Wielerkleding ontwerpen

Wielerkleding ontwerpen bij TBT Sportwear

Ons aanbod aan zelf te ontwerpen wielerkleding bestaat uit wielershirts, wielrenbroeken, wielerjacks, snelpakken en wielrensokken. Hierdoor kunnen wij jou van top tot teen voorzien van wielerkleding in een ontwerp van jouw dromen. Wielerkleding ontwerpen en bestellen gaat gemakkelijk en snel bij ons. Wij werken namelijk volgens een duidelijk stappenplan. Dit stappenplan hebben wij volledig uitgewerkt op deze pagina zodat jij op de hoogte bent van ons proces. Mocht jij na het lezen van de stappen toch nog vragen hebben voor ons, vraag deze dan gerust aan ons via ons contactformulier. Wacht niet langer met het ontwerpen van jouw unieke wielerkleding en begin nu met stap 1!

Ontwerp jouw eigen wielerkleding, samen met ons. geheel gratis

Stap 2:

Jouw wielerkleding ontwerpen

Krijg gratis paskleding of kijk op onze maattabellen

Stap 3:

Kledingmaten van jouw eigen custom fietskleding bepalen

Kies uit 3 verschillende materialen voor het wielershirt

Stap 4:

Materiaalkeuze van de wielerkleding

Verzenden binnen 4 tot 6 weken

Stap 5:

Betaling, produceren en fietsen maar!

Stap 1: Vraag een prijsopgave aan via ons contactformulier

Eén van de pluspunten van TBT Sportwear is ons snelle en persoonlijke contact. De eerste stap in het ontwerpen en bestellen van jouw wielerkleding is dus ook het contact zoeken met ons. Via ons contactformulier OF e-mailadres kun jij ons bereiken. In jouw eerste bericht naar ons kun jij aangeven welke kledingstukken en het gewenste aantal per kledingstuk jij zou willen bestellen. Wij zullen jou dan een vrijblijvende offerte terugmailen. Een verassing zal deze vrijblijvende offerte niet zijn aangezien onze prijzen transparant en duidelijk vermeld staan op ons prijsoverzicht. Via de knop onderaan deze stap kun jij dit prijsoverzicht vinden. De kledingstukken worden per ontwerp opgeteld. Het maakt dus niet uit welke maten jij kiest en of je een heren – of damesuitvoering wilt.

Wij zijn trots op onze helderheid betreffende onze prijzen en het opstellen van de offerte is dan ook niets anders dan de prijs per product optellen voor het aantal producten dat jij bij ons bestelt. Hoe meer artikelen jij bestelt, hoe voordeliger dit wordt voor jou. En omdat wij het heel gaaf vinden dat jij voor ons groeiende merk kiest, kun jij er van op aan dat wij een scherpe prijs zullen aanbieden! Als jij het exacte aantal nog niet weet, kun je ook een indicatie van de gewenste hoeveelheid doorgeven aan ons. Dit helpt ons bij het inschatten van de prijs per kledingstuk. De officiële offerte zal dan later verstuurd worden als het gewenste aantal definitief bekend is. 

Is de offerte helemaal naar wens? Dan gaan we door met stap 2.

wielerkleding ontwerpen stap 1
wielerkleding ontwerpen stap 2

Stap 2: Jouw wielerkleding ontwerpen

Dit is natuurlijk de leukste stap, het ontwerpen van jouw wielerkleding! Het creëren van een uniek en persoonlijk design is waar het allemaal om draait. Deze stap zullen wij samen met jou doorlopen totdat jij 100% tevreden bent. Misschien weet jij al precies weet hoe de wielerkleding eruit moet gaan zien. Dan zorgen wij dat jouw ideeën werkelijkheid worden en zullen wij het omzetten in een professionele designtekening. Het kan natuurlijk ook dat jij wel al bepaalde kleuren of patronen in gedachten hebt maar nog niet zeker bent van jouw ontwerp. In dat geval kun jij gaan overleggen met onze designer en komen wij met ontwerpconcepten. Vervolgens kunnen aan de hand van deze concepten aanpassingen om zo samen jouw wielerkleding te ontwerpen. Wij blijven het ontwerp aanpassen totdat jij akkoord gaat en wij over kunnen tot de productie!

In het geval dat jij nog helemaal geen idee hebt hoe jij jouw ontwerp eruit wilt laten zien, dan helpt het ons enorm als wij zoveel mogelijk informatie van jou ontvangen. Denk hierbij aan de kleuren die jij terug wilt zien in de wielerkleding zodat wij een eigen design (samen met jou) kunnen creëren, op basis van alle details! Op websites zoals Pinterest kun je jezelf laten inspireren door andere ontwerpen, of je neemt een kijkje in ons portfolio. Je kunt het zo gek niet bedenken, door de hoge kwaliteit kleurprinters wordt de fietskleding helemaal custom geprint in jouw gemaakte design en met de beste materialen. 

Het ontwerp van jouw outfit mag natuurlijk ook logo’s, afbeeldingen of patronen bevatten. Wanneer jij deze zelf aanlevert kun jij ze het beste in AI/PDF/EPS format naar ons mailen. Op deze manier weten wij zeker dat ze haarscherp in het ontwerp komen.  

Als het ontwerpen van jouw wielerkleding is afgerond gaat onze tekenaar het design in een professioneel bestand omzetten en volgt de laatste check. Als jij akkoord gaat kunnen wij door naar stap 3.

Stap 3: Kledingmaten van jouw eigen wielerkleding bepalen

Onze zelfontwikkelde pasvorm, waarbij wij hebben gefocust op aerodynamica en comfort, zorgt ervoor dat de wielerkleding heerlijk zal zitten en geeft de wielerkleding een professionele uitstraling. Want na het ontwerpen van jouw wielerkleding wil jij natuurlijk wel dat deze zo goed mogelijk zal passen. Hiervoor is de maatkeuze erg belangrijk. Deze maatkeuze kan bij ons op drie manieren.

Optie 1: wij sturen een paskledingpakket op (hiervoor betaal je enkel de verzendkosten).

Optie 2: wij gaan jou helpen met het maatadvies. Dat betekent dat je zelf de benodigde lichaamsmaten op gaat meten waarna wij vervolgens advies geven welke maat het beste zou passen. Mocht je bestellen voor een grote groep, dan kun jij iedereen vragen deze maten op te meten en door te sturen zodat wij voor iedereen een passende maat uit zullen kiezen. 

Optie 3: je bepaald zelf aan de hand van onze maattabellen de maat die je nodig hebt. 

Zelf adviseren wij eigenlijk altijd om te kiezen voor de eerste optie aangezien het zonde is als je uiteindelijk toch niet de juiste maat hebt voor jouw zelfontworpen wielerkleding. Door te kiezen voor optie 1 kun jij onze wielerkleding alvast aantrekken zodat je niet alleen een voorproefje krijgt van onze kwaliteit, maar ook weet hoe onze maten vallen. Als jij de juiste maatkeuze hebt gemaakt kunnen wij door naar stap 4.

wielerkleding ontwerpen stap 3
wielerkleding ontwerpen stap 4

Stap 4: Materiaalkeuze van de wielerkleding

Jij bent nu bijna klaar met het ontwerpen en bestellen van jouw persoonlijke wielerkleding. Er resteert alleen nog het kiezen van jouw favoriete materialen. Wij hebben namelijk drie verschillende soorten wielershirts om uit te kiezen, elk met een andere stofcombinatie. Deze verschillende combinaties (Classic, Climb & Aero) geven de wielershirts andere eigenschappen waardoor jij voorkeur voor een specifieke variant kunt hebben. De verschillen tussen de drie typen worden op de pagina Wielershirt ontwerpen uitgelegd. De prijs voor het wielershirt is niet afhankelijk van de stofcombinatie Je kunt jouw keuze dus puur laten afhangen van de gewenste eigenschappen van het shirt. 

De wielrenbroeken bestaan uit twee varianten waar wel een prijsverschil tussen zit. Waar dit prijsverschil door komt wordt uitgelegd op de pagina Wielrenbroek ontwerpen. Afhankelijk van jouw voorkeur voor het type zeem en de afwerking kies je voor de Classic of High Performance wielrenbroek. Zodra je de materiaalkeuzen hebt genomen zijn we aangekomen bij de laatste stap.

Stap 5: Betaling, produceren en fietsen maar!

Dan is het eindelijk zover! Alle stappen naar supergave en unieke wielerkleding zijn doorlopen. Na het betalen van de officiële offerte die wij jou zullen sturen, kunnen wij starten met het produceren van jouw zelfontworpen wielerkleding. Wij houden jou op de hoogte wanneer de wielerkleding geleverd kan worden. Normaal gesproken kan dit al geleverd worden in 4 tot 6 weken na het voltooien van de betaling. Tot die tijd blijven jullie natuurlijk lekker doorfietsen zodat jullie in topvorm zijn als jullie in jullie nieuwe wielerkleding kunnen opstappen! Want zoals wij altijd zeggen: Training Beats Talent.

wielerkleding ontwerpen stap 5