TBT Aero fietskleding set

Goedkope fietskleding heren

Dat goedkope fietskleding niet onder hoeft te doen in kwaliteit gaan wij bewijzen. Wij zijn TBT Sportwear gestart met een doel dat niets te maken heeft met veel verdienen. Wij willen de huidige standaard van prijs-kwaliteitverhouding doorbreken en daardoor zo veel mogelijk fietsers in onze kleding rond te laten rijden. Bij TBT Sportwear staan er geen mensen tussen ons en de productie waardoor wij scherpe marges kunnen kiezen. Zo produceren wij goedkope fietskleding voor heren zonder dat er ingeleverd wordt op de kwaliteit.

Geen concessies voor kwaliteit

Ondanks dat wij onze goedkope fietskleding tegen een voordelige prijs op de markt brengen zullen wij er altijd voor zorgen dat wij trots op onze fietskleding zijn. Er zijn vele uren besteed om de beste materiaalcombinaties te kiezen. Vervolgens zijn wij aan de slag gegaan om een professionele pasvorm te creëren. Daarnaast hebben wij voor een premium afwerking gekozen voor de mouwen, rits en achterzakken en blijven wij een uitvoerige kwaliteitscontrole uitvoeren om er zeker van te zijn dat jij blij zult zijn met onze goedkope fietskleding voor heren!

Custom kleding tegen een scherpe prijs

Naast goedkope fietskleding voor heren die wij aanbieden in onze eigen collectie zijn wij ook gespecialiseerd in het maken van custom fietskleding. Dit geeft jou de kans om tegen zeer scherpe prijzen jouw eigen fietskleding te ontwerpen. Hierbij is niks te gek. Van de materialen waar het shirt uit opgebouwd is tot de honderden kleuren waar wij het shirt mee kunnen maken, alles komt bij jou vandaan. Ben je nog niet zeker van jouw ontwerp of heb je advies nodig welke stoffen het beste zullen werken voor jouw fietsevenement? Wij maken gratis het ontwerp in overleg met jou zodat jij jouw droomkleding kunt dragen op de fiets. Bekijk op onze ‘custom fietskleding’ pagina hoe dit proces in elkaar steekt. Hier vind je ook de tarieven om de persoonlijke goedkope fietskleding voor heren te maken. Zo weet jij precies weet wat jou te wachten staat en welke eerlijke prijs je daarvoor kan verwachten.

TBT Sportwear fietskleding pakketten