TBT Dames fietskleding set classic

Goedkope fietskleding dames

Wij zijn het avontuur van TBT Sportwear gestart met een missie: een nieuwe standaard van prijs-kwaliteitverhouding neerzetten. Uit eigen ervaring hebben wij gezien dat dit beter kan, dus namen wij het heft in eigen handen. Laat je verrassen door de scherpe prijzen van onze fietskleding voor dames van hoogwaardige kwaliteit. Bij TBT Sportwear staan er geen mensen tussen ons en de productie waardoor wij geen overbodige kosten maken. Hierdoor kunnen wij van top tot teen onze kleding naar wens produceren en blijft de prijs voor jou zo laag mogelijk!

Lever niet in op kwaliteit

Goedkoop hoeft niet slecht te zijn en duur hoeft niet goed te zijn. Als er één markt is waar dat wel voor geldt is het fietskleding. Althans, sinds dat wij er zijn. Want wij gaan bewijzen dat goede fietskleding geen vermogen hoeft te kosten. Laat je verrassen door onze professionele maar toch goedkope fietskleding voor dames. Wij hebben de verschillende stoffen zorgvuldig uitgekozen zodat hun eigenschappen volledig benut worden. Dit betekent bijvoorbeeld het gebruik van elastische stoffen op de plekken waar het shirt strak langs het lichaam moet lopen voor verbeterde aerodynamica. Ook gebruiken wij luchtdoorlatende stoffen om de warmteregulatie op peil te houden en is onze fietskleding nauwkeurig afgewerkt met een stevige rits en achterzakken.

Custom fietskleding voor dames

TBT Sportwear biedt naast onze eigen collectie van goedkope dames fietskleding ook de mogelijkheid om zelf een eigen design te laten produceren. Zo kun jij een uniek kledingstuk laten ontwerpen voor bijvoorbeeld het tentoonstellen van sponsoren of voor een evenement met een vriendengroep. Hier gaan wij ook weer voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Om jou niet achteraf te verrassen met een flinke factuur hebben wij al onze prijzen overzichtelijk in een tabel geplaatst op onze ‘custom fietskleding’ pagina.