Sportpolo ontwerpen

Sportpolo ontwerpen bij TBT Sportwear

Zoek jij een sportieve look die zich onderscheidt van een normaal sportshirt? Kijk dan niet verder dan ons zelf te ontwerpen sportpolo! Maak jouw deelname aan sportevenementen onvergetelijk door een sportpolo te ontwerpen bij TBT Sportwear. Of jij nu sportpolo’s zoekt voor jouw bedrijf om te gebruiken als werk- of sportkleding of voor jouw vriendenteam een uniek sportpolo wilt ontwerpen, bij ons zit jij op de juiste plek. Het sportpolo is gemaakt van een ademende stof en is afgewerkt met stevige naden, een kraag en drie knoopjes. Deze ademende stof kun je ontwerpen met ieder gewenst patroon, kleur en logo’s. De pasvorm is neutraal en zorgt voor een sportief uiterlijk. Daarnaast heb jij de keuze uit een heren- of damesuitvoering. Het verschil hierin is een rechte of getailleerde zijkant. In onderstaande stappen leggen wij jou duidelijk uit hoe jij sportpolo’s kunt ontwerpen en bestellen. Mocht je na het lezen van de stappen toch nog vragen hebben, contacteer ons dan gerust via ons contactformulier of emailadres. Laten wij gaan beginnen met ontwerpen van jouw sportpolo’s, op naar stap 1!

Klik op de foto om meer afbeeldingen te zien en de sportshirts beter te bekijken.

Het ontwerpen van jouw sportpolo

Stap 2:

Het ontwerpen van jouw sportpolo

De maat van jouw sportpolo bepalen

Stap 3:

De maat van jouw sportpolo bepalen

Betaling, produceren en fietsen maar!

Stap 4:

Betaling, produceren en fietsen maar!

Stap 1: Vraag een vrijblijvende offerte aan

Een sportpolo ontwerpen begint bij de aanvraag via ons contactformulier. In jouw eerste bericht naar ons kun jij aangeven hoe veel stuks jij wilt bestellen. Dit kan al vanaf één stuk, maar het is natuurlijk ook leuk om voor een heel team of bedrijf bij ons te bestellen. Jij kunt ook meteen aangeven wanneer je jouw sportpolo’s zou willen ontvangen. Zo kunnen wij inschatten of dit haalbaar is. Onze levering duurt meestal vier tot zes weken, dus het is goed om hier rekening mee te houden tijdens het bestellen. Wij zullen jou vervolgens een vrijblijvende offerte terugmailen. Bij TBT Sportwear gaat de prijs per sportpolo omlaag wanneer je er meer afneemt. Dit kun jij terugvinden in ons heldere prijsoverzicht. Daarnaast betaal je geen ontwerp- of servicekosten bij ons. Het is dus gemakkelijk om op te zoeken wat jij kwijt zult zijn aan de hoeveelheid sportpolo’s die jij wilt bestellen. Zoek simpelweg het bedrag per sportpolo op, afhankelijk van het aantal dat jij gaat bestellen en vermenigvuldig dit met het aantal. Ben je tevreden met de prijs voor jouw bestelling? Dan gaan we nu jouw sportpolo ontwerpen in stap 2!

sportpolo ontwerpen stap 1
sportpolo ontwerpen stap 2

Stap 2: Het ontwerpen van jouw sportpolo

Dit blijft de leukste stap in het bestellen en ontwerpen van een sportpolo: het creëren van een uniek en persoonlijk design. Je kunt kiezen voor flitsende kleuren en patronen of juist een rustig ontwerp om logo’s van sponsoren of jouw bedrijf meer tot hun recht te laten komen. Jouw creativiteit kan volledig de vrije loop worden gelaten, niets is te gek. 

Misschien weet jij al precies hoe het ontwerp van het sportpolo eruit gaat zien. In dat geval kun jij jouw wensen doorgeven aan onze ontwerper, die dat vervolgens om zal zetten in een professioneel bestand. Het kan natuurlijk ook dat jij wel bepaalde kleuren, patronen en logo’s in gedachten hebt maar nog niet zeker weet wat jij zou willen. Wij raden dan aan om onderzoek te doen op het internet naar stijlen die jij mooi vind. Communiceer daarna alles wat je terug wilt zien in jouw ontwerp zodat wij aan de slag zullen gaan en jou een conceptontwerp zullen toesturen. Vervolgens gaan wij in overleg dit conceptontwerp aanpassen totdat jij helemaal tevreden bent en wij door kunnen met de volgende stap. 

Het ontwerp van jouw sportpolo mag natuurlijk ook logo’s, afbeeldingen of patronen bevatten die jij zelf aan kunt leveren. Dit kan het beste in AI/PDF/EPS format. Op deze manier kunnen ze haarscherp in het ontwerp verwerkt worden. Als laatste optie kun jij kiezen om het sportpolo in een katoenen versie te laten maken. Het sportpolo wordt dan volledig zwart. Wij kunnen dan vervolgens via een heat press logo’s op jouw zwart katoenen sportpolo drukken. Wanneer het ontwerpen van jouw sportpolo is afgerond zal onze tekenaar het design in een professioneel bestand omzetten. Deze sturen wij naar jou door voor de laatste check en als jij vervolgens akkoord gaat kunnen wij door naar stap 3.

Stap 3: De maat van jouw sportpolo bepalen

 Ons sportpolo hebben wij met veel zorg ontwikkeld. Wij hebben een neutraal vallende pasvorm die op veel verschillende lichamen goed zal staan. Hierbij is het uitkiezen van de juiste maat echter wel van groot belang zodat het sportpolo niet te strak en te kort zal zijn of juist dat je verdrinkt in een te groot shirt. Ook kun je kiezen tussen een getailleerd shirt en een rechte zijkant. Vaak staat een getailleerd shirt bij dames beter. Het kan soms wel eens lastig zijn om de juiste maat en pasvorm te kiezen. Daarom bieden wij drie manieren aan waarmee jij de beste maat voor jou uit kunt kiezen.

Optie 1: wij sturen een paskledingpakket op (hiervoor betaal je enkel de verzendkosten). Je kunt zo thuis op een moment dat jou goed uitkomt ons sportpolo rustig bekijken en passen. Mocht jij een aantal sportpolo’s willen bestellen voor een vriendengroep, team of bedrijf, dan is het natuurlijk leuk om hier een heus pas-evenement van te maken. Wanneer jullie de sportpolo’s gepast hebben stuur je de paskleding weer naar ons op en weet jij zeker dat je de juiste maten weet uit te kiezen.

Optie 2: wij gaan jou helpen met het maatadvies. Jij kunt zelf de benodigde lichaamsmaten opmeten waarna wij advies zullen geven welke maat het beste zou passen bij die afmetingen. Mocht je sportpolo’s willen bestellen voor een grote groep, dan kun jij iedereen vragen deze maten op te meten en door te sturen zodat wij voor iedereen een passende maat uit zullen kiezen. 

Optie 3: je bepaalt zelf aan de hand van onze maattabellen de maat die je nodig hebt. 

Wij adviseren altijd om voor de eerste optie te kiezen. Dat geeft jou de meeste zekerheid over de maatkeuze. Het zou zonde zijn als je na het ontwerpen van het sportpolo uiteindelijk toch niet de juiste maat hebt gekozen en minder plezier haalt uit jouw unieke sportoutfit. Door te kiezen voor optie 1 kun jij onze sportpolo alvast aantrekken zodat je niet alleen een voorproefje krijgt van onze kwaliteit, maar ook weet hoe onze maten vallen. Heb jij nu een overzicht van de maten die jij wilt bestellen? Dan zijn we bijna klaar om het sportpolo te produceren en gaan wij door naar de laatste stap!

sportpolo ontwerpen stap 3
sportpolo ontwerpen stap 4

Stap 4: Betalen, produceren en verzenden

Het is eindelijk zover, alle stappen zijn doorlopen in het bestellen en ontwerpen van jouw sportpolo’s. Wij sturen jou een factuur op basis van de eerder gecommuniceerde offerte. Zodra deze betaald is zullen wij direct beginnen met de productie. Normaal gesproken volgt de levering van de sportpolo’s dan binnen 4 tot 6 weken na het voltooien van de betaling. Hopelijk kun jij zo lang wachten, want wij weten zeker dat jij jouw nieuwe sportsokken fantastisch gaat vinden.

Nu alle stappen zijn doorlopen en jij jouw sportpolo hebt besteld horen wij graag hoe jij het contact met ons en het bestelproces hebt ervaren. Als jij tevreden bent over het ontwerpen van sportsokken bij TBT Sportwear en deze jouw outfit helemaal compleet maken, vergeet dan niet al jouw vrienden te vertellen over ons nieuwe sportkledingmerk of laat een reactie achter bij Google Reviews. Alvast bedankt daarvoor!

Voordelen van ons sportpolo

Voor wie eens wat anders wilt dan een standaard sportshirt is ons sportpolo een geweldige optie. De klassieke uitstraling van een sportpolo werkt bijvoorbeeld perfect voor voetbaloutfits. Een andere toepassing van ons sportpolo zijn werkplekken waar het fijn is om sportieve kleding te dragen. Denk bijvoorbeeld aan fysiotherapeuten die van een intakegesprek direct door moeten. Ons sportpolo is gemaakt van een ademende stof waar kleine ventilerende gaatjes in zijn geweven. De kraag, die te sluiten is met drie knoopjes maakt het nette silhouet van de sportpolo helemaal af. De ademende stof is, zoals alle producten bij TBT Sportwear, compleet zelf te ontwerpen. Toch is ons sportpolo uniek, aangezien je deze ook in een katoenen versie kunt laten maken. Het sportpolo wordt dan uit volledig zwart katoen opgebouwd. Jij hebt dan niet de vrijheid in het ontwerp, maar wij kunnen vervolgens wel door middel van een heat press logo’s of teksten op jouw zwart katoenen sportpolo drukken. 

Highlights van het sportpolo

  • Volledig bedrukbaar
  • Gewoven stof met ademende kwaliteit
  • Nette kraag
  • Drie knoopjes
  • Hoogwaardige naden
  • Keuze uit een heren- of damespasvorm