Sportshirt ontwerpen

De voordelen van een TBT Sportshirt ontwerpen

Door zelf een sportshirt te ontwerpen bij TBT Sportwear kun jij jouw deelname aan sportevenementen onvergetelijk maken. Of je nu een fanatieke hardloper bent, sportshirts zoekt voor jouw bedrijf of voor jouw vriendenteam een uniek sportshirt wilt ontwerpen, bij ons zit jij op de juiste plek! Het sportshirt is gemaakt van een ademende stof en is afgewerkt met stevige naden. Deze stof kun je ontwerpen met ieder gewenst patroon, kleur en logo’s.

De pasvorm van ons sportshirt valt neutraal en zorgt voor een sportief uiterlijk. Daarnaast heb jij de keuze uit een heren- of damesuitvoering. Hierbij zit het verschil in een rechte of getailleerde zijkant. In onderstaande stappen leggen wij jou duidelijk uit hoe jij sportshirts kunt ontwerpen en bestellen bij ons. Als je na het lezen van de stappen toch nog vragen hebt, contacteer ons dan gerust via ons contactformulier of emailadres. Laten wij nu starten met het ontwerpen van jouw sportshirts en begin jouw ontwerpproces bij stap 1!

Klik op de foto om meer afbeeldingen te zien en de sportshirts beter te bekijken.

Samen het sportshirt ontwerp maken

Stap 2:

Samen het sportshirt ontwerp maken

De maat van jouw sportshirt bepalen

Stap 3:

De maat van jouw sportshirt bepalen

Betaling, produceren en fietsen maar!

Stap 4:

Betaling, produceren en fietsen maar!

Stap 1: Vraag een vrijblijvende offerte aan

Het proces om bij ons een sportshirt te ontwerpen begint bij de aanvraag hoe veel stuks jij wilt bestellen. Dit kan al vanaf één stuk, maar het is natuurlijk nog leuker om sportshirts voor een heel team of bedrijf bij ons te bestellen. Daarom gaat de bij ons de prijs namelijk per sportshirt omlaag wanneer je er meer afneemt. Dit kun jij terugvinden in ons heldere prijsoverzicht. Ook betaal je geen ontwerp- of servicekosten bij ons. Daarom is het dus gemakkelijk om op te zoeken wat jij kwijt zult zijn aan de hoeveelheid sportshirts die jij wilt bestellen. Zoek simpelweg het bedrag per sportshirt op, afhankelijk van het aantal dat jij gaat bestellen en vermenigvuldig dit met het aantal. Ben je tevreden met de prijs voor jouw bestelling? Dan gaan we nu jouw sportshirt ontwerpen in stap 2!

Stap 2: Samen met ons het sportshirt ontwerpen

Dit blijft de leukste stap in het bestellen en ontwerpen van een sportshirt: het creëren van een uniek en persoonlijk design. Je kunt kiezen voor flitsende kleuren en patronen of juist een rustig ontwerp om logo’s van sponsoren of jouw bedrijf meer tot hun recht te laten komen. Jouw creativiteit kan volledig de vrije loop worden gelaten, niets is te gek. 

Misschien weet jij al precies hoe het ontwerp van het sportshirt eruit gaat zien. In dat geval kun jij jouw wensen doorgeven aan onze ontwerper, die dat vervolgens om zal zetten in een professioneel bestand. Daarnaast kan het natuurlijk ook dat jij wel bepaalde kleuren, patronen en logo’s in gedachten hebt maar nog niet zeker weet wat jij zou willen. Daarom raden wij aan om onderzoek te doen op het internet naar stijlen die jij mooi vind. Voor inspiratie kun jij ook terecht op websites zoals Pinterest. Communiceer daarna alles wat je terug wilt zien in jouw ontwerp zodat wij aan de slag zullen gaan en jou een conceptontwerp zullen toesturen. Vervolgens gaan wij in overleg dit conceptontwerp aanpassen totdat jij helemaal tevreden bent en wij door kunnen met de volgende stap.

Stap 3: De maat van jouw custom sportshirt bepalen

Wij hebben ons neutraal vallende pasvorm met veel zorg ontwikkeld zodat deze op veel verschillende lichamen goed zal staan. Hierbij is het uitkiezen van de juiste maat echter wel van groot belang, zodat het sportshirt niet te strak en te kort zal zijn of juist dat je verdrinkt in een te groot shirt. Daarnaast kun je ook kiezen tussen een getailleerd shirt of een rechte zijkant. Vaak staat een getailleerd shirt bij dames beter. Desondanks kan het soms lastig zijn om de juiste maat en pasvorm te kiezen. Om dit gemakkelijk voor jullie te maken hebben wij drie manieren waarmee jij de juiste maat kunt bepalen.

Optie 1: wij sturen een set van passhirts in verschillende maten op (hiervoor betaal je enkel de verzendkosten). Je kunt zo thuis op jouw gemak ons sportshirt in het echt bekijken en natuurlijk aantrekken. Mocht jij een aantal sportshirts willen bestellen voor een vriendengroep, team of bedrijf, dan kun je bijvoorbeeld een pas-evenement organiseren zodat iedereen de kleding kan passen. Wanneer jullie de sportshirts gepast hebben stuur je de paskleding weer naar ons op en weet jij zeker dat je de juiste maten hebt uitgekozen.

Optie 2: wij geven jou maatadvies. Jij kunt zelf de benodigde lichaamsmaten opmeten en naar ons mailen. Vervolgens zullen wij aan de hand van deze maten een advies terugsturen welke maten het beste zouden passen. Dit is een makkelijke manier om voor een grote groep de maten te bepalen. Nu is een pasmoment namelijk niet nodig en kan iedereen thuis zichzelf opmeten.

Optie 3: je bepaalt zelf aan de hand van onze maattabellen de maat die je nodig hebt. 

Wij adviseren eigenlijk altijd om voor optie 1 te kiezen, want dat geeft jou de meeste zekerheid over de maatkeuze. Niet alleen kun je zo onze kleding alvast ervaren, je weet daardoor ook zeker dat het past zoals je zou willen. Het zou namelijk zonde zijn dat je na het ontwerpen van het sportshirt uiteindelijk toch niet de juiste maat uitkiest.

Stap 4: Betalen, produceren en verzenden

Het is gelukt, alle stappen zijn doorlopen voor het bestellen en ontwerpen van jouw sportshirts. 

Wij sturen jou een factuur op basis van de eerder gecommuniceerde offerte. Zodra deze betaald is zullen wij direct beginnen met de productie. Binnen vier tot zes weken zal jij jouw bestelling thuis ontvangen. Daarna kun jij lekker gaan sporten in jouw unieke en zelfontworpen sportshirt!

Productdetails van het sportshirt

Het fijne sportshirt van TBT Sportwear kan op ontzettend veel manieren ingezet worden. Zo kun jij jouw vriendengroep verrassen met een uniek sportshirt of een heel bedrijf kleden in sportshirts bedrukt met bedrijfslogo’s. Dit kan deelname aan sportevenementen nog onvergetelijker maken door in hetzelfde shirt de start te verschijnen. Ga helemaal los in het bedenken van een ontwerp, onze hoogwaardige printers kunnen jouw sportshirts voorzien van haarscherpe details en knallende kleuren.

Ons sportshirt zal jou, naast de kwaliteit van het drukwerk van jouw ontwerp, ook op het gebied van comfort en prestatie verbazen. De stof van het sportshirt is zorgvuldig uitgekozen om zijn ademende kwaliteit. Zweet en warmte worden makkelijk opgenomen en afgevoerd zodat jij jou volledig op jouw sportprestatie kunt richten. De sportshirts zijn afgewerkt met hoogwaardige stiknaden, een ronde hals en een neutrale pasvorm. De sportshirts zijn daarnaast in een dames- of herenuitvoering te bestellen. Het verschil hierin is de taillering van de sportshirts. 

Highlights van het sportshirt

  • Volledig zelf te ontwerpen
  • Ronde hals
  • Geweven stof met ademende kwaliteit
  • Hoogwaardige naden
  • Keuze uit heren- of damespasvorm