High performance wielrenbroek

High Performance wielrenbroek

Onze High Performance wielrenbroek is het paradepaard van onze fietsbroeken. Alle onderdelen en materialen in deze wielrenbroek zijn gekozen met topprestaties en comfort in gedachten. Deze topper van een wielrenbroek is ook nog eens volledig zelf te ontwerpen. De zijpanelen, achterkant en broekspijpen van onze High Performance wielrenbroek kun jij namelijk zelf, of samen met ons, gaan voorzien van een ontwerp van jouw dromen. Ieder gewenste kleur, patroon of logo kunnen wij verwerken in deze wielrenbroek. Op deze pagina kun jij alles lezen over onze High Performance wielrenbroek. Maar voordat wij jou de hoogtepunten van deze fietsbroek laten zien, is het belangrijk dat jij weet hoe wij te werk gaan. Misschien ben je al op de hoogte van ons bestelproces, lees dan gerust door op deze pagina. Mocht je nog onbekend zijn met de werkwijze van TBT Sportwear, kijk dan eens op onze pagina  “Wielrenbroek ontwerpen”. Daar leggen wij ons overzichtelijke stappenplan uit die jij kunt doorlopen om een wielrenbroek te ontwerpen. Daarop wordt ook duidelijk dat jij de keuze hebt uit twee varianten van de wielrenbroek, waar de High Performance wielrenbroek er één van is. Als je benieuwd bent naar de verschillen met de andere variant, kijk dan eens op de pagina “Classic wielrenbroek”. Hieronder gaan wij nu dieper in op de voordelen en hoogtepunten van onze High Performance wielrenbroek.

Klik op de foto om ze allemaal te zien en beter te bekijken.

De voordelen van onze High Performance wielrenbroek 

Wat onze High Performance wielrenbroek natuurlijk speciaal maakt is de optie om deze volledig zelf te ontwerpen. Jouw eigen design kan gedrukt worden op de zijkant, achterkant en op de broekspijpen. De zijkanten van de fietsbroek zijn gemaakt van lycra zodat deze zich prettig naar jouw benen vormen. Het midden van de fietsbroek voorzien van pure zwarte stof. Deze pure zwarte stof zorgt ervoor dat de broek niet kan doorschijnen.

Misschien wel het belangrijkste onderdeel van een wielrenbroek is het zeem. Ook hier streven wij naar perfectie, daarom hebben wij een zeem van Elastic Interface®. De zemen van dit merk zijn te vinden in fietsbroeken van het hoogste segment, en daarom dus ook bij ons! Wij hebben gekozen voor de endurance-variant van de Elastic Interface® zemen. Deze is opgebouwd uit twee componenten en bestaat dus uit twee lagen schuim. Hierdoor kan de dikte van de zeem beperkt blijven maar blijft het support dat de zeem geeft tijdens lange fietstochten gewaarborgd. De verminderde dikte zorgt ervoor dat je het zeem nauwelijks voelt zitten tijdens het fietsen.

Op de broekspijpen hebben wij 8 cm brede powerbands bevestigd, een stukje breder dan die bij onze Classic wielrenbroek. De vergrootte breedte zorgt voor een betere drukverdeling zodat de broekspijpen niet zullen knellen. Deze powerbands zijn een perfecte plek voor leuke patronen en kleuren. Ze zijn voorzien van siliconen anti-slipstroken waardoor de broekspijpen perfect blijven zitten. Wanneer je kijkt naar de bretels van de High Performance wielrenbroek valt direct op dat deze naadloos zijn afgewerkt. Hierdoor zijn ze extreem comfortabel en nauwelijks merkbaar tijdens het dragen van de fietsbroek. Daarnaast zijn de bretels tot hoog op de rug aan elkaar verbonden. Hierdoor zullen ze niet van de schouders afglijden. Door het zeem, de powerbands en de speciale bretels zonder naden is het comfort van de custom High Performance fietsbroek direct voelbaar.

Highlights van ons High Performance wielrenbroek

  • Eigen ontwerp op de zijpanelen, achterkant en broekspijpen
  • Endurance zeem van Elastic Interface®
  • Naadloze bretels
  • Brede powerbands met siliconen anti-slipstroken

High Performance wielrenbroek combineren met andere TBT producten

Een High Performance wielrenbroek met jouw eigen ontwerp kan natuurlijk perfect gecombineerd worden met een wielershirt in datzelfde ontwerp. Op de pagina “Wielershirt ontwerpen” kun je meer informatie vinden over ons assortiment wielershirts en de ontwerpstappen die je daarvoor moet doorlopen. Om de outfit helemaal compleet te maken kun jij bij ons ook wielersokken bestellen in een aansluitend ontwerp. Hierover lees je meer op de pagina Wielersokken ontwerpen. Zo kun jij samen met onze ontwerper een fantastische outfit samenstellen waardoor jij letterlijk van top tot teen in unieke en persoonlijke wielerkleding rond kunt fietsen. 

Neem direct contact met ons op via de link hieronder of bekijk de andere ontwerp processen.