TBT Dames fietskleding set classic

TBT fietskleding voor dames

Bij TBT Sportwear hebben we natuurlijk ook een speciale dames fietskleding lijn. Deze fietskleding heeft een zelfontwikkelde pasvorm en beschikt over een speciaal zeem voor dames. Ook is het een kleurrijk geheel met een strak design. De materialen die dit shirt opmaken zijn gefocust op comfort. Op de voor- en achterkant is een gewoven stof geplaatst en de mouwen zijn gemaakt van een luchtigere stof. Dit zorgt er niet alleen voor dat het lichaam goed op temperatuur blijft maar ook dat de kleding aangenaam blijft zitten. Bekijk de fietskleding voor dames op onze website of klik op de link hieronder.

TBT fietsbroek voor dames

De TBT fietsbroek voor dames is gemaakt met dezelfde visie als onze heren fietsbroek. De materialen die gebruikt worden in de productie van de fietsbroek zijn hetzelfde: lycra zijpanelen en een pure zwarte lycra stof in het midden van de fietsbroek. Deze stof zorgt ervoor dat de broek nooit kan doorschijnen. Wel is de broek op belangrijke vlakken anders dan de heren fietsbroek. De pasvorm is iets aangepast aan het vrouwen figuur. Belangrijker is het verschil in zeem Het materiaal van de zeem is hetzelfde als bij de heren fietsbroek maar de vorm van het zeem is speciaal ontwikkeld voor de anatomie van dames. Daarmee is de broek erg comfortabel. In combinatie met het dames fietsshirt in bijpassende design maakt dit een hele mooie fietskledingset voor jou.

TBT fietsshirt voor dames

Net als de TBT fietsbroek voor dames is het fietsshirt ook speciaal voor dames ontwikkeld. De pasvorm is aangepast naar een iets bredere onderkant en het gebruik van verschillende gewoven stoffen ideaal om van het zomerweer te genieten. De dames fietskleding vooral gefocust op comfort. Dat zie je dan ook terug in de pasvorm en het materiaalgebruik. Ook bevat het shirt drie ruime achterzakjes en een speciaal achterzakje met rits waar je jouw waardevolle spullen in kan opbergen tijdens het fietsen. Verder heeft het fietsshirt voor dames een brede antislip band aan de onderkant waarmee het fietsshirt goed op zijn plek blijft zitten. Dat alles uitgewerkt in een strak en stijlvol design. Meer informatie over onze dameskleding vind je via de link hieronder.