Sportshirt ontwerpen

Wil jij een sportshirt ontwerpen voor jouzelf, jouw vriendengroep of bedrijf? Dan ben jij bij TBT Sportwear aan het juiste adres. Wij zullen samen aan de slag gaan om jouw design tot leven te wekken. Klik hier voor een overzicht van de stappen van het ontwerpen van een sportshirt.

Eigen ontwerp

Bij het ontwerpen van een sportshirt bij TBT Sportwear is niets te gek. Het sportshirt is volledig te bedrukken met verschillende kleuren, patronen en logo’s. Hierdoor wordt het door jou ontworpen sportshirt echt uniek. Als jij hulp nodig bij het maken van het ontwerp springen wij bij met advies en voorbeelden zodat wij er samen iets moois van gaan maken. Wij zetten jouw ideeën om in een digitaal ontwerp en blijven dit aanpassen totdat jij 100% tevreden bent. Dat is één van de pluspunten van TBT Sportwear. Een ander groot voordeel zijn onze scherpe prijzen. Klik hier om onze prijzen te bekijken.

Eigenschappen van het sportshirt

Wanneer je een sportshirt ontwerpt wil je natuurlijk ook dat het lekker zit. Daarom hebben wij bij TBT Sportwear een heren- en damesmodel ontwikkeld van het shirt. Daarnaast is het sportshirt is gemaakt van een volledig bedrukbare ademende stof. In de detailfoto hiernaast is de gewoven stof van dichtbij te zien. Meer informatie en details zijn te vinden op deze pagina.

TBT Custom sportshirt detail 7