Skeelerpak ontwerpen

De voordelen van een TBT Skeelerpak ontwerpen

Vanaf nu kun jij bij ons ook een eigen skeelerpak ontwerpen! Of je nu van plan bent om te gaan racen op de skeelerbaan/piste of langere toertochten wilt maken door het Nederlandse landschap, bij TBT Sportwear hebben wij het perfecte skeelerpak voor jou. En het beste komt nog: dat skeelerpak kun jij ook nog eens helemaal zelf ontwerpen. Ons skeelerpak is opgebouwd uit verschillende soorten lycra om jou alles te bieden wat jij van een skeelerpak verwacht. Doordat jij jouw eigen ontwerp hierop kunt plaatsen is het skeelerpak van TBT Sportwear perfect voor schaats- en skeelerclubs. Of bedruk jouw persoonlijke sponsoren op jouw eigen skeelerpak. Wij hebben zelf jarenlang geskeelerd in voorbereiding op ons schaatsseizoen en weten dus precies wat er nodig is voor een goed skeelerpak. Lees hieronder hoe jij nu al kunt beginnen met het ontwerpen van jouw eigen skeelerpak.

Klik op de foto om meer afbeeldingen te zien en het skeelerpak beter te bekijken.

Stap 2:

Jouw skeelerpak ontwerpen

Stap 3:

Kledingmaten van jouw eigen custom skeelerpak bepalen

Stap 4:

Betaling, produceren en fietsen maar!

Stap 1: Aanvraag van vrijblijvende offerte

Als eerste stap in het ontwerpen van een skeelerpak geef jij aan ons door hoe veel stuks jij wilt bestellen. Dit kan al vanaf één stuk voor jezelf, maar je kunt natuurlijk ook voor een heel team bestellen. Daarnaast is dat nog eens voordelig ook, aangezien de prijs per skeelerpak omlaag gaat wanneer je er meer afneemt. Dit kun jij terugvinden in ons overzichtelijke prijsoverzicht. Eén van onze voordelen is dat jij bij TBT Sportwear geen ontwerp- of servicekosten hoeft te betalen. Als je tevreden met de prijs voor jouw bestelling gaan we nu jouw skeelerpak ontwerpen in stap 2!

Stap 2: Het skeelerpak ontwerpen

Stap 2 is waar het allemaal om draait! Creëer zelf of samen met ons een uniek en persoonlijk design voor jouw skeelerpak. Van honderden kleuren en oneindige patronen tot een rustig en strak ontwerp om bijvoorbeeld logo’s van sponsoren of jouw bedrijf meer tot hun recht te laten komen, niets is te gek. Misschien weet jij al precies hoe het ontwerp van het skeelerpak eruit gaat zien. In dat geval kun jij jouw wensen doorgeven aan onze ontwerper, die dat vervolgens om zal zetten in een professioneel bestand. 

Daarnaast kan het natuurlijk ook dat jij wel bepaalde kleuren, patronen en logo’s in gedachten hebt maar nog niet zeker weet wat jij zou willen. Daarom raden wij aan om onderzoek te doen op het internet naar stijlen die jij mooi vind. Voor inspiratie kun jij ook terecht op websites zoals Pinterest. Vertel ons alles wat je graag terug wilt zien in jouw ontwerp, dan zullen wij het omzetten in een conceptontwerp. Vervolgens gaan wij in overleg dit conceptontwerp aanpassen totdat jij helemaal tevreden bent. Blij met het ontwerp van jouw skeelerpak? Dan gaan we nu de laatste zaken regelen in de volgende stappen.

Stap 3: De maat van jouw skeelerpak bepalen

Ons skeelerpak hebben wij met veel zorg ontwikkeld. Wij hebben onze zelfontwikkelde pasvorm gebruikt bij de productie van het skeelerpak. Dit zorgt ervoor dat het skeelerpak er professioneel uit ziet en een aerodynamisch geheel vormt. Het kiezen van de juiste maat is hierdoor wel van groot belang. Het skeelerpak mag niet te strak zitten of juist gaan wapperen. Het kiezen van de juiste maat aan de hand van een maattabel kan nog wel eens moeilijk zijn. Daarom bieden wij drie manieren aan waarmee jij de beste maat voor jou uit kunt kiezen.

Optie 1: wij sturen een paskledingpakket op (hiervoor betaal je enkel de verzendkosten). Je kunt zo thuis op een moment dat jou goed uitkomt ons skeelerpak rustig bekijken en passen. Mocht jij een aantal skeelerpakken willen bestellen voor een vriendengroep, team of bedrijf, dan is het natuurlijk leuk om hier een heus pas-evenement van te maken. Wanneer jullie de skeelerpakken gepast hebben stuur je de paskleding weer naar ons op en weet jij zeker dat je de juiste maten weet uit te kiezen.

Optie 2: wij gaan jou helpen met het maatadvies. Jij kunt zelf de benodigde lichaamsmaten opmeten waarna wij advies zullen geven welke maten het beste zouden passen. Stel dat jij skeelerpakken wilt bestellen voor een grote groep, dan kun jij iedereen vragen deze maten op te meten. Stuur deze door zodat wij voor iedereen een passende maat uit kunnen kiezen. 

Optie 3: je bepaalt zelf aan de hand van onze maattabellen de maat die je nodig hebt. 

Wij adviseren standaard om voor optie 1 te kiezen, want dat geeft jou de meeste zekerheid over de maatkeuze. Het zou zonde zijn dat je na het ontwerpen van het skeelerpak uiteindelijk toch niet de juiste maat uitkiest. Door te kiezen voor optie 1 kun jij onze skeelerpakken alvast aantrekken. In dat geval krijg jij niet alleen een voorproefje van onze kwaliteit, maar weet je ook hoe onze maten vallen.

Stap 4: Betalen, produceren en verzenden

Alle belangrijke stappen zijn doorlopen, we kunnen over tot de productie! Wij sturen jou een factuur op basis van de eerder gecommuniceerde offerte. Zodra jij deze betaald hebt zullen wij direct starten met het assembleren van jouw skeelerpak. Binnen vier tot zes weken zal jij jouw bestelling ontvangen. Bindt daarna jouw skeelers onder en vlieg over het asfalt in jouw unieke en zelfontworpen skeelerpak!

Voordelen van ons skeelerpak

Laten we beginnen met de stoffen waar het skeelerpak uit opgebouwd is. De voorkant van het skeelerpak bestaat uit glad lycra, wat via een zijpaneel van gegroefd lycra overloopt in de stof op de rug. Dit is een ademende stof met wat grotere ventilatiegaten dan de gladde voorkant. Hierdoor voert het skeelerpak de warmte af die jij genereert tijdens het skeeleren. De bovenkant van het skeelerpak sluit jij met een hoogwaardige en minimalistische rits. De rits wordt aan de binnenkant van het skeelerpak afgedekt door een strookje stof. Aan de bovenzijde hebben we daar ook extra ruimte gemaakt om het handvat van de rits mee af te dekken. Hierdoor snijdt de rits niet in jouw hals wanneer je in de skeelerhouding kruipt. Daarnaast is het skeelerpak kraagloos afgewerkt voor een aerodynamisch voordeel.

De broekspijpen zijn voorzien van geïntegreerde siliconenstrips. Hierdoor zijn de broekspijpen volledig bedrukbaar en ervaar jij ultiem comfort. Op de rug zijn twee weggewerkte zakjes te vinden. Zo kun je tijdens langere skeelertochten ook nog voedsel kwijt, maar zul jij geen onnodige luchtweerstand ervaren op de skeelerbaan. Na het lezen van de details van ons skeelerpak kun jij natuurlijk niet wacht om te beginnen met het ontwerpen van het skeelerpak!

Highlights van het skeelerpak

  • Volledig zelf te ontwerpen
  • Naadloze V-hals
  • Hoogwaardige YKK Rits
  • Gestreepte lycra mouwen en zijkanten voor betere pasvorm
  • Naadloze mouwen
  • Geïntegreerde antislip stroken bij de broekspijpen
  • Twee aerodynamische achterzakken