliteitverhouding neer te zetten. En dat is gelukt. Met onze focus op custom fietskleding en fietskleding voor heren hebben wij een aantal mooie producten voor een scherpe prijs op de markt gebracht. Wij vinden dat de pasvorm, materiaalgebruik en het zeem de belangrijkste aspecten zijn in fietskleding. Benieuwd naar onze producten? Klik op de link hieronder om naar de webshop te gaan!

TBT heren fietsbroek

Wij hebben zeer bewust, na uitgebreid testen door fietsers met jarenlang ervaring, een zeem gekozen die volledig gericht is op comfort. Dit zeem bied urenlang en pijnvrij fietsplezier! De zijkanten van de fietsbroek zijn gemaakt van hoogwaardige en stevige 340 grams lycra met daarop stevige bretels om de fietsbroek niet te laten afzakken. Daarnaast is het midden van de fietsbroek voorzien van pure zwarte stof. Deze pure zwarte stof zorgt ervoor dat de broek niet kan doorschijnen. Aan de onderkant van de fietsbroek is zijn twee brede powerbands te vinden met een siliconen binnenkant. Deze powerbands op het einde van de broekspijpen zorgen ervoor dat de broek op de juiste plek blijft zitten zonder af te knellen. In onze ogen is dit een fietsbroek die niet kan ontbreken in het aanbod van heren fietskleding.

TBT heren fietsshirt

Voor onze heren fietskledinglijn mogen de heren fietsshirts natuurlijk niet ontbreken. Bij TBT Sportwear hebben wij twee verschillende heren fietsshirtlijnen: de Aero-lijn en de Classic-lijn. De Aero fietsshirts zijn, zoals de naam al zegt, gemaakt voor snelheid en aerodynamica. Deze verbeterede aerodynamica komt voornamelijk door het materiaalgebruik. Dit fietsshirt is opgebouwd uit lycra en heeft aan de zijkant een stof met grotere mesh-structuur. Deze zijkanten zorgen ervoor dat je tijdens een inspanning de warmteregulatie op peil blijft houden.

Onze Classic-lijn bestaat uit een klassiek design met een allround materiaalgebruik. De combinatie van stoffen die gebruikt zijn zorgt ervoor dat u met veel weeromstandigheden heerlijk kan genieten van het fietsen. Al onze heren fietsshirts zijn voorzien van drie achterzakken om uw spullen in op te bergen tijdens het fietsen. Ook heeft de Aero-lijn een klein ritszakje voor uw sleutels of pinpas en bevat het Classic fietsshirt een wat groter zakje met een rits om uw waardevolle spullen in op de bergen. Bekijk alle informatie over onze fietskleding voor heren in onze webshop of klik op de link hieronder.