Verzend & Retourbeleid

Verzendinformatie

Algemene verzendinformatie  

Gratis verzending bij besteding van €20.- of meer! 

Wij betalen de retourkosten als u niet de juiste maat heeft gekregen na het vragen van onze gratis maatadvies!

Mocht u toch retour willen sturen omdat u de verkeerde maat heeft besteld zonder maatadvies te vragen zijn de retourkosten helaas voor uw zelf. Dit in verband met de kleine marges die wij over de kleding rekenen om iedereen te kunnen laten genieten van de beste prijs-kwaliteitverhouding. 

In de tabel hieronder vind je de verzendopties, verzendkosten en levertijden. Het kan altijd voorkomen dat er buiten onze schuld niet voldaan wordt aan onderstaande levertijd. Via de Track & Trace optie van PostNL kunt u het pakket volgen. Fouten in de verzending worden met PostNL zelf afgehandeld zodra het product onze handen heeft verlaten en in bezit is van PostNL. Uiteraard kunt u wel contact met ons opnemen wanneer dit het geval is. dan zullen wij u helpen en een nette oplossing zoeken.

OptieKostenLevertijd
Afhalen in uitgeestGratisOp afspraak
Nederland€6.75.-1-3 werkdagen
EU-landen€9,-2-5 werkdagen

Info en instructies voor zelf ophalen

Ophaaladres

De Pollen 72

Uitgeest 1911RT

Noord-Holland

Nederland

Ophaalinstructies

Op afspraak via het contactformulier kunt u het pakket bij ons komen ophalen. Uiteraard vervallen dan de verzendkosten! Geef dit aan bij de bestelling onder het kopje ‘verzendkosten’. 

Herroepingsbeleid

1. Het herroepingsrecht

U hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

2. Herroepingstermijn

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. 

3. Kennisgeving van de herroeping

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons, TBT Sportwear, via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e- mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruik maken van het modelformulier voor herroeping (hieronder), of een verklaring afleggen waarin u duidelijk uw wens uitdrukt om gebruik te maken van uw herroepingsrecht.

4. Naleving van herroepingstermijn

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

5. Gevolgen van herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, exclusief verzendkosten, onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Om op de lange termijn nog een gezond bedrijf te zijn kunnen wij in de startfase van ons bedrijf niet voor alle retourzendingen opdraaien. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening gebracht worden.

6. Retentierecht

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip het eerst valt.

7. Teruggave van de goederen

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft aan ons, TBT Sportwear, terug te zenden. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

8. Kosten van het terugzenden

De kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

9. Compensatie van de Waardevermindering

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Modelformulier voor herroeping

Om uw herroeping netjes te kunnen behandelen vragen we u onderstaand modelformulier te kopiëren en te gebruiken in uw wijze van bekendmaking van de herroeping. 

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

Aan [hier dient de handelaar zijn naam, adres en, indien van toepassing, zijn fax en e-mailadres in te vullen]:

Ik, (uw naam) , deel TBT Sportwear hierbij mede dat ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen herroep:
(Productnaam, aantal, besteldatum, ordernummer)

Ondergetekend,

Naam consument
Adres consument
Datum