Sportshirt voor vriendenteams

Een sportevenement bijwonen met een speciaal ontworpen sportshirt voor jouw vriendenteam maakt het nog leuker om samen te sporten. Of je nu de tegenstander wilt intimideren met een professioneel uitziende outfit of een memorabel sportshirt wilt ontwerpen voor een evenement, wij kunnen jullie daarbij helpen!

Sportshirts voor het hele team

Ons custom sportshirt is zowel in een heren- als damespasvorm te bestellen. Daarnaast hebben wij een groot assortiment aan maten waardoor er voor iedereen een custom sportshirt is te vinden die perfect past. Niet zeker welke maat jij nodig hebt? Maak dan gebruik van onze paskleding. Deze sturen wij naar jullie op zodat jullie zeker weten dat het sportshirt dat je besteld zit zoals jij wilt. Daarnaast kun je ook gebruik maken van onze maattabellen. Klik hier om naar de maattabellen te gaan.

Ontwerp er op los

Geen ontwerp is te gek bij TBT Sportwear. Misschien heb jij al een volledig uitgedacht design. Dan gaan wij dat omzetten naar een professioneel bestand zodat we direct over kunnen gaan naar de productie. Heb je wel wat ideeen maar loop je vast? Dan kun je in overleg met onze ontwerper samen een design maken waar jij 100% tevreden mee bent. Daarnaast kunnen wij logo’s of tekst verwerken in het ontwerp. Zo kun je een perfect sportshirt voor vriendenteams ontwerpen waar jullie een blijvende indruk mee zullen achterlaten. Benieuwd naar wat wij kunnen? Bekijk dan hier ons portfolio.

TBT Custom sportshirt detail 11