Climb wielershirt

Climb wielershirt ontwerpen

Het Climb wielershirt is, zoals de naam al duidelijk maakt, ons wielershirt speciaal ontwikkeld voor de bergen. Er is niets fijners dan een licht en luchtig shirt om jouw warmte gemakkelijk kwijt te kunnen tijdens het trappen van flinke wattages op de bergpassen. Zelf zoeken wij ieder jaar het hooggebergte op in Frankrijk, Italië of Spanje. Hoewel het op de top fris kan zijn is het vaak bloedheet om deze cols op te fietsen. Ook in Nederland worden de zomers steeds heter en is het dus van belang om je daarop te kleden. Investeer dus in een luchtdoorlatend shirt zoals ons Climb wielershirt als jij van plan bent om onder warme omstandigheden op de fiets te stappen. Dit luchtige wielershirt is compleet zelf te ontwerpen. Zo beklim jij binnenkort in een uniek wielershirt jouw volgende col. Misschien ben je al op de hoogte van ons bestelproces, lees dan gerust lekker door op deze pagina. Mocht je onbekend zijn met de werkwijze van TBT Sportwear, kijk dan eens op onze pagina  “Wielershirt ontwerpen”. Hier hebben wij duidelijk en overzichtelijk de stappen uitgelegd die jij kunt doorlopen om een wielershirt te ontwerpen. Daarop wordt ook duidelijk dat jij de keuze hebt uit drie typen wielershirts, waar het Climb wielershirt één van is. Ben je benieuwd naar de andere twee varianten? Kijk dan op de pagina’s “Classic wielershirt” en “Aero wielershirt”. Laten wij nu duiken in de voordelen en hoogtepunten van ons Aero wielershirt.

Klik op de foto om ze allemaal te zien en beter te bekijken.

De voordelen van ons Climb wielershirt 

Als eerst zullen we de gebruikte stoffen gaan uitlichten. De voorkant van het shirt heeft een opvallende mesh-structuur welke veel warmte zal afvoeren. Met mesh-structuur doelen wij op de ventilerende openingen die in de stof geweven zijn. Zo zul jij tijdens een zware inspanning of fietsend in hoge temperaturen niet snel oververhit raken. De achterzijde van het Climb wielershirt is ook zeer ademend en is opgebouwd uit een geweven stof. Deze luchtdoorlatende stof bevat ook kleine openingen waar jouw lichaamswarmte uit kan ontsnappen, maar het beschermt jou alsnog goed tegen de straling van de zon. Toch is het Climb wielershirt ook tijdens iets koelere fietstochten een fantastisch wielershirt, maar misschien is een ondershirt wel wenselijk onder de 16 graden. De mouwen zijn gemaakt van rekbaar lycra met mesh-structuur. Dankzij de eigenschappen van deze stof en onze zelfontwikkelde pasvorm zullen de mouwen naadloos aansluiten op jouw bovenarmen zonder dat deze zullen knellen. Hierdoor zul jij geen last hebben van flapperende kleding. Een anti-slipband op de mouwen is overbodig wat het comfort van het Climb wielershirt verhoogt. 

De achterkant van het Climb wielershirt is voorzien van drie achterzakken. Deze achterzakken zijn afgewerkt met een elastische band zodat de zakje vlak op de rug blijven. Spullen zoals voedsel of een pompje kun jij nu meenemen zonder zorgen omdat deze band ervoor zorgen dat jij jouw spullen niet zult verliezen. Daarnaast hebben wij een verborgen zakje in het shirt verwerkt. Dit zakje is met een rits af te sluiten. Hierin kun jij belangrijke spullen zoals een bankpas veilig opbergen en weet jij zeker dat je deze niet kwijt gaat raken wanneer je iets uit jouw andere achterzakjes pakt. De onderkant van ons shirt is voorzien van een silicone anti-slipband waardoor fietsshirt altijd op de juiste plek blijft zitten. 

Bij TBT Sportwear weet jij zeker dat jouw wielershirts er professioneel uit komen te zien. Dit komt mede door onze zelfontwikkelde sportieve pasvorm. Vele aanpassingen hebben wij aan deze pasvorm gedaan totdat wij helemaal tevreden waren. Overbodig materiaal hebben wij weggelaten om een nauw aansluitend wielershirt te ontwikkelen. Loszittende stof bij de mouwen of middel is nu verleden tijd. Er is namelijk niets zo onprofessioneel als wapperende mouwen of het ophopen van het shirt wanneer je voorover buigt op jouw fiets. Wij zijn trots op het resultaat en weten zeker dat dit wielershirt precies biedt wat jij als fanatieke fietser zoekt. Ondanks onze sportieve pasvorm zullen vele soorten lichamen in onze wielershirts passen. De pasvorm van ons Climb wielershirt komt namelijk echt tot zijn recht door de rekbare stoffen waaruit het wielershirt is opgemaakt. Het zal zich vormen naar jouw lichaam zonder af te knellen. Daarnaast kun jij besluiten om gebruik te maken van onze paskleding voordat jij jouw wielershirts laat produceren. Zo weet jij altijd zeker dat de Climb wielershirts die jij gaat ontwerpen perfect zullen passen.

Highlights van ons Climb wielershirt

  • Volledig zelf te ontwerpen
  • Extreem ventilerende stoffen
  • Sportieve pasvorm
  • Drie strak afgewerkte achterzakjes
  • Verborgen ritszak voor waardevolle spullen
  • Hoogwaardige rits 
  • Siliconestrip aan de onderzijde van het shirt

Climb wielershirt combineren met andere TBT producten

Ben jij ook op zoek naar een bijpassende wielrenbroek? Neem dan eens een kijkje op de pagina “Wielrenbroek ontwerpen”. Daarnaast kun jij bij ons ook wielersokken bestellen in een overeenkomend ontwerp, te vinden op de pagina “Wielersokken ontwerpen”. Samen met onze ontwerpen kun jij zo een geweldige outfit creëren zodat jij letterlijk van top tot teen in zelfontworpen wielerkleding rond zult fietsen. Ben jij van plan om het Climb wielershirt te gebruiken op koudere dagen? Dan is het misschien een goed idee om ook een wielerjack te bestellen in hetzelfde ontwerp. Meer informatie over dit product kun je vinden op “Wielerjack ontwerpen”. 

Neem direct contact met ons op via de link hieronder of bekijk de andere ontwerp processen.