TBT Sportwear custom fietsshirt zilver

Fietsshirt van TBT Sportwear

TBT Sportwear is een nieuw sportkledingmerk waar wielrenkleding onze specialiteit is. Onder de wielrenkleding valt uiteraard ook het fietsshirt. Wij hebben verschillende soorten fietsshirt-lijnen zoals de Aero-lijn waarbij het fietsshirt voornamelijk gefocust is op snelheid, racen en dus aerodynamica. Ook hebben we een Classic-lijn. Deze lijn onderscheidt zich dankzij het klassieke designs en het gebruik van stoffen waardoor het een echt allround shirt is geworden. Ga via onderstaande knop naar de webshop om de fietsshirts te zien en de bijbehorende product specificaties/foto’s.

Waarom TBT Custom sportkleding 1

De TBT pasvorm

Eén van de belangrijkste aspecten van ons merk is onze prijs-kwaliteitverhouding. Om een hoge kwaliteit te behalen is de pasvorm natuurlijk erg belangrijk. Door onze zelf ontwikkelde pasvorm zijn wij er zeker van dat deze aan onze en jouw eisen voldoet. De pasvorm is ontwikkeld om mooi om het lichaam aan te sluiten waardoor er nagenoeg geen wapperende onderdelen van het fietsshirt zijn. Wel is het belangrijk dat de juiste maat gekozen wordt. Bekijk dus goed onze maattabellen of maak gratis gebruik van het maatadvies dat wij na jouw aanvraag zullen geven. Op deze manier kunnen wij je in één keer vertellen welke maat het beste bij jou zou moeten passen. Dat scheelt jou tijd en geld van het retourneren, en wij hebben er weer een tevreden klant bij. Win-win dus!

Waarom TBT Custom sportkleding 3

Materiaal TBT Aero Fietsshirt

Binnen TBT Sportwear hebben wij dus twee verschillende lijnen: onzee Aero-lijn en onze Classic-lijn. De Aero-lijn heeft een lycra voor- en achterkant en beschikt over gestreepte lycra mouwen die dankzij de rekbaarheid mooi om de bovenarm aansluiten. De zijkanten van het fietsshirt zijn gemaakt van een materiaal met een grotere mesh. Dankzij deze stof blijft de warmteregulatie ook tijdens een inspanning goed op peil. De achterkant van het fietsshirt is voorzien van drie achterzakken en één achterzakje met rits waar veilig waardevolle spullen in opbergen kunnen worden tijden jouw fietstocht. De onderkant van ons shirt is rondom voorzien van een silicone antislip band. Dankzij deze band blijft het fietsshirt altijd op de juiste plek zitten. Het TBT fietsshirt staat dus garant voor urenlang fiets plezier! Voor meer informatie over onze fietskleding bekijk je onze webshop en klik je op onderstaande links!