Classic wielrenbroek

Classic wielrenbroek ontwerpen

Onze Classic wielrenbroek is een geweldige aanvulling op jouw fietsoutfit. Een comfortabele wielrenbroek is ontzettend belangrijk voor jouw plezier op de fiets. Waar jij nog blijer van wordt, is als deze wielrenbroek dan ook nog eens zelf te ontwerpen is. Onze Classic wielrenbroek kun jij volledig zelf, of samen met ons, gaan ontwerpen. De zijpanelen, achterkant en broekspijpen zijn van ieder gewenste kleur, patroon of logo te voorzien. Op deze pagina kun jij lezen wat onze Classic wielrenbroek speciaal maakt. Voordat wij jou alles vertellen over onze fijne wielrenbroek is het belangrijk dat jij weet hoe wij te werk gaan. de Misschien ben je al op de hoogte van ons bestelproces, lees dan gerust lekker door op deze pagina. Mocht je onbekend zijn met de werkwijze van TBT Sportwear, kijk dan eens op onze pagina  “Wielrenbroek ontwerpen. Hier hebben wij duidelijk en overzichtelijk de stappen uitgelegd die jij kunt doorlopen om een wielrenbroek te ontwerpen. Daarop wordt ook duidelijk dat jij de keuze hebt uit twee vairanten van de wielrenbroek, waar de Classic wielrenbroek er één van is. Als je benieuwd bent naar de verschillen met de andere variant, kijk dan eens op de pagina “High Performance wielrenbroek”. Hieronder gaan wij nu dieper in op de voordelen en hoogtepunten van onze Classic wielrenbroek.

Klik op de foto om ze allemaal te zien en beter te bekijken.

De voordelen van onze Classic wielrenbroek 

Het belangrijkste aspect van onze Classic wielrenbroek is natuurlijk de optie om deze volledig zelf te ontwerpen. Jouw eigen design kan gedrukt worden op de zijkant, achterkant en op de broekspijpen. De zijkanten van de fietsbroek zijn gemaakt van lycra zodat deze zich prettig naar jouw benen vormen. Daarnaast is het midden van de fietsbroek voorzien van pure zwarte stof. Deze pure zwarte stof zorgt ervoor dat de broek niet kan doorschijnen.

Het zeem die wij in onze Classic wielrenbroek hebben geplaatst is een zegen voor jouw zitvlak. Deze is gemaakt van een relatief dikke laag schuim met een hoge dichtheid. De dikte van de zeem zorgt voor de drukverdeling van jouw zitbeen en de hoge dichtheid van het schuim zorgt voor langdurige support. Daarnaast gaat dit stevige zeem lang mee, waardoor jij meerdere jaren fietsplezier zult beleven van onze Classic wielrenbroek. Uit eigen ervaring en feedback van fietsers weten wij dat jij op dit zeem heerlijk zult fietsen. 

Om het comfort nog meer te vergroten hebben wij brede bretels gemonteerd. Deze bretels van de Classic wielrenbroek zijn opgemaakt uit een ademende mesh-stof. Door de breedte van de bretels wordt de druk over een groter oppervlakte verdeeld waardoor je ze niet zult voelen zitten. Het laatste belangrijke onderdeel zijn de broekspijpen. Het is van groot belang dat de wielrenbroek goed blijft zitten, maar deze jouw spieren niet afknelt. De brede powerbanden op de broekspijpen leveren grip zodat de Classic wielrenbroek op zijn plek blijft zitten tijdens het fietsen en zijn daarnaast een perfect onderdeel van de fietsbroek om een creatief patroon op te drukken.

Highlights van ons Classic wielrenbroek

  • Eigen ontwerp op de zijpanelen, achterkant en broekspijpen
  • Comfortabel zeem van schuim met hoge dichtheid
  • Brede bretels van mesh-stof
  • Brede powerbands met siliconen anti-slipstroken

Classic wielrenbroek combineren met andere TBT producten

Een Classic wielrenbroek met jouw eigen ontwerp kan natuurlijk perfect gecombineerd worden met een wielershirt in datzelfde ontwerp. Op de pagina “Wielershirt ontwerpen” kun je meer informatie vinden over ons assortiment wielershirts en de ontwerpstappen die je daarvoor moet doorlopen. Om de outfit helemaal compleet te maken kun jij bij ons ook wielersokken bestellen in een aansluitend ontwerp. Hierover lees je meer op de pagina “Wielersokken ontwerpen”. Zo kun jij samen met onze ontwerper een fantastische outfit samenstellen waardoor jij letterlijk van top tot teen in unieke en persoonlijke wielerkleding rond kunt fietsen. 

Neem direct contact met ons op via de link hieronder of bekijk de andere ontwerp processen.