TBT Custom fietsshirt hollenberg design

Fietskleding ontwerpen

Bij elke fietser is het van belang dat de fietskleding comfortabel zit. Niet alleen om te voorkomen dat je pijn van het zadel krijgt tijdens langere tochten, het is ook de uitstraling van de kleding. Dat begrijpen wij bij TBT Sportwear als geen ander! Helemaal als je de keuze hebt gemaakt om in zelfontworpen fietskleding rond te rijden. Jullie eigen ideeën qua design op een fietsshirt en een fietsbroek. Daarvoor zijn jullie bij TBT op het juiste adres om fietskleding te ontwerpen! Door de kennis die wij hebben opgebouwd door ieder jaar duizenden kilometers op het zadel te zitten en op de pedalen te staan weten wij precies wat er nodig is om van jouw Custom fietskleding een succes te maken!

Waarom TBT Custom sportkleding 5

Prijzen voor het ontwerpen van fietskleding

Naast dat onze kleding al in kleine oplage te bestellen is en wij pas tevreden zijn als jullie dat ook zijn,  willen wij ook transparant zijn over onze prijzen. Het is natuurlijk belangrijk om van te voren duidelijk te weten wat het gaat kosten. Wij streven naar de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt en willen dan ook eerlijke prijzen aan onze klanten vragen. Deze prijzen zijn daarom ook duidelijk vermeld op onze Custom prijzen pagina. De prijzen zijn inclusief de verschillende materiaalkeuzes voor het fietsshirt en de ontwerpkosten! Hierdoor worden er achteraf niet extra, onvoorziene kosten in rekening gebracht.

Waarom TBT Custom sportkleding 4

Custom design ontwerpen

Bij het ontwerpen van je eigen fietskleding komt natuurlijk best veel kijken en willen jullie uiteraard het beste resultaat. Dat willen wij ook! Of je nou een ontwerp helemaal zelf wilt maken of het iets meer aan ons wilt laten, het kan allemaal. Door middel van persoonlijk contact en het houden van korte lijntjes tijdens het ontwerpproces, maar ook het aanpassen van de punten die jullie anders willen hebben, zorgen wij ervoor dat de kleding geheel naar wens is. Op deze manier zijn jullie 100% tevreden, daar streven wij naar bij TBT Sportwear. Wij zijn pas tevreden als jullie dat ook zijn!