Zelf wielerkleding ontwerpen

TBT zelf ontworpen wielerkleding van schaatsteam arktika

Zelf wielerkleding ontwerpen bij TBT Sportwear

Er gaat niks boven het zelf ontwerpen van wielerkleding waar jij vervolgens trots mee rond kunt fietsen. Wat is er nu leuker dan het uitdragen van jouw bedrijf, sponsor of vriendengroep met persoonlijke fietskleding? Met custom fietskleding creëer jij tijdens fietsritten als solist of met jouw fietsgroep een professionele uitstraling. Bij ons kun jij dit helemaal zelf voor elkaar krijgen. Jij benadert ons met jouw designwensen en wij zorgen dat deze in vervulling gaan! Of jij nu al volledig weet hoe de wielerkleding eruit moet zien of je dat liever aan ons overlaat, niets is te gek voor TBT Sportwear!

TBT custom fietsshirt materiaalkeuze

Niet alleen het ontwerp van de wielerkleding kun jij in samenwerking met ons volledig zelf ontwerpen, ook het soort stof waar het fietsshirt van gemaakt is kun jij personaliseren. Mocht jij zelf wielerkleding ontwerpen voor een tourtocht in de zomer, dan raden wij bijvoorbeeld een luchtige stof aan met grotere mesh-structuur. Hierdoor zal het shirt makkelijker de warmte van jouw lichaam onttrekken en blijf jij zelfs op hete dagen koel. Ontwerp jij wielerkleding voor fietsclub om een snelle teamtijdrit mee te rijden? Dan zullen wij onze aerodynamische stoffen adviseren. Zo ben jij dus van A tot Z zelf in staat de wielerkleding te ontwerpen.

Classic fietsshirt ontwerpen

Aero fietsshirt ontwerpen

Klim fietsshirt ontwerpen

Zelf wielerkleding ontwerpen in kleine oplage

Uit eigen ervaring weten wij hoe vervelend het is als het bestellen van zelfontworpen wielerkleding een onoverzichtelijk en tijdrovend proces is. Daarom zijn bij ons de prijzen overzichtelijk in een tabel terug te vinden. Transparantie is één van de focuspunten van ons bedrijf. Daarom zijn de ontwerpkosten al inbegrepen bij onze prijzen en kun jij het ontwerp van jouw wielerkleding zo vaak als jij wilt aanpassen. Zo kunnen wij trots zijn op de kleding die wij leveren en kun jij van begin tot het einde de touwtjes in handen houden. Wat hierbij opvalt is dat jij al vanaf één fietsshirt kunt bestellen bij ons. Dit is nu echt een pluspunt van TBT Sportwear en geeft jou de mogelijkheid om ook als solist zelf wielerkleding te ontwerpen.

Schaatsteam artika in ploegformatie in zelf ontworpen custom fietskleding