Sportshirts voor bedrijven

Er is niets leukers dan samen sporten, al helemaal in zelfontworpen custom sportkleding! Dit is al helemaal interessant voor bedrijven. Sportevenementen zoals een marathon voor bedrijventeams of een sportdag voor alle medewerkers zijn ideale gelegenheden om daar een speciaal sportshirt voor bedrijven voor te maken. Daarnaast is een ook een leuke manier om collega’s aan te sporen om meer te gaan bewegen en maak je tijdens het sporten nog reclame voor jouw bedrijf!

Custom design

Bij het maken van sportshirts voor bedrijven gebruiken wij jouw bedrijfskleuren en logo’s en zorgen dat deze volledig tot hun recht komen. Misschien heb jij zelf al een idee hoe het ontwerp eruit gaat zien. Dan zorgen wij dat dit van A tot Z gerealiseerd gaat worden. Als dat nog niet het geval is kunnen wij aan de hand van jouw bedrijfslogo een gaaf design creëren. Onze hoogwaardige printers kunnen haarfijn patronen, honderden kleuren en logo’s drukken op het sportshirt voor bedrijven.

Sportshirts voor dames en heren

Bij het bestellen van sportshirts voor bedrijven is het natuurlijk belangrijk dat iedereen een passend shirt ontvangt. Hiervoor komen onze maattabellen en gratis maatadvies van pas. Benieuwd welke maten jullie nodig hebben? Bekijk dan ons maatoverzicht hier. Mocht je moeite ervaren met het kiezen van de juiste maten, dan zullen wij jullie gratis advies verlenen aan de hand van lichaamslengtes die jullie door kunnen sturen naar ons. Naast de juiste maat is de juiste pasvorm ook van groot belang bij sportshirts voor bedrijven. Gelukkig hebben wij een dames- en herenpasvorm ontwikkeld zodat er altijd een passend shirt te vinden is!