TBT Dames fietskleding set classic

TBT dames wielrenkleding

TBT Sportwear is een nieuw fietskleding merk met de missie om een nieuwe standaard van prijs- kwaliteit op de markt te zetten. Het merk is opgericht voor en door fietsers en omdat het product dat wordt besteld direct van de productielijn naar de klant gaat kunnen wij de prijzen laag houden. Dat in combinatie met een goede pasvorm, hoogwaardige materialen zoals het zeem en een strak design maakt het dat je met een gerust hart jouw dames wielrenkleding bij ons kan kopen! Benieuwd naar onze dames wielrenkleding? Klink op de link hieronder voor alle foto’s en de gehele productinformatie.

TBT dames wielrenbroek

Onze dames wielrenkleding lijn bevat natuurlijk ook een wielrenbroek. Deze wielrenbroek bestaat uit 340 grams lycra zijkanten en een pure zwarte lycra stof in het midden zodat deze nooit kan doorschijnen. Het speciaal voor dames ontwikkelde zeem die bestaat uit een schuim met een hoge dichtheid zorgt dat de fietsbroek voor dames garant staat voor urenlang fietsplezier. De broekspijpen van onze dames fietsbroek bevatten een brede antislip siliconen band. Omdat deze banden extra breed zijn wordt de druk goed verdeelt en voel je na een tijd niet eens meer dat ze er zitten. Samen met de stevige bretels blijft de dames wielrenbroek dus altijd op de juiste plek zitten!

TBT dames wielrenshirt

Het TBT Dames wielrenshirt heeft natuurlijk een mooi maar toch een stoer design dat perfect past bij de dames wielrenbroek. Ons dames wielrenshirt is gemaakt van een gewoven stof op de voor- en achterzijde en voor de mouwen een luchtdoorlatende stof om de warmteregulatie op peil te houden tijdens het fietsen. Daarnaast is het wielrenshirt aan de onderkant rondom voorzien van een antislip band zodat het wielrenshirt niet omhoog zal kruipen tijdens het fietsen. Omdat ook de mouwen zijn voorzien van een antislip band blijft het wielrenshirt dus altijd op de juiste plek zitten. Aan de achterkant van het shirt vind je drie achterzakken en nog een achterzak met rits. Daarmee kunnen alle waardevolle spullen veilig opgeborgen worden tijdens het fietsen! Voor meer informatie over onze dames wielrenkleding klik je op de link hieronder!