Aero wielershirt

Aero wielershirt ontwerpen

Het Aero wielershirt is hét wielershirt voor de snelheidsduivels. Als jij altijd al een wielershirt zou willen dragen dat in het teken staat van aerodynamica én deze ook nog eens zelf wilt ontwerpen, dan ben je bij TBT Sportwear aan het juiste adres! De aerodynamische materialen en sportieve pasvorm van ons Aero wielershirt maken dat jij door de wind zult snijden terwijl jij in jouw favoriete kleuren, patronen of logo’s rondfietst. Op deze pagina kun je alles lezen over het Aero wielershirt. Misschien ben je al op de hoogte van ons bestelproces, lees dan gerust lekker door op deze pagina. Mocht je onbekend zijn met de werkwijze van TBT Sportwear, kijk dan eens op onze pagina  “Wielershirt ontwerpen. Hier hebben wij duidelijk en overzichtelijk de stappen uitgelegd die jij kunt doorlopen om een wielershirt te ontwerpen. Daarop wordt ook duidelijk dat jij de keuze hebt uit drie typen wielershirts, waar de Aero wielershirt één van is. Ben je benieuwd naar de andere twee varianten? Kijk dan op de pagina’s “Classic wielershirt” en “Climb wielershirt”. Laten wij nu duiken in de voordelen en hoogtepunten van ons Aero wielershirt.

Klik op de foto om ze allemaal te zien en beter te bekijken.

De voordelen van ons Aero wielershirt 

Ons Aero wielershirt springt er op meerdere vlakken uit. Zo hebben wij het fietsshirt opgebouwd uit zorgvuldig gekozen materialen die het wielershirt aerodynamisch maken. De voor- en achterkant zijn gesneden uit glad lycra om de lucht zo min mogelijk af te remmen wanneer het over jouw borst en rug glijdt. Daarnaast beschikt het Aero wielershirt over lycra mouwen met een gestreept reliëf. Dit verstoort de lucht op een gecontroleerde manier waardoor de luchtweerstand verminderd zal worden. Een ander voordeel van dit materiaal is de rekbaarheid van de mouwen. Hierdoor zullen ze mooi om de bovenarm aansluiten en heb jij geen last van flapperende kleding. De zijkanten van het fietsshirt zijn gemaakt van een materiaal met een grotere mesh, oftewel grotere ventilatiegaten. Dankzij deze ademende stof blijft jouw warmteregulatie ook tijdens een zware inspanning goed op peil. 

De achterkant van het fietsshirt is voorzien van drie achterzakken. Deze hebben wij met een elastische band afgewerkt zodat de zakjes vlak op de rug blijven. Wanneer je spullen zoals voedsel of een pompje meeneemt zorgt deze band ervoor dat jij jouw spullen niet zult verliezen. Ook hebben wij een verborgen zakje afgesloten met een rits in het shirt verwerkt. Hierin kun jij belangrijke spullen zoals een bankpas veilig opbergen en weet jij zeker dat je deze niet kwijt gaat raken wanneer je iets uit jouw andere achterzakjes pakt. De onderkant van ons shirt is rondom voorzien van een silicone anti-slipband. Dankzij deze band blijft het fietsshirt altijd op de juiste plek zitten. 

Naast de aerodynamische materialen is ook de pasvorm van groot belang bij ons Aero wielershirt. Vele aanpassingen hebben wij aan deze pasvorm gedaan totdat wij tevreden waren. Bij het creëren van onze sportieve pasvorm hebben wij overbodig materiaal weggelaten om een aerodynamisch fietsshirt te ontwikkelen. Deze pasvorm is gericht op het wegnemen van loszittende stof bij de mouwen of middel. Er is namelijk niets zo vervelend als te wapperende mouwen of het ophopen van het shirt wanneer je voorover buigt op de fiets. Wij zijn trots op het resultaat en weten zeker dat dit wielershirt precies biedt wat jij als fanatieke fietser zoekt. Maar wees niet bang dat jij niet in onze wielershirts zult passen. De pasvorm van ons Aero wielershirt komt echt tot zijn recht door de rekbare stoffen waaruit het wielershirt is opgemaakt. Daarnaast kun jij altijd kiezen om paskleding te bestellen voordat jij jouw wielershirts laat produceren. Zo weet jij altijd zeker dat de wielerkleding die jij gaat ontwerpen perfect zullen passen.

Highlights van ons Aero wielershirt

  • Volledig zelf te ontwerpen
  • Aerodynamische stoffen
  • Sportieve pasvorm
  • Drie strak afgewerkte achterzakjes
  • Verborgen ritszak voor waardevolle spullen
  • Hoogwaardige rits 
  • Siliconestrip aan de onderzijde van het shirt

Aero wielershirt detailfoto’s

Aero wielershirt combineren met andere TBT producten

Meestal bestellen onze klanten ook een bijpassende wielrenbroek. Neem dan eens een kijkje op de pagina “Wielrenbroek ontwerpen”. Voor de puntjes op de i kun jij daar ook wielersokken bij bestellen in een overeenkomend ontwerp. Samen met onze ontwerpen kun jij zo een fantastische outfit creëren zodat jij letterlijk van top tot teen in wielerkleding in een uniek ontwerp rond zult fietsen. Ben jij van plan om het wielershirt ook te gebruiken op koudere dagen? Dan loont het misschien om ook een wielerjack te bestellen in hetzelfde ontwerp. Meer informatie over dit product kun je vinden op “Wielerjack ontwerpen”. 

Neem direct contact met ons op via de link hieronder of bekijk de andere ontwerp processen.