TBT Snelpak direct leverbaar uit voorraad in een strak zwart met wit design

Tijdritpak wielrennen

De fietser die het wielrennen naar een hoger niveau wilt tillen hoeft niet verder te zoeken. Het tijdritpak van TBT Sportwear is hét kledingstuk om jouw koersen, tijdritten of sportieve toertochten net wat sneller af te leggen. Het neutrale zwart-witte design valt op zonder onnodig de aandacht van de prestaties weg te halen en past hierdoor bij alle fietsen. Mocht je toch een unieke kleursamenstelling of sponsoren willen uitdragen? Geen probleem! Wij zijn gespecialiseerd in het omzetten van jouw droomdesign naar persoonlijke fietskleding.

Materiaal van ons tijdritpak

Een tijdritpak mag tijdens het wielrennen natuurlijk geen onnodige weerstand opleveren. Loszittende shirts zorgen immers voor extra luchtweerstand, precies hetgeen waar je tijdens een tijdrit niet op zit te wachten. Daarom gebruiken wij het elastische lycra in ons snelpak. Deze stof volgt jouw lichaam zonder dat het een strak en oncomfortabel gevoel opwekt. Daarnaast beschikt het tijdritpak over brede powerbands die grip geven op de mouwen en broekspijpen. De zijkanten bestaan uit een mesh-stof zodat de warmte die tijdens de tijdrit geproduceerd wordt afgevoerd kan worden.

Losse voorkant

Zoals gezegd vinden wij het belangrijk dat het tijdritpak niet alleen snel is, comfort staat ook altijd hoog op ons lijstje. Door de rits aan de voorkant los te maken van de rest van het tijdritpak kun je hem zonder geworstel aantrekken. Je trekt de bibshort aan zoals je altijd zou doen bij een fietsbroek waarna je vervolgens de bovenzijde als een gewoon fietsshirt aan kunt trekken. Hierdoor krijg jij ook meer bewegingsvrijheid in het tijdritpak tijdens het wielrennen, het omkleden en het verdiende kopje koffie met appeltaart na een lange tocht. Zo ben jij binnen enkele seconden klaar om te racen en kun jij in comfort snel over het asfalt!