TBT Aero fietskleding set in de sneeuw op de Mountainbike

Mountainbike kleding voor heren

Ons nieuwe fietskledingmerk TBT Sportwear beschikt over een brede selectie aan mountainbike kleding voor heren. Onze standaard fietskleding is onderverdeeld in twee kledinglijnen. De Aero lijn: deze mountainbike kleding heeft zijn focus voornamelijk gelegd op aerodynamica. Het fietsshirt bestaat dan ook uit het grootste deel uit lycra en heeft daar zijn aerodynamische kwaliteiten aan te danken. Ook hebben we een Classic lijn. Deze mountainbike kleding kenmerkt zich door een klassiek design en het gebruik van verschillende materialen waardoor het een echt allround fietsshirt is. Ideaal om heerlijk in te mountainbiken. Benieuwd naar onze gehele collectie? Bekijk ze via de knop hieronder.

Waarom TBT Custom sportkleding 3

Materiaal gebruik TBT Fietsbroek

Het doel waarmee wij TBT zijn begonnen luidt: het neerzetten van een nieuwe standaard in prijs-kwaliteitverhouding. En dat is naar eigen zeggen goed gelukt. Eén van de belangrijke onderdelen in het maken van hoge kwaliteit mountainbike kleding voor heren is het materiaal. In onze fietsbroeken hebben we een hoogwaardig zeem gebruikt die wij uiteraard uitgebreid hebben getest. De zijkanten van de fietsbroek zijn gemaakt van een stevige 340 grams lycra. Combineer dat met twee stevige bretels en brede anti slip powerbands op de broekspijpen en je hebt een duurzame fietsbroek van hoge kwaliteit.

Waarom TBT Custom sportkleding 5

Het voordeel van TBT Sportwear

Als je een nieuw merk start wil je jezelf kunnen onderscheiden. Met onze mountainbike kleding voor heren is dat aardig gelukt. Dit hebben wij gedaan door het ontwikkelen van een professionele pasvorm waarbij de mountainbike kleding mooi om het lichaam aansluit in combinatie met het zorgvuldig uitkiezen van de materialen waar onze fietskleding van gemaakt is. Deze elementen zorgen ervoor dat onze kleding een hoge kwaliteit heeft. En omdat wij de kleding van onze fabrikant direct aan jou, de klant, verkopen kunnen we de kleding tegen lage marges aanbieden. Op deze manier denken wij een nieuwe standaard in prijs kwaliteit neer te kunnen zetten! Benieuwd? Bekijk onze webshop voor al onze kleding en zie daar de gehele productinformatie.