TBT kleding maattabellen

In de maattabellen staan de lichaamsafmetingen die horen bij de verschillende maten van de TBT Sportwear producten. Gelukkig is ieder lichaam anders, wat soms voor verrassende combinaties qua maten kan zorgen. 

Check hieronder de verschillende maattabellen zodat uw kleding goed zit!  Of vraag via ons contactformulier onze gratis paskleding aan (hiervoor betaal je alleen de verzendkosten) of maak een afspraak om in Uitgeest te komen passen.

Twijfel je over een maatvoorschrift? Maak gebruik van onze GRATIS maatadvies.  
Neem dan contact op via onze contactpagina, zodat wij jou gratis maatadvies kunnen geven en je straks geen snelheid verliest door wapperende kleding!


Maattabel fietskleding

Maattabel sportkleding


Gratis maatadvies

Wij bieden gratis maatadvies! Geef via het contactformulier de volgende maten door en geef aan welke producten jij zou willen! Geef daarbij ook aan of jij liever een wat strakkere pasvorm of een licht aansluitende pasvorm wilt. De benodigde maten zijn:
* Lengte
* Omtrek borst
* Omtrek taille
* Omtrek heupen
* Omtrek bovenbeen (broekrand)

Kleding passen

Wil jij het er niet op gokken? Of wil je eerst zelf zien hoe mooi de kleding er uitziet? Jij mag altijd op afspraak komen passen in Uitgeest! Als alternatief kunnen wij ook gratis paskleding opsturen, enkel de verzendkosten zijn dan voor jouw rekening. Mail ons jouw gewenste optie en vraag naar de mogelijkheden.