Sportjack ontwerpen

Jouw sportjack ontwerpen

Stap 2:

Jouw sportjack ontwerpen

Kledingmaten van jouw sportjack bepalen

Stap 3:

Kledingmaten van jouw sportjack bepalen

Betaling, produceren en verzenden

Stap 4:

Betaling, produceren en verzenden

Sportjack ontwerpen

Een sportjack ontwerpen om jouw sportoutfit compleet te maken, dat kan nu bij TBT Sportwear! Een sportjack kan voor een voorbereidde sporter niet ontbreken. Of je het nu voor, tijdens of na het sporten draagt, een sportjack geeft jou de topprestaties van sportjack met het comfort van een warme trui. Bij TBT Sportwear kun jij jouw sportjack volledig zelf ontwerpen. Het sportjack is gemaakt van gewatteerd lycra. Deze warme stof kun je ontwerpen met ieder gewenst patroon, kleur en logo’s. Ook hebben wij veel tijd gestoken in de juiste pasvorm. Zo hebben wij de voorkant iets langer gemaakt zodat het sportjack niet omhoog kruipt als je met jouw armen beweegt en heeft het sportjack een sportieve taille zodat je geen wapperende stof rond jouw middel zult hebben. Daarnaast is het sportjack voorzien van drie achterzakken zodat jij spullen mee kunt nemen tijdens het sporten. 

In onderstaande stappen leggen wij jou duidelijk uit hoe jij een sportjack kunt ontwerpen en bestellen. Mocht je na het lezen van deze stappen toch nog vragen hebben, contacteer ons dan gerust via ons contactformulier of emailadres. Dan is het nu tijd om te starten met het ontwerpen van jouw sportshirts, begin jouw ontwerpproces bij stap 1!

Klik op de foto om ze allemaal te zien en beter te bekijken.

Sportjack ontwerpen Stap 1: Vraag een vrijblijvende offerte aan

Stap 1: Vraag een vrijblijvende offerte aan

Als eerste stap willen wij van jou weten hoeveel sportjacks jij zou willen bestellen. Via ons contactformulier stuur je ons een aanvraag met het gewenste aantal sportjacks. Dit kan al vanaf  één stuk, maar ook voor vriendenteams, bedrijven of sportploegen kun jij sportjacks ontwerpen en bestellen. Wij zullen dan een vrijblijvende offerte terugsturen. Bij TBT Sportwear gaat de prijs per sportjack omlaag wanneer je er meer bestelt. Dit kun jij terugvinden in ons heldere prijsoverzicht, te vinden onderaan deze stap. Daarnaast betaal je bij ons geen ontwerp- of servicekosten. Het is dus gemakkelijk om op te zoeken hoeveel jouw bestelling gaat kosten, wel zo duidelijk en eerlijk! Zoek simpelweg het bedrag per sportjack op, afhankelijk van het aantal dat jij gaat bestellen en vermenigvuldig dit met het aantal sportjacks.

Als jij het exacte aantal sportjack nog niet zeker weet, kun je ook een indicatie van de gewenste hoeveelheid doorgeven aan ons. Dit helpt ons bij het inschatten van de prijs per kledingstuk. De officiële offerte zal dan later verstuurd worden als het gewenste aantal definitief bekend is. Ben je tevreden met de schepte prijs die wij kunnen bieden voor jouw bestelling? Dan gaan we door met de leukste stap: het ontwerpen van jouw sportjack!

Is de offerte voor jouw sportjack helemaal naar wens? Dan kunnen wij door naar stap 2,  waar we jouw sportjack daadwerkelijk gaan ontwerpen.

Sportjack ontwerpen Stap 2: Jouw sportjack ontwerpen

Stap 2: Jouw sportjack ontwerpen

Het ontwerpen van jouw sportjack is uiteraard het leukste gedeelte van het bestelproces. Zonder limitatie kun jij jouw creativiteit kwijt tijdens het ontwerpen van jouw sportjack. Om dit proces snel en soepel te laten verlopen zullen wij dit proces samen met jou doorlopen. Soms is het best wel lastig om met een sterk ontwerp te komen. Daarom helpen wij jou hier graag bij! Misschien weet jij al exact hoe jouw sportjack eruit moet gaan zien. Dan kun jij jouw wensen doorsturen met zo veel mogelijk details. Vervolgens zorgen wij dat jouw ideeën werkelijkheid worden en zullen wij jouw wensen omzetten in een professionele designtekening.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij wel al bepaalde kleuren of patronen in gedachten hebt maar verder nog geen duidelijk ontwerp hebt. Gebruik dan websites zoals Pinterest om te onderzoeken wat voor ontwerpen jij interessant vindt. Daarna kun jij via ons contactformulier met onze ontwerper overleggen wat voor ideeën jij nu hebt en zullen wij met een ontwerpconcept komen. Vervolgens kun jij kijken of jouw ideeën er in de werkelijkheid ook goed uitzien. Is het nog niet helemaal naar wens, dan gaan wij aan de hand van dit concept aanpassingen maken om zo samen jouw sportjack te ontwerpen. Wij blijven het ontwerp aanpassen totdat jij 100% tevreden bent en wij kunnen starten met de productie!

Het ontwerp van jouw sportjack mag natuurlijk ook logo’s, afbeeldingen of patronen bevatten die jij zelf aan kunt leveren. Dit kan het beste in AI/PDF/EPS format. Op deze manier weten wij zeker dat ze haarscherp in het ontwerp verwerkt kunnen worden. Wanneer het ontwerpen van jouw sportjack is afgerond gaat onze tekenaar het design in een professioneel bestand omzetten en volgt de laatste check. Als jij akkoord gaat kunnen wij door naar stap 3.

Sportjack ontwerpen Stap 3: Kledingmaten van jouw sportjack bepalen

Stap 3: Kledingmaten van jouw sportjack bepalen

De pasvorm van ons sportjack hebben wij zelf met veel zorg ontwikkeld. Hierbij hebben wij vooral gelet op de lengte van de mouwen en voorkant. Het gebeurt volgens ons te vaak dat sportjacks goed zitten bij de mouwen maar vervolgens veel te kort zijn aan de voorkant. Ons sportjack zal zowel goed werken tijdens sporten waar je rechtop staat (tennis, hardlopen) als bij sporten waar je gebukt bent (schaatsen, fietsen). Door onze inspanningen in het creëren van de juiste pasvorm zul jij merken dat de sportjack heerlijk zal zitten en is het een veelvuldig inzetbaar kledingstuk.

De eigenschappen van het warme lycra wat wij gebruiken bij het opbouwen van het sportjack houden jou warm zonder dat jij oververhit zult raken. Maar na het ontwerpen van het sportjack wil je natuurlijk wel dat deze perfect gaat passen. Hiervoor is, naast onze speciale pasvorm, de maatkeuze ook erg van belang. De maatkeuze kan bij ons op drie manieren.

Optie 1: Wij sturen een paskledingpakket op (hiervoor betaal je enkel de verzendkosten). Je kunt zo thuis op een moment dat jou goed uitkomt het sportjack rustig bekijken en passen. Mocht jij sportjacks willen bestellen voor een vriendengroep, team of bedrijf, dan is deze optie perfect geschikt om een leuk pasmoment te organiseren. Na het passen stuur je de sportjacks weer naar ons op en ben jij zeker van het kiezen van de juiste maten.

Optie 2: Wij gaan jou helpen met het maatadvies. Jij kunt zelf de benodigde lichaamsmaten opmeten waarna wij advies zullen geven welke maat het beste zou passen bij die afmetingen. Mocht je sportjacks willen bestellen voor een grote groep, dan kun jij iedereen vragen deze maten op te meten. Stuur ze door naar ons zodat wij voor iedereen een passende maat uit zullen kiezen. 

Optie 3: Je bepaalt zelf aan de hand van onze maattabellen de maat die je nodig hebt. 

Wij adviseren altijd om voor de eerste optie te kiezen. Dat geeft jou de meeste zekerheid over de maatkeuze. Het zou zonde zijn als je na het ontwerpen van het sportjack uiteindelijk toch niet de juiste maat hebt gekozen en minder plezier haalt uit jouw sportoutfit. Door te kiezen voor optie 1 kun jij onze sportjack alvast aantrekken. Hierdoor krijg je niet alleen een voorproefje krijgt van onze kwaliteit, maar weet jij ook zeker hoe onze maten vallen. Heb jij nu een overzicht van de maten die jij wilt bestellen? Dan zijn we bijna klaar om het sportjack te produceren en gaan wij door naar de laatste stap!

Sportjack ontwerpen Stap 4: Betaling, produceren en verzenden

Stap 4: Betaling, produceren en verzenden

Het zit er op! De vier stappen die nodig zijn om jouw unieke sportjack te ontwerpen en bestellen zijn doorlopen. Als laatste stap betaal jij de officiële offerte. Wanneer wij dat ontvangen hebben gaan wij meteen starten met het produceren van jouw zelfontworpen sportjack. Normaal gesproken kan jouw bestelling al in 4 tot 6 weken na het voltooien van de betaling geleverd worden. Je zult dus nog heel even geduld moeten hebben, maar daarna zit jij er warmpjes bij tijdens al jouw sportieve avonturen! Nog één ding: als jij tevreden bent over het bestelproces en de kwaliteit van jouw sportjack, vergeet dan niet al jouw vrienden te vertellen over ons nieuwe sportkledingmerk of laat een reactie achter bij Google Reviews. Alvast bedankt daarvoor!

De voordelen van ons sportjack

Iedereen kent het wel: je wilt er een mooie sportdag van maken maar de temperaturen in de ochtend of avond zijn niet comfortabel genoeg om dit enkel in jouw sportoutfit te doen. Bij TBT Sportwear hebben we daarom een sportjack ontwikkeld die dit probleem perfect tackelt. Ons zelf te ontwerpen sportjack bestaat uit duurzaam lycra met een warme voering. Hierdoor is het perfect geschikt voor het warm blijven tijdens jouw warming up of om aan te trekken na jouw prestatie zodat jij niet te veel afkoelt. Omdat wij een sportieve pasvorm hebben ontwikkeld voor ons sportjack zou je deze zelfs prima kunnen dragen tijdens het sporten, bijvoorbeeld op de fiets. Zo laat jij lage temperaturen jou niet meer tegenhouden om op de fiets te stappen of een stuk hard te lopen.

Highlights van ons sportjack

  • Volledig zelf te ontwerpen
  • Panelen opgebouwd uit gewatteerd lycra 
  • Te gebruiken voor, tijdens en na het sporten
  • Sportieve pasvorm
  • Drie strak afgewerkte achterzakjes
  • Hoogwaardige rits 
  • Siliconestrip aan de onderzijde van het shirt

Sportjack ontwerpen product foto’s