Classic wielershirt

Classic wielershirt ontwerpen

Het Classic wielershirt is een echte alleskunner. Zon, regen, warm of koud weer, niks is te gek voor dit wielershirt. Wij noemen het ook wel de gouden standaard van een heel goed wielrenshirt. Door slim materiaalgebruik en een sportieve pasvorm heeft het Classic wielershirt een professionele uitstraling. De ademende stof houdt jou koel in de warme dagen maar zorgt niet voor een dusdanige afkoeling dat jij dit Classic wielershirt niet kunt dragen op wat koudere dagen. En nog beter: dit wielershirt is compleet zelf te ontwerpen. Zo stap jij binnenkort op jouw fiets in een wielershirt met een uniek en persoonlijk design. Het kan zijn dat jij al op de hoogte bent van ons bestelproces, lees dan gerust door op deze pagina. Mocht je nog onbekend zijn met de werkwijze van TBT Sportwear, dan verwijzen wij jou graag door naar onze pagina  “Wielershirt ontwerpen. Hier vind je een helder overzicht van de stappen die jij kunt doorlopen om een wielershirt te ontwerpen en bestellen. Op deze pagina wordt ook duidelijk dat jij de keuze hebt uit drie typen wielershirts, waar het Classic wielershirt er één van is. Vanuit dit basis-wielrenshirt hebben wij nog twee specialistische varianten ontwikkeld: een wielershirt gefocust op aerodynamica en een wielershirt geschikt voor het warme weer. Ben je benieuwd naar deze twee andere varianten? Kijk dan op de pagina’s “Aero wielershirt” en “Climb wielershirt”. Hieronder gaan wij nu verder inzoomen op de voordelen en hoogtepunten van ons Classic wielershirt.

Klik op de foto om ze allemaal te zien en beter te bekijken.

De voordelen van ons Classic wielershirt

Als eerst zullen we de gebruikte stoffen gaan uitlichten. De voor-, zij- en achterkant van het Classic wielershirt zijn opgebouwd uit een licht ventilerende stof. Deze geweven stof bevat kleine openingen waar jouw lichaamswarmte uit kan ontsnappen. Zo zul jij tijdens een zware inspanning of fietsend in hoge temperaturen niet snel oververhit raken. Toch is het Classic wielershirt ook tijdens koelere maanden een fantastisch wielershirt. De ventilerende openingen laten namelijk niet te veel warmte ontsnappen. De mouwen zijn gemaakt van rekbaar lycra. Dankzij de eigenschappen van deze stof en onze zelfontwikkelde pasvorm zullen de mouwen naadloos aansluiten op jouw bovenarmen zonder dat deze zullen knellen. Hierdoor zul jij geen last hebben van flapperende kleding. Een anti-slipband op de mouwen is overbodig wat het comfort van het Classic wielershirt verhoogt. 

De achterkant van het Classic wielershirt is voorzien van drie achterzakken. Deze achterzakken zijn afgewerkt met een elastische band zodat de zakje vlak op de rug blijven. Spullen zoals voedsel of een pompje kun jij nu meenemen zonder zorgen omdat deze band ervoor zorgen dat jij jouw spullen niet zult verliezen. Daarnaast hebben wij een verborgen zakje in het shirt verwerkt. Dit zakje is met een rits af te sluiten. Hierin kun jij belangrijke spullen zoals een bankpas veilig opbergen en weet jij zeker dat je deze niet kwijt gaat raken wanneer je iets uit jouw andere achterzakjes pakt. De onderkant van ons shirt is voorzien van een silicone anti-slipband waardoor fietsshirt altijd op de juiste plek blijft zitten. 

Om het wielershirt te onderscheiden hebben wij veel tijd gestoken in het ontwikkelen van onze sportieve pasvorm. Vele aanpassingen hebben wij aan deze pasvorm gedaan totdat wij helemaal tevreden waren. Overbodig materiaal hebben wij weggelaten om een nauw aansluitend wielershirt te ontwikkelen. Wij hebben gefocust op het verwijderen van loszittende stof bij de mouwen of middel. Er is namelijk niets zo vervelend als wapperende mouwen of het ophopen van het shirt wanneer je voorover buigt op jouw fiets. Wij zijn trots op het resultaat en weten zeker dat dit wielershirt precies biedt wat jij als fanatieke fietser zoekt. Ondanks onze sportieve pasvorm zullen vele soorten lichamen in onze wielershirts passen. De pasvorm van ons Classic wielershirt komt namelijk echt tot zijn recht door de rekbare stoffen waaruit het wielershirt is opgemaakt. Het zal zich vormen naar jouw lichaam zonder af te knellen. Daarnaast kun jij besluiten om gebruik te maken van onze paskleding voordat jij jouw wielershirts laat produceren. Zo weet jij altijd zeker dat de Classic wielershirts die jij gaat ontwerpen perfect zullen passen.

Highlights van ons Classic wielershirt

  • Volledig zelf te ontwerpen
  • Panelen opgebouwd uit een allround stof 
  • Sportieve pasvorm
  • Drie strak afgewerkte achterzakjes
  • Verborgen ritszak voor waardevolle spullen
  • Hoogwaardige YKK rits 
  • Siliconestrip aan de onderzijde van het shirt

Classic wielershirt combineren met andere TBT producten

Ben jij ook op zoek naar een bijpassende wielrenbroek? Neem dan eens een kijkje op de pagina “Wielrenbroek ontwerpen”. Daarnaast kun jij bij ons ook wielersokken bestellen in een overeenkomend ontwerp, te vinden op de pagina “Wielersokken ontwerpen”. Samen met onze ontwerpen kun jij zo een geweldige outfit creëren zodat jij letterlijk van top tot teen in zelfontworpen wielerkleding rond zult fietsen. Ben jij van plan om het Classic wielershirt te gebruiken op koudere dagen? Dan is het misschien een goed idee om ook een wielerjack te bestellen in hetzelfde ontwerp. Meer informatie over dit product kun je vinden op “Wielerjack ontwerpen”. 

Neem direct contact met ons op via de link hieronder of bekijk de andere ontwerp processen.