TBT Sportwear kan ook kleding bedrukken doormiddel van heat-press

Kleding bedrukken bij TBT Sportwear

Naast dat wij bij TBT Sportwear custom fietskleding kunnen maken en bedrukken, kunnen wij ook binnen een aantal werkdagen jouw eigen kleding bedrukken doormiddel van een heat-press. Wij beschikken over een computergestuurde plotter waarmee wij alle vormen, teksten en logo’s kunnen uitsnijden. Tevens hebben wij verschillende kleuren voor de bedrukking op voorraad. Zit jouw favoriet er niet tussen, dan kunnen wij die voor een lage prijs bijbestellen. Of het nu gaat om jouw eigen kleding die bedrukt moet worden of een shirt van ons, het is allebei geen probleem. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Waarom TBT Custom sportkleding 3

Fietskleding bedrukken

TBT Sportwear is gespecialiseerd in het maken van custom fietskleding. Dit kan een compleet eigen design zijn of een samenwerking waarbij we van jouw ideeën een professioneel design zullen maken. Onze designers gaan samen met jou aan de slag om jouw wensen te verwerken in het perfecte design. Als dat klaar is, is het tijd om de materialen van het shirt te kiezen en de maten van de kleding te bepalen. Dat kan gemakkelijk door middel van paskleding of via onze maattabellen. Voor meer informatie over het custom kleding bedrukken verwijs ik je graag door naar de Custom kleding pagina.

Waarom TBT Custom sportkleding 4

Mogelijkheden van het bedrukken

Wij kunnen zoals gezegd allerlei kledingstukken binnenshuis bedrukken voor je. Dit doen wij door middel van een heat-press, met deze machine kunnen wij warmtegevoelig drukmateriaal verwarmen en op de kleding bedrukken. Hetgeen wat we erop gaan drukken wordt uitgesneden met een plotter. Een plotter is een machine die je via de computer kan instellen om allerlei verschillende vormen, teksten en logo’s uit te snijden. Die uitsnijdsels gaan vervolgens bedrukt worden. Meer info over onze bedrukmogelijkheden kan je vinden op de TBT Drukkerij-pagina of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!