Wielrensokken ontwerpen

De voordelen van TBT Wielrensokken ontwerpen

Om de puntjes op de i te zetten van jouw fietsoutfit kun jij bij ons jouw wielrensokken ontwerpen in een bijpassend design. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke en persoonlijke fietskleding en wielrensokken passen hier perfect bij. Misschien moet de wielrensok wel het hoogtepunt van jouw outfit worden, dan ga je natuurlijk helemaal los bij het ontwerpen van jouw wielrensokken. 

Het ontwerpen van wielrensokken is heel eenvoudig door ons duidelijke stappenplan. Dit stappenplan hebben wij hieronder volledig uitgewerkt zodat jij precies weet hoe jij jouw wielrensokken kunt ontwerpen en bestellen. Mocht jij na het doorlezen van het stappenplan toch nog vragen hebben voor ons, stel deze dan gerust aan ons via ons contactformulier.  Wacht niet langer met het ontwerpen van jouw wielrensokken en start hieronder met de eerste stap!

Klik op de foto om ze allemaal te zien en beter te bekijken.

Materiaalkeuze van de wielrensokken

Stap 2:

Materiaalkeuze van de wielrensokken

Jouw wielrensokken ontwerpen

Stap 3:

Jouw wielrensokken ontwerpen

Maten van jouw wielrensokken bepalen

Stap 4:

Maten van jouw wielrensokken bepalen

Betaling, produceren en fietsen maar!

Stap 5:

Betaling, produceren en fietsen maar!

Stap 1: Vraag een prijsopgave aan via ons contactformulier

De eerste stap in het ontwerpen van wielrensokken Bij TBT Sportwear begint bij het mailen van het aantal paar wielrensokken dat jij wilt bestellen. Snel en persoonlijk klantcontact is onze specialiteit dus jij kunt op dezelfde dag al een reactie verwachten van ons. Via ons contactformulier of e-mailadres kun jij ons bereiken. In jouw eerste bericht naar ons kun jij aangeven hoeveel paar wielrensokken jij zou willen bestellen en wanneer je deze zou willen ontvangen. De levering duurt meestal vier tot zes weken, houd hier dus rekening mee bij het bestellen.

Wij zullen jou vervolgens een vrijblijvende offerte terugmailen. Deze is gebaseerd op ons prijsoverzicht, waar onze transparante prijzen duidelijk vermeld staan. Bij TBT Sportwear betaal je niet voor design- of servicekosten en hoe meer artikelen jij bestelt, hoe voordeliger het wordt voor jou. Het opstellen van de offerte is dan ook niets anders dan opzoeken wat de prijs per paar wielrensokken gaat zijn. Via de knop onderaan deze stap kun jij dit prijsoverzicht vinden. De wielrensokken worden per ontwerp opgeteld. 

Omdat wij het tof vinden dat jij voor ons groeiende sportkledingmerk kiest, beloven wij dat wij jullie een scherpe prijs zullen aanbieden! Als jij het exacte aantal wielrensokken nog niet weet, kun je ook een indicatie van de gewenste hoeveelheid doorgeven aan ons. Dit helpt ons bij het inschatten van de prijs per paar. De officiële offerte zal dan later verstuurd worden als het gewenste aantal definitief bekend is. 

Is de offerte voor jouw wielrensokken helemaal naar wens? Dan gaan we door met stap 2.

wielrensokken ontwerpen stap 1
wielrensokken ontwerpen stap 2

Stap 2: Materiaalkeuze van de wielrensokken

Bij TBT Sportwear heb jij de keuze uit twee soorten wielrensokken. Zo hebben wij voor de fanatieke fietser een aerodynamische wielrensok ontwikkeld. Daarnaast hebben wij een allround sportsok die zowel voor het fietsen als vele andere sporten gebruikt kan worden. De verschillende materialen die gebruikt worden in de twee varianten geven de sokken andere eigenschappen waardoor jij voorkeur voor een specifieke variant kunt hebben. De verschillen tussen de twee typen worden op de productpagina’s wielrensokken ontwerpen en Sportsokken ontwerpen uitgelegd. Zodra je een keuze hebt gemaakt gaan we beginnen met het leuke gedeelte: het ontwerpen van jouw wielrensokken!

Stap 3: Jouw wielrensokken ontwerpen

Bij deze stap kun jij helemaal losgaan bij het ontwerpen van jouw wielrensokken, zonder limitatie op jouw creativiteit. Wij zullen jou begeleiden bij dit proces, want het kan best lastig zijn om jouw ideeën op papier te zetten. Websites zoals Pinterest kunnen helpen bij het verzamelen van ideeën voor jouw ontwerp. Maar misschien weet jij al precies hoe de wielrensokken eruit moeten gaan zien. In dat geval zorgen wij dat jouw ideeën werkelijkheid worden en zullen wij het omzetten in een professionele ontwerptekening.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij wel al bepaalde kleuren of patronen in gedachten hebt, maar nog niet zeker bent van jouw ontwerp of weet of wij dit kunnen maken. Dan kun jij via het contact met ons gaan overleggen met onze designer en zullen wij met een ontwerpconcept komen. Vervolgens kunnen wij aan de hand van dit conceptontwerp aanpassingen maken om zo samen jouw wielrensokken te ontwerpen. Wij blijven dit ontwerp aanpassen totdat jij 100% tevreden bent en wij kunnen starten met de productie!

In het geval dat jij nog helemaal geen idee hebt hoe het ontwerp van jouw wielrensokken moet worden, dan helpt het ons enorm als wij zoveel mogelijk informatie van jou ontvangen. Denk hierbij aan de kleuren die jij terug wilt zien in de wielrensokken. Zo kunnen wij samen een eigen design creëren op basis van alle details! Het ontwerp van jouw wielrensokken mag natuurlijk ook logo’s en patronen bevatten. Wanneer jij deze zelf aanlevert kun jij ze het beste in AI/PDF/EPS format naar ons mailen. Op deze manier weten wij zeker dat ze haarscherp in het ontwerp komen. Dit hangt echter wel af welk type wielrensok jij hebt gekozen. In de vorige stap heb jij gekozen tussen een aerodynamische sok gemaakt van bedrukbaar lycra of een sok gemaakt uit geweven nylon garen. In het laatste geval zit er een limiet aan de resolutie van het logo of patroon.

Als het ontwerpen van jouw wielerkleding afgerond is gaat onze tekenaar het design in een professioneel bestand omzetten en volgt de laatste check. Als jij akkoord gaat kunnen wij door naar stap 4.

wielrensokken ontwerpen stap 3
wielrensokken ontwerpen stap 4

Stap 4: Maten van jouw wielrensokken bepalen

Onze sokken zijn gemaakt van rekbare materialen. Hierdoor hebben wij drie verschillende maten van de sokken die meerdere schoenmaten beslaan. Mocht je net op de grens zitten van twee maatseries, kies dan de maatserie die bij jouw voorkeur past. Heb jij liever dat jouw wielrensok wat strakker zit, ga dan voor de kleinere maten. Wanneer je liever hebt dat de sok wat losser zit en makkelijker aantrekt, dan ga je voor een grotere maat. Wanneer je bestelt voor een grotere groep fietsers, kun je de schoenmaten van iedereen verzamelen zodat wij een keuze kunnen maken welke maten jullie nodig hebben.  Als jij de juiste maatkeuze hebt gemaakt kunnen wij door naar stap 5.

Stap 5: Betaling, produceren en fietsen maar!

Dan is het eindelijk zover! Alle stappen naar unieke wielrensokken zijn doorlopen. Na het betalen van de officiële offerte die wij jou opsturen, zullen wij starten met het produceren van jouw zelfontworpen wielrensokken. Wij houden jou op de hoogte wanneer de wielrensokken geleverd kunnen worden. Normaal gesproken kunnen ze al geleverd worden in 4 tot 6 weken na de voltooiing van de betaling. Stop in de tussentijd niet met trainen, want zoals wij altijd zeggen: Training Beats Talent!

O ja, nog één ding! Als jij tevreden bent over het ontwerpen van wielrensokken bij TBT Sportwear en deze jouw outfit helemaal compleet maken, vergeet dan niet al jouw vrienden te vertellen over ons nieuwe fietskledingmerk of laat een reactie achter bij Google Reviews. Alvast bedankt daarvoor!

wielrensokken ontwerpen stap 5