TBT Custom fietskleding set groen

Fietskleding voor beginners

Fietskleding voor beginners, wat is dat eigenlijk? Wij bij TBT Sportwear vinden dat iedereen die van het wielrennen of MTB wil genieten moet kunnen rondrijden in goede kleding. Wij vinden dat fietskleding voor beginners dan ook eigenlijk niet zulke dure fietskleding hoeft te zijn. En laat dat precies zijn wat wij te bieden hebben! Het is misschien niet de goedkoopste fietskleding op de markt maar wij geloven wel dat wij de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt hebben! Daar kun jij nu van meegenieten. Bekijk in onze webshop de producten met alle informatie over het product, meer foto’s en kies een design wat bij jou past!

Waarom TBT fietskleding?

Als je wilt gaan beginnen met racefietsen of mountainbiken komt er best veel bij kijken. Allereerst een fiets natuurlijk en eventueel fietsschoenen. Daarnaast moet de fiets onderhouden worden en vervolgens wil je natuurlijk wel optimaal genieten van de nieuwe tochten en het avontuur dat je gaat beleven op de fiets. Om daar alles uit te halen is het belangrijk dat jij goede fietskleding hebt. Daar kunnen wij jou bij TBT Sportwear goed bij helpen. Doordat onze kleding veelvuldig is getest en wij zelf fietsers zijn weten wij precies wat er nodig is om goede fietskleding te maken, en dat hebben we dan ook gedaan! Uiteraard weer met het oog op de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt.

Fietskleding voor startende dames en heren

De fietskleding die wij aanraden voor beginnende dames is onze dames Comfort fietskleding. Deze fietskleding heeft een iets comfortabelere pasvorm en is ook de goedkoopste fietskledingset van TBT Sportwear. Dat komt voornamelijk doordat het andere materialen bevat die gebruikt zijn in het opmaken van het fietsshirt. De fietsbroek is wel van het zelfde materiaal gemaakt als al onze fietsbroeken. Ook is het zeem gemaakt van hetzelfde materiaal als ons mannen zeem. Enkel de vorm van het zeem is speciaal ontwikkeld voor dames! Voor de mannen zouden wij onze Classic fietskleding aanraden. Door het gebruik van een allround materiaal en lycra mouwen is het een uitstekend shirt voor al uw ritjes in het Nederlands landschap. Let wel op dat als het onder de 20 °C komt een onder shirt erg aangenaam is. Onder de 14 °C graden raden wij jullie armstukken aan en onder de 12 °C worden beenstukken ook geen overbodige luxe meer. Maar dat verschilt natuurlijk ook per mens en hoe de inspanningen gaan zijn. Bekijk al onze TBT fietskleding voor beginners in onze webshop. Veel plezier!