Aero fietssokken In eigen ontwerp

Onze Aero fietssokken geven jou het laatste puntje op de i voor jouw eigen ontworpen fietskleding. Een gestroomlijnde outfit helpt jou aan een hogere snelheid en ziet er nog eens beter uit ook. Voor een echte professionele look maak jij jouw outfit af met onze Aero fietssokken. Deze zitten niet alleen heel lekker, door het gebruik van een stof die naadloos aansluit op jouw onderbeen is deze sok ook nog eens razendsnel. Op deze pagina vertellen we jou wat meer over de sokken. Ben je van plan om sokken te ontwerpen samen met andere wielerkleding van TBT Sportwear? Maak dan jouw zelfontworpen wielrenoutfit compleet met onze wielershirts, wielrenbroeken en sportjacks.

Jouw wielrensokken ontwerpen

Stap 2:

Jouw wielrensokken ontwerpen

Maten van jouw wielrensokken bepalen

Stap 3:

Maten van jouw wielrensokken bepalen

Betaling, produceren en fietsen maar!

Stap 4:

Betaling, produceren en fietsen maar!

Volledige ontwerpvrijheid

Waar je bij onze sportsok type gebonden bent aan de dikte van de garen, kun je onze Aero fietssokken volledig zelf ontwerpen. De onderkant is gemaakt van een zwarte stof waarop de lycra bovenzijde is bevestigd. Het lycra kunnen wij met onze hoogwaardige printers bedrukken met allerlei kleuren, patronen en logo’s. 

De Aero fietssokken zijn naadloos afgewerkt aan de bovenkant. Hierdoor voel je de sokken nauwelijks zitten en wordt de sok één met jouw onderbeen. Het voetgedeelte van de sok is opgebouwd uit geweven garen waardoor zweet en warmte goed afgevoerd worden. Hierdoor blijft de sok comfortabel om te dragen tijdens zware inspanningen zoals een tijdrit.

Aero fietssokken maatkeuze

Onze Aero fietssokken komen in twee verschillende maten wat betreft de schoenmaat. De voet van de sok bestaat uit geweven stof dat meerekt met jouw voet. We hebben deze twee maten uitgedrukt als V en M, voor vrouwen en mannen. De maat V loopt van schoenmaat 36 tot 41. De maat M loopt van schoenmaat 42 tot 46. 

De ondersok

Zit je net op de grens van V of M, kies dan voor het gevoel dat je wilt hebben tijdens het dragen van de fietssok. Door de pasvorm van de sok zullen ze nooit los vallen om jouw voet, je kiest dus vooral voor de mate van support die de sok geeft. Heb je liever dat deze strak zit om jouw voet, ga dan voor V. Toch liever een fietssok die wat minder om de voet heen knelt? Dan kies je voor L. 

De bovensok

De tweede optie die jij hebt bij TBT Sportwear is de keuze uit de lengte van de Aero fietssokken. Dit kun jij volledig naar smaak aanpassen. Een hogere sok is aerodynamischer, een wat lagere sok kan fijner zijn in warmer weer. Uiteraard bepaald de soklengte ook de grootte van jouw ontwerpruimte. Wij bieden de lengtes S, M en L aan. In de communicatie met ons zullen wij dus bijvoorbeeld D-M (damesmaat met 14 cm hoogte) of H-L (herenmaat met 16 cm hoogte) gebruiken.