Sportsokken ontwerpen

Jouw sportsokken ontwerpen

Stap 2:

Jouw sportsokken ontwerpen

Maten van jouw sportsokken bepalen

Stap 3:

Maten van jouw sportsokken bepalen

Betaling, produceren en fietsen maar!

Stap 4:

Betaling, produceren en fietsen maar!

Sportsokken ontwerpen

Om jouw sportoutfit helemaal af te maken kun jij bij ons sportsokken ontwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke en persoonlijke sportkleding en sportsokken zijn hier de perfecte aanvulling op. Misschien is de sok zelfs wel het hoogtepunt van jouw outfit en wil jij enkel sportsokken bestellen bij ons. Dan ga je natuurlijk helemaal los bij het ontwerpen van jouw sportsokken en wij gaan jou daarbij ondersteunen! Het ontwerpen van jouw sportsokken is heel eenvoudig omdat wij werken volgens een duidelijk stappenplan. Dit stappenplan hebben wij op deze pagina in detail uitgewerkt zodat jij precies weet hoe jij jouw sportsokken kunt ontwerpen en bestellen. Mocht jij na het doorlezen van ons stappenplan toch nog vragen hebben, stel deze dan gerust aan ons via ons contactformulier. Laten we starten met de eerste stap om jouw sportsokken te ontwerpen. 

Klik op de foto om ze allemaal te zien en beter te bekijken.

Sportsokken ontwerpen Stap 1: Vraag een prijsopgave aan via ons contactformulier

Stap 1: Vraag een prijsopgave aan via ons contactformulier

Voor de eerste stap in het ontwerpen van sportsokken bij TBT Sportwear zouden wij graag willen weten hoeveel paar sportsokken jij wilt bestellen. Snel en persoonlijk klantcontact heeft onze hoogste prioriteit dus jij kunt op dezelfde dag al een reactie van ons verwachten. In jouw eerste bericht naar ons kun jij ook vertellen wanneer je jouw sportsokken zou willen ontvangen. Zo kunnen wij inschatten of dit haalbaar is. Onze levering duurt meestal vier tot zes weken, dus het is goed om hier rekening mee te houden tijdens het bestellen.

Wij zullen jou vervolgens een vrijblijvende offerte terugmailen. De hoogte van de prijs van tevoren al gemakkelijk op te zoeken in ons heldere prijsoverzicht, waar onze transparante prijzen duidelijk vermeld staan. Bij TBT Sportwear betaal je namelijk niet voor design- of servicekosten en hoe meer artikelen jij bestelt, hoe voordeliger het wordt voor jou. Het opstellen van de offerte is dan ook niets anders dan opzoeken wat de prijs per paar sportsokken gaat zijn voor het aantal dat jij wilt afnemen. Via de knop onderaan deze stap kun jij dit prijsoverzicht vinden.

Mocht jij het exacte aantal sportsokken nog niet weten, dan kun je ook een indicatie van de gewenste hoeveelheid doorgeven aan ons. Dit helpt ons bij het inschatten van de prijs per paar. De officiële offerte zal dan later worden verstuurd als het gewenste aantal definitief bekend is. Is de offerte voor jouw sportsokken helemaal naar wens? Dan gaan we door met stap 2.

Sportsokken ontwerpen Stap 2: Jouw sportsokken ontwerpen

Stap 2: Jouw sportsokken ontwerpen

Bij deze stap kun jij helemaal losgaan bij het ontwerpen van jouw sportsokken, zonder limitatie op jouw creativiteit. Wij zullen jou begeleiden bij dit proces, want het kan best lastig zijn om jouw ideeën op papier te zetten. Het is altijd een goed idee om op websites zoals Pinterest op zoek te gaan naar inspiratie. Maar misschien weet jij al precies hoe de sportsokken eruit moeten gaan zien. In dat geval zorgen wij dat jouw ideeën werkelijkheid worden en zullen wij het omzetten in een professionele ontwerptekening.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij wel al bepaalde kleuren of patronen in gedachten hebt, maar nog niet zeker bent van jouw ontwerp of weet of wij dit kunnen maken. Dan kun jij via het contact met ons gaan overleggen met onze designer en zullen wij met een ontwerpconcept komen. Vervolgens kunnen wij aan de hand van dit conceptontwerp aanpassingen maken om zo samen jouw sportsokken te ontwerpen. Wij blijven dit ontwerp aanpassen totdat jij 100% tevreden bent en wij kunnen starten met de productie!

In het geval dat jij nog helemaal geen idee hebt hoe het ontwerp van jouw sportsokken moet worden, dan helpt het ons enorm als wij zoveel mogelijk informatie van jou ontvangen. Denk hierbij aan de kleuren die jij terug wilt zien in de sportsokken. Zo kunnen wij samen een eigen design creëren op basis van jouw eerste wensen! Het ontwerp van jouw sportsokken mag natuurlijk ook logo’s en patronen bevatten. Wanneer jij deze zelf aanlevert kun jij ze het beste in AI/PDF/EPS format naar ons mailen. Op deze manier weten wij zeker dat ze haarscherp in het ontwerp komen.

Houd wel rekening met het productieproces van onze sportsokken. Onze sportsokken zijn gemaakt uit gewoven nylon garen. Door de dikte van de garen zit er een limiet aan de resolutie van logo’s en patronen. Hierover kunnen wij jou van advies voorzien. Wanneer het ontwerpen van jouw sportsokken is afgerond is gaat onze tekenaar het design in een professioneel bestand omzetten en volgt de laatste check. Wanneer jij helemaal tevreden bent, kunnen wij door naar stap 3.

Sportsokken ontwerpen Stap 3: Maten van jouw sportsokken bepalen

Stap 3: Maten van jouw sportsokken bepalen

Onze sokken zijn gemaakt van rekbaar nylon en spandex. Hierdoor vormt de sok zich naar jouw voet. Vandaar dat wij drie verschillende maten van de sportsokken aanbieden die meerdere schoenmaten beslaan. Mocht je net op de grens zitten van twee maatseries, kies dan de maatserie die bij jouw persoonlijke voorkeur past. Misschien vind jij het fijner wanneer jouw sportsok wat strakker zit. Dan ga je voor de kleinere maatserie. Wanneer je liever hebt dat de sok wat losser zit en makkelijker aantrekt, dan ga je voor een grotere maat. Wanneer je bestelt voor een grotere groep vrienden, een bedrijf of sportteam, werkt het waarschijnlijk het beste om de de schoenmaten van iedereen verzamelen zodat wij een keuze kunnen maken welke maten jullie nodig hebben. Als jij de juiste maatkeuze hebt gemaakt kunnen wij door naar stap 4.

Sportsokken ontwerpen Stap 4: Betaling, produceren en verzenden

Stap 4: Betaling, produceren en verzenden

Dan is het eindelijk zover! Alle stappen zijn doorlopen en jij ontvangt bijna jouw unieke sportsokken. Wij sturen jou een officiële offerte op en wachten op de betaling. Zodra dat voltooid is zullen wij direct starten met het produceren van jouw zelfontworpen sportsokken. Wij houden jou op de hoogte wanneer de sportsokken geleverd kunnen worden. Normaal gesproken kunnen ze al geleverd worden in 4 tot 6 weken na de voltooiing van de betaling. Hopelijk kun jij zo lang wachten, want wij weten zeker dat jij jouw nieuwe sportsokken fantastisch gaat vinden.

Nu alle stappen zijn doorlopen en jij jouw sportsokken hebt besteld horen wij graag hoe jij het contact met ons en het bestelproces hebt ervaren. Als jij tevreden bent over het ontwerpen van sportsokken bij TBT Sportwear en deze jouw outfit helemaal compleet maken, vergeet dan niet al jouw vrienden te vertellen over ons nieuwe sportkledingmerk of laat een reactie achter bij Google Reviews. Alvast bedankt daarvoor!