Hardloopshirt bedrukken

Een hardloopshirt bedrukken met jouw eigen ontwerp is onze specialiteit! Bij TBT Sportwear kan je al vanaf één stuk een hardloopshirt in eigen ontwerp laten produceren. Hoe meer hardloopshirts je bestelt, hoe voordeliger het voor jou uitpakt. Een hardloopshirt bedrukken in een zelfgemaakt ontwerp is een leuke manier om sportevenementen professioneel aan te kleden. Daarnaast is het een perfecte manier om tijdens het sporten logo’s van jouw bedrijf of sponsoren tentoon te stellen.

Hoe werkt het bedrukken?

Een hardloopshirt bedrukken is heel gemakkelijk bij TBT Sportwear. Onze hoogwaardige printers kunnen allerlei kleuren, patronen en logo’s in de stof van het shirt drukken. Hierdoor heb jij de volledige vrijheid in het creëren van een gaaf ontwerp. Heb je hier nog wat moeite mee? Dat is geen probleem. Je kunt samen met onze ontwerper in overleg gaan over welke kleuren jij in het hardloopshirt zou willen bedrukken. Wij blijven vervolgens het ontwerp aanpassen totdat jij 100% tevreden bent. Zo weet je zeker dat je een shirt naar wens ontvangt als je bij TBT Sportwear een hardloopshirt laat bedrukken!

Onze kwaliteit

Jij wilt natuurlijk niet zomaar een hardloopshirt bedrukken. Dat moet een heerlijk zittend shirt zijn die jouw sportprestaties gaat ondersteunen. Daarom beschikken wij bij TBT Sportwear over een heren- en damespasvorm. Daarnaast hebben wij een groot assortiment pasvormen waardoor er voor iedereen een passend shirt te vinden is. Ook is het te bedrukken hardloopshirt gemaakt van een lichte, ademende stof. In de detailfoto hiernaast is de gewoven stof van dichtbij te zien. Meer informatie en details zijn te vinden op deze pagina. De ademende stof is van top tot teen te bedrukken in jouw gewenste design. Wij gaan er dus samen een fantastisch shirt van maken!

TBT Custom sportshirt detail 8