TBT Custom fietskleding set mont ventoux

TBT Wielrenkleding voor heren

Bij TBT Sportwear hebben we een uitgebreid wielrenkleding assortiment voor heren. Dat assortiment bestaat uit Aero wielrenkleding, Classic wielrenkleding, een Snelpak en een aantal accessoires zoals fietssokken en trainingsjackets. Naast dat wij een eigen wielrenkledinglijn hebben zijn wij gespecialiseerd in het maken van custom fietskleding. Benieuwd naar onze eigen wielrenkledinglijn? Klik op de link hieronder en bekijk al onze producten in de webshop.

Een nieuwe standaard in prijs-kwaliteitverhouding

TBT Sportwear is voornamelijk opgezet om een nieuwe standaard in prijs-kwaliteitverhouding neer te zetten. En dat is naar eigen zeggen aardig gelukt. Dat hebben wij voornamelijk gedaan door goede producten te maken. Bij het maken van deze producten hebben we inspiratie gehaald uit de duizenden kilometers die wij zelf elk jaar fietsen om in vorm te geraken voor het schaatsseizoen. Bij het maken van onze fietskleding hebben we dan ook goed gelet op de pasvorm, het gebruik van de juiste hoogwaardige materialen, de manier waarop de kleding in elkaar wordt gezet en dat de fietsbroek natuurlijk een goed zeem heeft. Wij denken dat wij door een combinatie van deze onderdelen en door onze scherpe prijzen vanwege de directe lijn met de productie een nieuwe standaard hebben neergezet. Nu mogen jullie dat natuurlijk zelf gaan ervaren!

De TBT Aero wielrenkleding heren

Er zijn binnen TBT Sportwear twee lijnen wielrenkleding voor heren: de Aero-lijn en de Classic-lijn. De Aero-lijn is, zoals de naam al doet vermoeden, gemaakt voor aerodynamica. Dat hebben we gedaan door middel van een nauw aansluitende pasvorm in combinatie met een lycra voor- en achterkant dat mooi het lichaam volgt. De zijkanten zijn gemaakt van een wat luchtigere materiaal zodat de warmteregulatie goed op peil blijft. Daarnaast zijn de mouwen van ons Aero heren wielrenshirt gemaakt van gestreept lycra waardoor deze keurig om de bovenarm heen sluiten. Daardoor heeft u geen last meer van wapperende kleding en is dat dus extra aerodynamisch! Benieuwd naar onze Aero-lijn? Klik op de link hieronder voor de gehele productinformatie en productfoto’s.