TBT Custom fietsshirt fietsend op de stelvio

Wielerkleding bedrukken

Het bedrukken van jullie eigen wielerkleding is een van de specialiteiten van ons nieuwe wielerkledingmerk TBT Sportwear. De passie die jullie voor wielrennen hebben stoppen wij in het maken van de perfecte wielrenkleding zodat jullie deze passie weer kunnen uitdragen op de fiets. Naast dat wij de focus hebben op de beste prijs-kwaliteit verhouding op het gebied van Custom bedrukte wielrenkleding willen wij ook zoveel mogelijk mensen in TBT kleding rond zien rijden. Daarom kunnen jullie van ons niet alleen goede producten verwachten maar ook het persoonlijke contact en de kennis over de producten. Zo kunnen wij datgene leveren wat het beste bij jullie past! Op deze manier is het voor beide partijen een win-win situatie en daar houden wij van bij TBT Sportwear.

Waarom TBT Custom sportkleding 4

Mogelijkheden bij wielerkleding bedrukken

Bij TBT Sportwear zijn er veel mogelijkheden met betrekking tot het bedrukken van wielrenkleding. Naast dat wij een jong bedrijf zijn en het gaaf vinden om onze producten aan jullie te kunnen leveren zijn wij ook erg transparant. Dit betekent dat de prijzen duidelijk vermeld staan onder het kopje ‘Custom prijzen’. Bij deze prijzen zijn ook de verschillende materiaalopties waaruit gekozen kan worden inbegrepen, evenals het maken van het design! De enige verassing die je gaat krijgen bij TBT is de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding! En daar zijn wij dan weer trots op.

Waarom TBT Custom sportkleding 3

Bedrukte wielerkleding In kleine oplage

Zoals vermeld is ons doel om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze fietskleding. Daarom is het ook mogelijk om onze Custom bedrukte wielrenkleding in kleine oplages te bestellen. Sterker nog, het is zelfs mogelijk om alleen een Custom bedrukt wielrenshirt of een losse wielrenbroek te bestellen, al vanaf 1 stuk! Bekijk al onze mogelijkheden op de Custom kleding pagina. Wel wordt het natuurlijk steeds voordeliger naarmate de aantallen groeien!