TBT aero fietsshirt klaarmaken voor de fietsrit

Aero wielershirt

Het Aero wielershirt van TBT Sportwear is één van onze bestsellers. De combinatie van de aerodynamische materialen, sportieve pasvorm en geometrisch design maken dit een uitstekende keuze. In het Aero bibshort is ons uitgebreid geteste zeem verwerkt waar vele wielrenners al kilometers lang heerlijk op hebben gezeten. Ook hebben wij drie achterzakken inclusief een ritszak in het wielershirt verwerkt waardoor jij belangrijke spullen zoals een bankpas veilig op kunt bergen.

Zelfontwikkelde pasvorm

Naast de aerodynamische materialen is ook de pasvorm van groot belang om een Aero wielershirt te creëren. Vele uren zijn besteed aan het ontwikkelen van de juiste pasvorm. Deze pasvorm is gericht op het wegnemen van loszittende stof bij de mouwen of middel. Er is namelijk niets zo vervelend als te wijde mouwen of een ophoping van het wielershirt wanneer je voorover op de fiets kruipt. Wij zijn trots op het resultaat en denken dat jij in dit shirt tiptop gesoigneerd de fiets op kunt springen. De pasvorm van het Aero wielershirt is ook voor de iets minder afgetrainde fietsers geschikt aangezien de elastische eigenschappen van de stoffen in het wielershirt voor een gedeelte mee rekken met het lichaam.

Snelle stoffen

De pasvorm van ons Aero wielershirt komt pas echt tot zijn recht door onze slimme keuzes voor de verschillende stoffen waaruit het shirt is opgemaakt. De voor- en achterkant van het Aero wielershirt zijn volledig opgebouwd uit lycra. Zoals eerder vermeld zal deze rekbare stof de contouren van jouw lichaam volgen en mee rekken voor de minste luchtweerstand. De mouwen bevatten een reliëf waardoor het shirt nog beter door de lucht snijdt. Om toch ademende kwaliteit van het shirt te behouden is de zijkant van een mesh-stof gemaakt waardoor warmte kan ontsnappen tijdens flinke inspanningen en warme dagen op de fiets.