Wielrenbroek ontwerpen

Jouw wielrenbroek ontwerpen

Stap 2:

Jouw wielrenbroek ontwerpen

Kledingmaten van jouw wielrenbroeken bepalen

Stap 3:

Kledingmaten van jouw wielrenbroeken bepalen

Materiaalkeuze van de wielrenbroek

Stap 4:

Materiaalkeuze van de wielrenbroek

Betaling, produceren en fietsen maar!

Stap 5:

Betaling, produceren en fietsen maar!

Wielrenbroeken ontwerpen bij TBT Sportwear

Een goede wielrenbroek is één van de belangrijkste kledingstukken voor de fanatieke fietser. Naast de kwaliteit is het natuurlijk gaaf om de wielrenbroek bij de rest van jouw outfit te laten passen. Bij ons kan jij daarom al vanaf één stuk zelf een wielrenbroek ontwerpen. Dit gaat hartstikke gemakkelijk door ons overzichtelijke stappenplan. Dit stappenplan hebben wij volledig uitgewerkt op deze pagina zodat jij precies weet hoe het bestelproces werkt. Mocht jij na het lezen van de onderstaande stappen toch nog vragen hebben, stel deze dan gerust aan ons via ons contactformulier. Laten we meteen beginnen met het ontwerpen van jouw wielrenbroek, op naar de eerste stap!

Van ontwerp naar wielrenbroek

wielrenbroek ontwerpen Stap 1: Vraag een prijsopgave aan via ons contactformulier

Stap 1: Vraag een prijsopgave aan via ons contactformulier

Het ontwerpen van wielrenbroeken begint met het bepalen hoe veel wielrenbroeken jij wilt bestellen. Via ons contactformulier of emailadres kun jij dit aantal aangeven zodat wij een vrijblijvende offerte kunnen opstellen. Wij zijn trots op ons persoonlijke klantcontact en snel reageren heeft onze hoogste prioriteit. De vrijblijvende offerte is gebaseerd op ons heldere prijsoverzicht, waar onze transparante prijzen duidelijk vermeld staan. Dit overzicht is onderaan deze stap terug te vinden. Bij ons betaal je niet voor design- of servicekosten en daarbij geldt bij ons: hoe meer artikelen jij bestelt, hoe voordeliger het voor jou wordt. Het opstellen van de offerte is dan ook zo simpel als het optellen van de prijs per wielrenbroek, wat afhangt van het bestelde aantal. De wielrenbroeken worden per ontwerp opgeteld. Het maakt dus niet uit welke maten jij kiest, of je een heren – of damesuitvoering wilt en welke materialen je wilt gebruiken in het wielrenbroek.

Mocht je het exacte aantal wielrenbroeken nog niet weten, dan kun je ook een indicatie aangeven van de geschatte hoeveelheid. Dit helpt ons bij het inschatten van de prijs per wielrenbroek. De officiële offerte zal dan later verstuurd worden als het gewenste aantal definitief bekend is. 

Is de offerte voor jouw wielrenbroeken helemaal naar wens? Dan gaan we door met stap 2.

Wielrenbroek ontwerpen Stap 2: Jouw wielrenbroek ontwerpen

Stap 2: Jouw wielrenbroek ontwerpen

We zijn aangekomen bij de leukste stap in het bestelproces: het ontwerpen van jouw wielrenbroek!  In deze stap kun jij jouw creativiteit de vrije loop geven en aan de slag gaan om unieke en persoonlijke wielrenbroeken te ontwerpen. Deze stap kun jij volledig zelf doen of in samenwerking met onze ontwerper. Het kan namelijk zo zijn dat jij al precies weet wat voor ontwerp jij op de wielrenbroek wilt. In dat geval zorgen wij dat jouw wensen vervult worden  en zullen wij jouw ideeën omzetten in een professionele designtekening.

Het kan natuurlijk ook dat jij wel al bepaalde kleuren of patronen in gedachten hebt maar nog niet zeker weet hoe het ontwerp eruit komt te zien. Dan kun jij in jouw bericht aan ons aangeven dat jij vastloopt met het ontwerp en samen met ons het design afmaken. Websites zoals Pinterest kunnen een inspiratiebron zijn voor leuke ontwerpen. Aan de hand van jouw eerste visie zullen wij met een ontwerpconcept komen. Vervolgens kunnen wij aan de hand van deze schets aanpassingen maken om zo samen jouw wielrenbroek te ontwerpen. Wij blijven het ontwerp aanpassen totdat jij 100% tevreden bent!

Mocht  jij nog helemaal geen idee hebben hoe jij jouw ontwerp eruit wilt laten zien, dan helpt het ons enorm als wij zoveel mogelijk informatie van jou ontvangen. Denk hierbij aan de kleuren die jij terug wilt zien in de wielerkleding zodat wij een eigen design (samen met jou) kunnen creëren, op basis van alle details! Je kunt het zo gek niet bedenken, door de hoge kwaliteit kleurprinters wordt de fietskleding helemaal custom geprint in jouw gemaakte design en met de beste materialen. 

Het ontwerp van jouw outfit mag natuurlijk ook logo’s, afbeeldingen of patronen bevatten. Wanneer jij deze zelf aanlevert kun jij ze het beste in AI/PDF/EPS format naar ons mailen. Op deze manier weten wij zeker dat ze haarscherp in het ontwerp komen. Als het ontwerpen van jouw wielerkleding afgerond is gaat onze tekenaar het design in een professioneel bestand omzetten en volgt de laatste check. Als jij akkoord gaat kunnen wij door naar stap 3.

Wielrenbroek ontwerpen Stap 3: Kledingmaten van jouw wielrenbroeken bepalen

Stap 3: Kledingmaten van jouw wielrenbroeken bepalen

Nu het ontwerp van jouw wielrenbroek bepaald is, is het tijd om te zorgen dat jouw bestelling goed gaat passen. In de derde stap ga jij de maten bepalen. Dit kan bij ons op drie manieren, dus jij kunt de optie kiezen die het prettigst voor jou werkt.

Optie 1: Wij sturen een paskledingpakket op (hiervoor betaal je enkel de verzendkosten). Zo kun jij thuis in jouw eigen tijd de kleding rustig passen en bekijken. Mocht jij een aantal wielershirts willen bestellen voor een vriendengroep, team of bedrijf, dan is het leuk om hier een echt pas-evenement van te maken. Na het passen stuur je de kleding weer naar ons op en weet jij zeker dat je de juiste maten weet uit te kiezen.

Optie 2: Wij gaan jou helpen met het maatadvies. Dat betekent dat je zelf de benodigde lichaamsmaten op gaat meten waarna wij vervolgens advies geven welke maat het beste zou passen. Mocht je bestellen voor een grote groep, dan kun jij iedereen vragen deze maten op te meten. Wij kiezen dan een passende maat uit voor iedereen.

Optie 3: Jij bepaalt zelf aan de hand van onze maattabellen de maat die je nodig hebt. 

Wij raden aan om te kiezen voor de eerste optie, je wilt namelijk niet dat na het ontwerpen van jouw wierenbroek blijkt dat deze niet goed past. Door te kiezen voor optie 1 kun jij onze wielrenbroeken alvast aantrekken. Hierdoor krijg je niet alleen een voorproefje van onze kwaliteit, maar weet je daarnaast ook hoe onze maten vallen. Als jij de juiste maatkeuze hebt gemaakt kunnen wij door naar stap 4.

Wielrenbroek ontwerpen Stap 4: Materiaalkeuze van de wielrenbroek

Stap 4: Materiaalkeuze van de wielrenbroek

Bij TBT Sportwear kun jij twee typen wielrenbroeken ontwerpen. Er zit een prijsverschil tussen de broeken, welke duidelijk uitgelegd wordt op de productpagina’s Classic Wielrenbroek en High Performance Wielrenbroek. Hieronder kun je alvast een kleine indicatie vinden over de verschillen tussen de twee typen wielrenbroek.

Optie 1: de Classic wielrenbroek

De Classic wielrenbroek bevat een stevig zeem die wij na het testen van meerdere opties uiteindelijk hebben uitgekozen. Uit eigen ervaring en feedback van onze klanten weten wij dat dit zeem urenlang fietsplezier biedt. De brede bretels van de Classic fietsbroek zijn opgemaakt uit een ademende mesh-stof. Door de breedte van de bretels wordt de druk over een groter oppervlakte verdeeld. Hierdoor zal je de bretels niet voelen zitten.

Optie 2: de High Performance wielrenbroek

Voor degene die willen investeren in één van de beste wielrenbroeken op de markt hebben wij de High Performance wielrenbroek ontwikkeld. Deze wielrenbroek verschilt in een aantal facetten met de Classic wielrenbroek. Het eerste verschil zit in de zeem. De High Performance wielrenbroek is uitgerust met een zeem van Elastic Interface®. Dit zeem wordt door alle grote merken gebruikt in hun fietsbroeken en is nu dus ook in onze TBT High Performance wielrenbroeken te vinden. Daarnaast zijn de bretels naadloos afgewerkt, wat het comfort van de High Performance wielrenbroek vergroot. Als laatste verschil zijn de powerbands op de broekspijpen. Deze zijn breder dan die van de Classic wielrenbroek, wat het comfort van de High Performance wielrenbroek andermaal vergroot. 

Ben jij eruit welke variant jij zou willen bestellen? Dan gaan we door naar de laatste stap!

Wielrenbroek ontwerpen Stap 5: Betaling, produceren en fietsen maar!

Stap 5: Betaling, produceren en fietsen maar!

Je bent er bijna, nog even en jij hebt jouw unieke en zelfontworpen wielrenbroek in jouw handen. Wij sturen jou de officiële factuur op. Wanneer deze is betaald beginnen wij direct met het produceren van jouw zelfontworpen wielrenbroeken. Wij houden jou op de hoogte over de levering van de wielrenbroeken. Normaal gesproken kunnen ze al geleverd worden binnen 4 tot 6 weken na het voltooien van de betaling. Tot die tijd hopen wij dat jullie lekker blijven trainen zodat de benen helemaal klaar zijn voor het moment dat jij jouw nieuwe wielrenbroek aan kunt trekken. Want zoals wij altijd zeggen: Training Beats Talent.

O ja, nog één ding! Hopelijk ben jij straks tevreden over het ontwerpen van wielrenbroeken bij TBT Sportwear en fiets jij heerlijk in jouw nieuwe outfit. Vergeet dan niet al jouw vrienden te vertellen over ons nieuwe fietskledingmerk of laat een reactie achter bij Google Reviews. Alvast bedankt daarvoor!