Schaatsteam arktika custom fietsshirt detail rug

Wielrenkleding bedrukken

Het toevoegen van logo’s op jouw wielrenkleding is de ideale manier om jouw wielrenkleding naar een hoger niveau te tillen. De wielerkleding krijgt een professionele uitstraling en jij kunt jouw sponsoren of vriendengroep tijdens die vele kilometers op de fiets vertegenwoordigen. Het is mogelijk om onze eigen wielrenkleding van TBT Sportwear te personaliseren door middel van jouw logo’s. Daarnaast kunnen wij ook de wielrenkleding die jij al bezit in ontvangst nemen en vervolgens bedrukken met de door jou aangeleverde logo’s.

Hoge kwaliteit bedrukking

Wij maken gebruik van een heatpress om de logo’s op de wielerkleding te drukken. Deze transferpers verhit onze hoge kwaliteit flexfolie zodat deze naadloos op de wielerkleding gedrukt wordt. De flexfolie wordt met hoge nauwkeurigheid uitgesneden op een snijplotter zodat wij digitale logo’s om kunnen zetten naar een fysiek logo. Wanneer jij ons de logo’s in AI- of vectorbestand opstuurt kunnen wij de beste kwaliteit van de logo’s garanderen. Andere bestanden zijn natuurlijk ook mogelijk. Over het algemeen bedrukken wij de logo’s in zwart of wit, maar daar stopt het niet bij TBT Sportwear. Wij beschikken over een groot assortiment aan kleuren van de flexfolie en kunnen het logo ook in meerdere kleuren bedrukken.

Custom wielrenkleding

Wil jij jouw kleding naast het bedrukken nog een stukje persoonlijker maken? Ontwerp dan van A tot Z jouw wielrenkleding bij TBT Sportwear. Bij ons krijg jij de vrijheid om het design en materiaalkeuze volledig zelf te bepalen. Heb je liever wat hulp van ons in het kiezen van de geschikte stoffen en het ontwerpen van jouw design? Dat doen wij graag! Jij hebt de mogelijkheid om het ontwerp kosteloos aan te blijven passen totdat jij tevreden bent. Zo weet je zeker dat de wielrenkleding die jij ontwerpt voor jezelf, een fietsploeg of een vriendengroep precies geproduceerd wordt zoals jij in jouw hoofd hebt.