TBT Sportwear custom fietsshirt zilver

Wielerkleding ontwerpen

Bij het ontwerpen van je eigen wielrenkleding is het belangrijk dat de wielrenkleding er niet alleen mooi uitziet maar ook goed zit. Daarom kan jij er bij ons voor kiezen om paskleding te ontvangen waardoor je zeker weet dat de kleding goed zit. Ook bij het ontwerpen van het design is het bij ons normaal dat je zoveel aanpassingen kan maken in het design totdat jij tevreden bent. Door deze twee primaire eigenschappen van het ontwerpen van jullie eigen wielerkleding kunnen wij er voor zorgen dat de door jullie eigen ontworpen fietskleding altijd naar wens is! Ook vinden wij het belangrijk dat het hele Custom wielerkleding proces makkelijk en vooral ook overzichtelijk is. Daarom hebben wij vooraf alle stappen die we samen gaan doorlopen al uitgelegd op onze Custom kleding pagina. Daarbij hebben wij op de Custom prijzen pagina ook meteen de prijzen neergezet zodat daar geen verwarring over kan ontstaan. De prijzen zijn ook al inclusief designkosten en eventuele materiaalkeuzes uit de verschillende opties. Wel zo makkelijk vinden wij!

Waarom TBT Custom sportkleding 3

Materiaalkeuze

Bij ons kun jij niet alleen het design van de wielerkleding ontwerpen. In samenwerking met ons kun jij de wielerkleding volledig zelf ontwerpen, dus ook het soort stof waar het fietsshirt van gemaakt is. Zo kun jij de fietskleding personaliseren aan de hand van het type terrein waarop je de wielerkleding wilt gebruiken. Wil jij de fietskleding ontwerpen voor een toertocht in de zomer, dan raden wij bijvoorbeeld een luchtige stof aan met grotere een mesh-structuur. Hierdoor zal het shirt beter de warmteregulatie op peil houden en zal jij zelfs op hete dagen koel en comfortabel kunnen fietsen. Wanneer de wielerkleding ontworpen wordt voor een teamtijdrit van een fietsclub of fiets jij veel in de polder? Dan zullen wij onze aerodynamische stoffen adviseren zodat het shirt volledig aansluit bij jouw wensen. Zo weten wij zeker dat jij tevreden gaat zijn over jouw custom fietskleding.

Waarom TBT Custom sportkleding 5

Transparantie en kleine oplagen

Uit eigen ervaring weten wij hoe vervelend het is als het bestellen van zelfontworpen wielerkleding een onoverzichtelijk en tijdrovend proces is. Daarom zijn bij ons de prijzen overzichtelijk in een tabel terug te vinden. Transparantie is één van de focuspunten van ons bedrijf. De ontwerpkosten zijn bij TBT Sportwear daarom al inbegrepen bij onze prijzen. Ook kun jij kosteloos het ontwerp aanpassen totdat jij echt tevreden bent. Als laatste pluspunt kunnen wij jou al fietskleding aanbieden vanaf één stuk. Hierdoor hoef jij niet aan een bepaald aantal kledingstukken te voldoen voordat wij de fietskleding gaan produceren. Dit is ideaal voor solisten die graag hun persoonlijke spinsoren willen vertegenwoordigen.

Wielerkleding ontwerpen en meer!

Dat jullie bij ons jullie eigen wielerkleding kunnen ontwerpen is duidelijk. Maar wat ons extra uniek maakt (naast het streven naar de beste prijs-kwaliteitverhouding) is de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende materialen voor het wielershirt. Wij kunnen bijvoorbeeld een fietsshirt maken die perfect is voor warme omstandigheden of klimmen maar ook kunnen wij een fietsshirt maken die uit materialen bestaat heeft waardoor je extra makkelijk door de lucht snijdt zoals ons Aero fietsshirt. Deze is dan opgebouwd uit verschillende soorten lycra. De eigenschappen van lycra zijn niet alleen erg aerodynamisch, ook de rekbaarheid in het materiaal laat het shirt beter aansluiten om het lichaam. Er zijn dus tal van mogelijkheden om jullie fietsshirt helemaal naar wens te maken. Bekijk onze Custom kleding pagina voor meer informatie over alle mogelijkheden en de prijzen!

TBT Sportwear custom fietsshirt zilver
TBT Custom fietsshirt hollenberg design

Waarom jouw eigen wielerkleding ontwerpen

Het uitdragen van jouw bedrijf, sponsor of vriendengroep kan perfect door middel van custom wielerkleding. Dit biedt een gave mogelijkheid om als solist, voor een wielerclub, een bedrijf of vriendengroep wielerkleding te ontwerpen zodat jij opvalt tijdens de fietstochten. Sponsoren krijgen zo een mooie plek op de kleding die jij het liefst draagt! Wielerkleding ontwerpen bij TBT Sportwear gaat erg gemakkelijk. Jij benadert ons met jouw designwensen en wij zorgen dat deze in vervulling gaan. Of jij nu al een beeld hebt hoe de wielerkleding eruit moet zien of dat liever over laat aan ons, niets is te gek voor TBT Sportwear!