Hardloopshirt ontwerpen

Ben jij van plan om een hardloopshirt te ontwerpen voor een speciaal evenement? Of zoek jij een hardloopshirt om jouw bedrijfslogo op te zetten? Dat gaat wij voor jou regelen! Een hardloopshirt ontwerpen kan al vanaf één stuk bij TBT Sportwear. Hoe meer jij er bestelt, hoe lager de prijs per shirt zal zijn.

Ontwerp jouw droomdesign

Een hardloopshirt ontwerpen is heel gemakkelijk bij TBT Sportwear. Als jij al een compleet doordacht ontwerp klaar hebt liggen stuur je dit door naar ons zodat wij het omzetten naar een professioneel bestand. Hierna kunnen wij direct starten met de productie van de hardloopshirts. Heb jij moeite met het ontwerpen van jouw hardloopshirt, dan gaan wij jou helpen! In overleg met onze ontwerper kun jij aangeven welke kleuren je in het shirt wilt hebben en wat voor patronen jij interessant vindt. Wij blijven aanpassingen maken aan het ontwerp totdat jij 100% tevreden bent. Benieuwd naar wat wij allemaal kunnen? Bekijk dan ons portfolio hier.

Eigenschappen van het shirt

Na het ontwerpen van het hardloopshirt is het natuurlijk ook belangrijk dat het lekker zit. Daarom hebben wij bij TBT Sportwear een heren- en damespasvorm ontwikkeld. Ook is het hardloopshirt gemaakt van een volledig bedrukbare ademende stof. In de detailfoto hiernaast is de gewoven stof van dichtbij te zien. Meer informatie en details zijn te vinden op deze pagina. De ademende stof is van top tot teen te bedrukken in jouw gewenste design. Wij gaan er dus samen een fantastisch shirt van maken!

TBT Custom sportshirt detail 7