Wielershirt ontwerpen

De voordelen van een wielershirt ontwerpen bij TBT Sportwear

Er is niets leukers dan het fietsen in zelfontworpen wielerkleding. Bij ons kan jij al vanaf één stuk een wielershirt ontwerpen. Het ontwerpen van wielershirts is eenvoudig door ons duidelijke stappenplan. Dit stappenplan hebben wij volledig uitgewerkt op deze pagina zodat jij precies weet hoe wij te werk gaan. Hierdoor bestel jij gemakkelijk jouw persoonlijke fietskleding en kun jij vandaag al beginnen met het ontwerpen van jouw wielershirts. Mocht jij na het lezen van de stappen toch nog vragen hebben voor ons, stel deze dan gerust aan ons via ons contactformulier.  Wacht niet langer met het ontwerpen van jouw wielershirts en start nu met de eerste stap!

passhirt wielerkleding ontwerp
Jouw wielershirts ontwerpen

Stap 2:

Jouw wielershirts ontwerpen

Kledingmaten van jouw wielershirt bepalen

Stap 3:

Kledingmaten van jouw wielershirt bepalen

Materiaalkeuze van de wielershirts

Stap 4:

Materiaalkeuze van de wielershirts

Betaling en productie van de wielershirts!

Stap 5:

Betaling en productie van de wielershirts!

Stap 1: Vraag een prijsopgave aan via ons contactformulier

De eerste stap in het ontwerpen van wielershirts Bij TBT Sportwear begint bij het mailen van het aantal wielershirts dat jij wilt bestellen. Op deze mail krijg jij op dezelfde dag al een reactie, want snel en persoonlijk klantcontact heeft onze hoogste prioriteit. Via ons contactformulier of e-mailadres kun jij ons bereiken. In jouw eerste bericht naar ons kun jij aangeven hoeveel wielershirts jij zou willen bestellen. Wij zullen jou dan een vrijblijvende offerte terugmailen. Deze vrijblijvende offerte is gebaseerd op ons prijsoverzicht, waar onze transparante prijzen duidelijk vermeld staan. Bij TBT Sportwear betaal je niet voor design- of servicekosten. Daarnaast geldt bij ons: hoe meer artikelen jij bestelt, hoe voordeliger het wordt voor jou. Het opstellen van de offerte is dan ook niets anders dan opzoeken wat de prijs per shirt gaat zijn afhankelijk van het bestelde aantal en deze op te tellen voor het aantal wielershirts.

Via de knop onderaan deze stap kun jij dit prijsoverzicht vinden. De wielershirts worden per ontwerp opgeteld. Het maakt dus niet uit welke maten jij kiest, of je een heren – of damesuitvoering wilt en welke materialen je wilt gebruiken in het wielershirt. Omdat wij het tof vinden dat jij voor ons groeiende merk kiest, beloven wij dat wij jullie een scherpe prijs zullen aanbieden! Als jij het exacte aantal wielershirts nog niet weet, kun je ook een indicatie van de gewenste hoeveelheid doorgeven aan ons. Dit helpt ons bij het inschatten van de prijs per wielershirt. De officiële offerte zal dan later verstuurd worden als het gewenste aantal definitief bekend is. 

Is de offerte voor jouw wielershirts helemaal naar wens? Dan gaan we door met stap 2.

Wielershirt ontwerpen stap 1
Wielershirt ontwerpen stap 2

Stap 2: Jouw Wielershirt ontwerpen

Het ontwerpen van jouw wielershirts is natuurlijk het leukste gedeelte van het bestelproces. In deze stap kun jij unieke en persoonlijke wielershirts ontwerpen zonder limitatie op jouw creativiteit. Deze stap zullen wij samen met jou doorlopen, want het kan best lastig zijn om jouw ideeën werkelijkheid te maken. Het kan zijn dat jij al precies weet hoe de wielershirts eruit moeten gaan zien. In dat geval zorgen wij dat jouw ideeën werkelijkheid worden en zullen wij het omzetten in een professionele designtekening.

Mocht je nog geen idee hebben hoe jouw ontwerp eruit komt te zien? Op websites zoals Pinterest kun je op zoek gaan naar leuke ontwerpen, of neem een kijkje in ons portfolio. Dan kun jij via jouw contact met ons gaan sparren met onze designer en zullen wij met een ontwerpconcept komen. Vervolgens kunnen wij aan de hand van dit concept aanpassingen maken om zo samen jouw wielershirts te ontwerpen. Wij blijven het ontwerp aanpassen totdat jij 100% tevreden bent en wij kunnen starten met de productie!

Het ontwerp van jouw wielershirt mag natuurlijk ook logo’s, afbeeldingen of patronen bevatten die jij zelf aanlevert. Dit kan het beste in AI/PDF/EPS format. Op deze manier weten wij zeker dat ze haarscherp in het ontwerp komen.  Wanneer het ontwerpen van jouw wielershirt is afgerond gaat onze tekenaar het design in een professioneel bestand omzetten en volgt de laatste check. Als jij akkoord gaat kunnen wij door naar stap 3.

Stap 3: Kledingmaten van jouw eigen custom fietskleding bepalen

De pasvorm van onze wielershirts hebben wij zelf zorgvuldig ontwikkeld. Hierbij hebben wij gelet op aerodynamica en comfort. Met succes durven wij wel te zeggen! Door deze pasvorm zul jij merken dat de wielershirts heerlijk zitten en geeft het dragen hiervan jou een professionele uitstraling. De eigenschappen van de materialen die wij gebruiken bij het maken van het wielershirts maken dat deze zich naadloos aansluiten op jouw lichaam. Na het ontwerpen van de wielershirts wil je natuurlijk wel dat deze perfect past. Hiervoor is, naast onze speciale pasvorm, de maatkeuze ook erg van belang. De maatkeuze kan bij ons op drie manieren.

Optie 1: Wij sturen een paskledingpakket op (hiervoor betaal je enkel de verzendkosten). Je kunt zo thuis op een moment dat jou goed uitkomt de kleding rustig passen en bekijken. Mocht jij een aantal wielershirts willen bestellen voor een vriendengroep, team of bedrijf, dan is het leuk om hier een echt pas-evenement van te maken. Na het passen stuur je de kleding weer naar ons op en weet jij zeker dat je de juiste maten weet uit te kiezen.

Optie 2: Wij gaan jou helpen met het maatadvies. Jij kunt zelf de benodigde lichaamsmaten opmeten, waarna wij advies zullen geven welke maat het beste zou passen bij die afmetingen. Mocht je wielershirts willen bestellen voor een grote groep, dan kun jij iedereen vragen deze maten op te meten en door te sturen zodat wij voor iedereen een passende maat uit zullen kiezen. 

Optie 3: Je bepaalt zelf aan de hand van onze maattabellen de maat die je nodig hebt. 

Wij adviseren standaard om voor optie 1 te kiezen, want dat geeft jou de meeste zekerheid over de maatkeuze. Het zou zonde zijn als je na het ontwerpen van het wielershirt uiteindelijk toch niet de juiste maat hebt gekozen voor jouw unieke wielerkleding. Door te kiezen voor optie 1 kun jij onze wielershirts alvast aantrekken zodat je niet alleen een voorproefje krijgt van onze kwaliteit, maar ook weet hoe onze maten vallen.

Daarnaast helpt het jou bij de volgende stap, waar jij de stofcombinaties van het wielershirt gaat kiezen. Deze drie opties, hieronder meer uitgewerkt, kun jij dan alvast ervaren zodat jij hier ook de juiste keuze in gaat maken. Heb jij nu een overzicht van de maten die jij wilt bestellen? Dan zijn we klaar om de stoffen voor het wielershirt te kiezen en gaan wij door naar stap 4.

Wielershirt ontwerpen stap 3
Wielershirt ontwerpen stap 4

Stap 4: Materiaalkeuze van de Wielershirt ontwerpen

Jij bent nu bijna klaar met het ontwerpen en bestellen van jouw wielershirt. Er resteert alleen nog het kiezen van jouw favoriete materialen. Wij hebben namelijk drie verschillende soorten wielershirts om uit te kiezen, elk met een andere stofcombinatie. Deze verschillende combinaties geven de wielershirts andere eigenschappen waardoor jij voorkeur voor een specifieke variant kunt hebben. 

Optie 1: het Classic wielershirt

Waar jij geen foute keuze mee kunt maken is ons Classic fietsshirt. Dit type fietsshirt is een allround shirt met lycra mouwen die naadloos aansluiten en een geweven stof op de borst, rug en zijpanelen. De geweven stof heeft kleine ventilatiegaatjes die zorgen voor de warmteafvoer. Toch zijn ze niet zo groot dat je het koud zult hebben tijdens de minder warme dagen. De mouwen zijn gemaakt uit glad lycra en sluiten naadloos aan op jouw arm door onze pasvorm en de rekbaarheid van het materiaal. Hierdoor zijn er geen gripbanden nodig op de mouwen wat jouw comfort vergroot.

Optie 2: het Aero wielershirt

De voor- en achterkant van het Aero wielershirt zijn volledig opgebouwd uit lycra. Deze elastische kwaliteit van deze stof kunnen wij in ons voordeel gebruiken bij het maken van een Aero fietsshirt. Deze rekbare stof zal de contouren van jouw lichaam volgen en mee rekken voor de minste luchtweerstand. De mouwen bevatten een reliëf waardoor het shirt nog beter door de lucht snijdt. Om toch ademende kwaliteit van het fietsshirt te behouden is de zijkant van een mesh-stof gemaakt waardoor warmte kan ontsnappen tijdens flinke inspanningen en warme dagen op de fiets.

Optie 3: het Climb wielershirt

Ons Climb wielershirt is gemaakt van zeer ademende stoffen. Onze andere type fietsshirts hebben elk hun eigen voordelen en zijn natuurlijk ook ontwikkeld met warmteregulatie in gedachten. Desondanks is ons Climb wielershirt het paradepaardje als het gaat om presteren in warme omgevingen. Daarnaast is het shirt extra licht door de grotere gaten in de mesh. Dit fietsshirt is in te zetten tijdens ritten in hoge temperaturen of wanneer je van jezelf moeite hebt om jouw warmte kwijt te kunnen

De prijs voor het ontwerpen van een wielershirt is niet afhankelijk van de stofcombinatie. Je kunt jouw keuze dus puur laten afhangen van de gewenste eigenschappen van het shirt. Keuze kunnen maken? Dan zijn we bijna klaar!

Stap 5: Betaling en productie van de wielershirts!

Het is gelukt! De vier stappen die nodig zijn om unieke wielershirts te ontwerpen zijn doorlopen. Het laatste wat jij nu nog moet doen is het betalen van de officiële offerte. Wanneer dat gedaan is gaan wij direct starten met het produceren van jouw zelfontworpen wielershirts. Wij houden jou op de hoogte wanneer deze geleverd kan worden. Normaal gesproken kan dit al in 4 tot 6 weken na het voltooien van de betaling. Tot die tijd blijf jij natuurlijk hard trainen zodat jij in topvorm bent zodra jij de nieuwe wielershirts kunt uitpakken! Want zoals wij altijd zeggen: Training Beats Talent.

Nog één laatste opmerking van ons: als jij tevreden bent over het bestelproces en de kwaliteit van jouw wielershirts, vergeet dan niet al jouw vrienden te vertellen over ons nieuwe fietskledingmerk of laat een reactie achter bij Google Reviews. Alvast bedankt daarvoor!

Wielershirt ontwerpen stap 5