Sportshirt ontwerpen

Samen het sportshirt ontwerp maken

Stap 2:

Samen het sportshirt ontwerp maken

De maat van jouw sportshirt bepalen

Stap 3:

De maat van jouw sportshirt bepalen

Betaling, produceren en fietsen maar!

Stap 4:

Betaling, produceren en fietsen maar!

Sportshirt ontwerpen

Door zelf een sportshirt te ontwerpen bij TBT Sportwear kun jij jouw deelname aan sportevenementen onvergetelijk maken. Of je nu een fanatieke hardloper bent, sportshirts zoekt voor jouw bedrijf of voor jouw vriendenteam een uniek sportshirt wilt ontwerpen, bij ons zit jij op de juiste plek! Het sportshirt is gemaakt van een ademende stof en is afgewerkt met stevige naden. Deze stof kun je ontwerpen met ieder gewenst patroon, kleur en logo’s.

De pasvorm is neutraal en zorgt voor een sportief uiterlijk. Daarnaast heb jij de keuze uit een heren- of damesuitvoering, het verschil hierin is een rechte of getailleerde zijkant. In onderstaande stappen leggen wij jou duidelijk uit hoe jij sportshirts kunt ontwerpen en bestellen. Mocht je na het lezen van de stappen toch nog vragen hebben, contacteer ons dan gerust via ons contactformulier of emailadres. Dan is het nu tijd om te starten met het ontwerpen van jouw sportshirts, begin jouw ontwerpproces bij stap 1!

Klik op de foto om meer afbeeldingen te zien en de sportshirts beter te bekijken.

Sportshirt ontwerpen Stap 1: Vraag een vrijblijvende offerte aan

Stap 1: Vraag een vrijblijvende offerte aan

Een sportshirt ontwerpen begint bij de aanvraag hoe veel stuks jij wilt bestellen. Dit kan al vanaf één stuk, maar het is natuurlijk ook leuk om voor een heel team of bedrijf bij ons te bestellen. Bij TBT Sportwear gaat de prijs namelijk per sportshirt omlaag wanneer je er meer afneemt. Dit kun jij terugvinden in ons heldere prijsoverzicht. Daarnaast betaal je geen ontwerp- of servicekosten bij ons. Het is dus gemakkelijk om op te zoeken wat jij kwijt zult zijn aan de hoeveelheid sportshirts die jij wilt bestellen. Zoek simpelweg het bedrag per sportshirt op, afhankelijk van het aantal dat jij gaat bestellen en vermenigvuldig dit met het aantal. Ben je tevreden met de prijs voor jouw bestelling? Dan gaan we nu jouw sportshirt ontwerpen in stap 2!

Sportshirt ontwerpen Stap 2: Samen met ons een sportshirt ontwerpen

Stap 2: Samen met ons een sportshirt ontwerpen

Dit blijft de leukste stap in het bestellen en ontwerpen van een sportshirt: het creëren van een uniek en persoonlijk design. Je kunt kiezen voor flitsende kleuren en patronen of juist een rustig ontwerp om logo’s van sponsoren of jouw bedrijf meer tot hun recht te laten komen. Jouw creativiteit kan volledig de vrije loop worden gelaten, niets is te gek. 

Misschien weet jij al precies hoe het ontwerp van het sportshirt eruit gaat zien. In dat geval kun jij jouw wensen doorgeven aan onze ontwerper, die dat vervolgens om zal zetten in een professioneel bestand. Daarnaast kan het natuurlijk ook dat jij wel bepaalde kleuren, patronen en logo’s in gedachten hebt maar nog niet zeker weet wat jij zou willen. Daarom raden wij aan om onderzoek te doen op het internet naar stijlen die jij mooi vind. Voor inspiratie kun jij ook terecht op websites zoals Pinterest. Communiceer daarna alles wat je terug wilt zien in jouw ontwerp zodat wij aan de slag zullen gaan en jou een conceptontwerp zullen toesturen. Vervolgens gaan wij in overleg dit conceptontwerp aanpassen totdat jij helemaal tevreden bent en wij door kunnen met de volgende stap.

Sportshirt ontwerpen Stap 3: De maat van jouw sportshirt bepalen

Stap 3: De maat van jouw sportshirt bepalen

Ons sportshirt hebben wij met veel zorg ontwikkeld. Wij hebben een neutraal vallende pasvorm die op veel verschillende lichamen goed zal staan. Hierbij is het uitkiezen van de juiste maat echter wel van groot belang zodat het sportshirt niet te strak en te kort zal zijn of juist dat je verdrinkt in een te groot shirt. Ook kun je kiezen tussen een getailleerd shirt en een rechte zijkant. Vaak staat een getailleerd shirt bij dames beter. Het kan soms wel eens lastig zijn om de juiste maat en pasvorm te kiezen. Daarom bieden wij drie manieren aan waarmee jij de beste maat voor jou uit kunt kiezen.

Optie 1: wij sturen een paskledingpakket op (hiervoor betaal je enkel de verzendkosten). Je kunt zo thuis op een moment dat jou goed uitkomt ons sportshirt rustig bekijken en passen. Mocht jij een aantal sportshirts willen bestellen voor een vriendengroep, team of bedrijf, dan is het natuurlijk leuk om hier een heus pas-evenement van te maken. Wanneer jullie de sportshirts gepast hebben stuur je de paskleding weer naar ons op en weet jij zeker dat je de juiste maten weet uit te kiezen.

Optie 2: wij gaan jou helpen met het maatadvies. Jij kunt zelf de benodigde lichaamsmaten opmeten waarna wij advies zullen geven welke maten het beste zouden passen. Stel dat jij sportshirts wilt bestellen voor een grote groep, dan kun jij iedereen vragen deze maten op te meten. Stuur deze door zodat wij voor iedereen een passende maat uit kunnen kiezen. 

Optie 3: je bepaalt zelf aan de hand van onze maattabellen de maat die je nodig hebt. 

Wij adviseren standaard om voor optie 1 te kiezen, want dat geeft jou de meeste zekerheid over de maatkeuze. Het zou zonde zijn dat je na het ontwerpen van het sportshirt uiteindelijk toch niet de juiste maat uitkiest. Door te kiezen voor optie 1 kun jij onze sportshirts alvast aantrekken. In dat geval krijg jij niet alleen een voorproefje van onze kwaliteit, maar weet je ook hoe onze maten vallen.

Sportshirt ontwerpen Stap 4: Betalen, produceren en verzenden

Stap 4: Betalen, produceren en verzenden

Het is gelukt, alle stappen zijn doorlopen voor het bestellen en ontwerpen van jouw sportshirts. 

Wij sturen jou een factuur op basis van de eerder gecommuniceerde offerte. Zodra deze betaald is zullen wij direct beginnen met de productie. Binnen vier tot zes weken zal jij jouw bestelling thuis ontvangen. Daarna kun jij lekker gaan sporten in jouw unieke en zelfontworpen sportshirt!

Voordelen van ons sportshirt

Het fijne sportshirt van TBT Sportwear kan op ontzettend veel manieren ingezet worden. Zo kun jij jouw vriendengroep verrassen met een uniek sportshirt of een heel bedrijf kleden in sportshirts bedrukt met bedrijfslogo’s. Dit kan deelname aan sportevenementen nog onvergetelijker maken door in hetzelfde shirt de start te verschijnen. Ga helemaal los in het bedenken van een ontwerp, onze hoogwaardige printers kunnen jouw sportshirts voorzien van haarscherpe details en knallende kleuren. Ons sportshirt zal jou, naast de kwaliteit van het drukwerk van jouw ontwerp, ook op het gebied van comfort en prestatie verbazen. De stof van het sportshirt is zorgvuldig uitgekozen om zijn ademende kwaliteit. Zweet en warmte worden makkelijk opgenomen en afgevoerd zodat jij jou volledig op jouw sportprestatie kunt richten. De sportshirts zijn afgewerkt met hoogwaardige stiknaden, een ronde hals en een neutrale pasvorm. De sportshirts zijn daarnaast in een dames- of herenuitvoering te bestellen. Het verschil hierin is de taillering van de sportshirts. 

Highlights van het sportshirt

  • Volledig zelf te ontwerpen
  • Ronde hals
  • Geweven stof met ademende kwaliteit
  • Hoogwaardige naden
  • Keuze uit heren- of damespasvorm

Sportshirt ontwerpen product details